• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cnm bundan 1 buçuk ay önce de yumurtlayamadığım için kiste çevirmiş daha yeni geçti soğan kürü uyguladım o şekilde doktora görünmedim daha onu bekliyorum şuan hastane de sıradayım İnşallah biran önce kurtuluruz da allahım nasip eder biran önce
İnşallah canım benim, zaten hemen düşebilen bi şey. Ben de işk bebeğime hemen ilk ay hamile kaldım sonra kürtaj oldum malesef, şimdi bu 5.ay yine hamile kalmak için uğraşıyorum. 2 ay önce prolaktinim yüksek çıktı, o da düştü ama bakalım inşallah artık hamile kalırız hepimiz

İnşallah canım benim, zaten hemen düşebilen bi şey. Ben de işk bebeğime hemen ilk ay hamile kaldım sonra kürtaj oldum malesef, şimdi bu 5.ay yine hamile kalmak için uğraşıyorum. 2 ay önce prolaktinim yüksek çıktı, o da düştü ama bakalım inşallah artık hamile kalırız hepimiz

İnşallah Can'ım benim tek ümidimiz artık allahım nasip etsin hepimize tez Zaman da Daha doktordayım bakalım o ne Dicek sonuçlara

Canım prolaktinin tsh yüksek fsh da da bi tık yüksekliğin var ama doktorlar bunu çok sorun etmiyorlar prolaktinin için ilaç verir tsh için kendi belki ilaç verir vermezse de dahiliyeye gönderecektir

Aynen cnm prolaktin yüksekmiş ilaç verdi hafta da bir dedi kullan dedi dostınex diye hap verdi işte 2 ay gider bu ilaç sana dedi troid yüksekmiş bide işte dahiliye yolladı onun için

Prolaktin yüksekmiş cnm ilaç verdi dostınex diye işte bide troid yüksekmiş onun için de dahiliye gitmemi söyledi 3 gün sonra da başka sonuç çıkacakmış verdiğim kan da onu almaya 3 gün sonra gidicekmişim o ne bilmiyorum unuttum
Anladım canım, dostinex in faydasını görürsün zaten hemen. Tsh için belki ilaç bile vermeyebilir ama serbest t3 te de ufak bi yükseklik vardı, ikisi bir arada olunca düşük dozlu ilaç verebilir. Hayırlısı olsun artık inşallah

Aynen cnm prolaktin yüksekmiş ilaç verdi hafta da bir dedi kullan dedi dostınex diye hap verdi işte 2 ay gider bu ilaç sana dedi troid yüksekmiş bide işte dahiliye yolladı onun için
Canım sana tavsiyem kullandın mı daha önce bilmiyorum ama testere dişli Aslan pençesi de kullan senin için daha iyi olur dahiliyeye gittiğinde de büyük ihtimalle ilaç vermicek çünkü bende gittim ilaç vermedi

Sonuçlarım bunlar cnm
Benimde prolaktinim 32 mi 33 mü neydi troidim için normal ilaç kullanıyorum seninki yüksek mutlaka kullanman lazım 2,5 altı olması gerekiyor prolaktinim için ilaç kullanmadm hayıt tohumu aslan pençesi ve civan perçemi demleyip içtim adetten yumurtlamaya kadar düşmüş müydü bilmiyorum ama hamile kaldım canım

Kızlar bnm adetim bu ay böyle nasıl desem pıhtı pıhtı seklinde yani normal akıntının içinde oda çok var soğan kürü yapmıştım gecen ay o yüzden mi

Prolaktin yüksekmiş cnm ilaç verdi dostınex diye işte bide troid yüksekmiş onun için de dahiliye gitmemi söyledi 3 gün sonra da başka sonuç çıkacakmış verdiğim kan da onu almaya 3 gün sonra gidicekmişim o ne bilmiyorum unuttum
Prolaktin yüksekliği bende de vardı eğer düşmezse ihmal etme canım benim hipofiz bezimde mikroadenom çıktı ondan kaynaklıymış. Şuan normal değerlerde olmasına rağmen ilaç kullanıyorum hala Aralıkta tekrar mr çekilcek. Korkutmak amaçlı yazmadım ama doktorlar bazen nedenini araştırmıyolar bana ilaç vermemişti doktorum nedenini bulmadan veremem diye bi kaç testten sonra mr da adenom çıktı işte. Düşmezse değerin ihmal etme derim

Canım sana tavsiyem kullandın mı daha önce bilmiyorum ama testere dişli Aslan pençesi de kullan senin için daha iyi olur dahiliyeye gittiğinde de büyük ihtimalle ilaç vermicek çünkü bende gittim ilaç vermedi
Canım ben de bu ay aslan pençesi, civan perçemi ve çoban çantasını birlikte demleyerek içtim. Adetin ikinci gününden yumurtlamaya kadar içtim. Acaba ne zaman içilmeli sen biliyo musun?

Benimde prolaktinim 32 mi 33 mü neydi troidim için normal ilaç kullanıyorum seninki yüksek mutlaka kullanman lazım 2,5 altı olması gerekiyor prolaktinim için ilaç kullanmadm hayıt tohumu aslan pençesi ve civan perçemi demleyip içtim adetten yumurtlamaya kadar düşmüş müydü bilmiyorum ama hamile kaldım canım
Canım benim şu an prolaktinim normal değerlerdeydi ama bu ay aslan pençesi, civan perçemi ve çoban çantası karıştırıp demleyerek içtim. Adetin ilk gününden yumurtlamaya kadar içtim. Ne zaman içilmesi gerekiyo, sen hangi günler içtin acaba?

Canım ben de bu ay aslan pençesi, civan perçemi ve çoban çantasını birlikte demleyerek içtim. Adetin ikinci gününden yumurtlamaya kadar içtim. Acaba ne zaman içilmeli sen biliyo musun?
Canım ben sadece Aslan pençesi içtim o da kahvaltıdan iki saat sonra içiliyo ya da öğleden sonra aç karnına içeceksin diğerlerini bilmiyorum

Canım ben sadece Aslan pençesi içtim o da kahvaltıdan iki saat sonra içiliyo ya da öğleden sonra aç karnına içeceksin diğerlerini bilmiyorum
Anladım canım. Peki süre olarak ne kadr içtin hangi dönemde kaç gün. Ay çok oluyorum :)

Estağfirullah canım soracaksın tabi bende sora sora yaptım :):) adetten sonra başladım diğer adete kadar yaptım canım
Anladım canım benim çok teşekkür ederim :) ben diğer adete kadar yapmaya korktum, bebek olursa bi sorun olur mu diye. Artık bekliyorum bakalım çok ümitli olmasam da

Kızlar incir kürü nezaman baslanio adet dün bitti bugün akşam başlasam olurmu

Allah iyilik versin kuzum... amin amin ne olduğunu bende anlamadım salgın mı ne varmış geldi beni buldu o da hiç bi şey yok dedi idrarda enfeksiyondan şüphelendi ama o da çıkmadı çok şükür şimdi iyiyim elhamdulillah bi kurban kesecez inşaallah kurtuluruz bi an önce
Keseceginiz kurvanin kaniyla aksin gitsin uzrrinizdn butun kotulukler kazalar belalar kuzumm simdiden Allah kabul etsin kiyamam sukur sevindim bir sey cikmadiginaa

Back