- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
6 ecza gezdim laboquick bulamadım kuzum ben de 2 farklı marka aldım, yapmaya gidiyorum şimdi inşaallah vardır yaGünaydın canım, hadi hayırlısı bakalım :) bizimle paylaş hemen sonucu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 ecza gezdim laboquick bulamadım kuzum ben de 2 farklı marka aldım, yapmaya gidiyorum şimdi inşaallah vardır yaGünaydın canım, hadi hayırlısı bakalım :) bizimle paylaş hemen sonucu
Ben de dün akşam yaptım negatif ben de bekliycem kuzum 13ünü , bekleyelim görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyleryaptm kızlar negatif, en azından aklım kalmamış oldu :) Reglimi bekliyorum paşa paşa
Negatifi görünce regl gelse de çalışmalara başlasak diyor insan canımBen de dün akşam yaptım negatif ben de bekliycem kuzum 13ünü , bekleyelim görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler
Kaç gün var bekle canım belki sonra çıkar. Testlerin markası neydi. Beklesin mi biraz yaptıktan sonra.Negatifi görünce regl gelse de çalışmalara başlasak diyor insan canım
canım senin bata kaç gün var bende yaptım dunki ovulasyon testim ve hcg testim ekteNegatifi görünce regl gelse de çalışmalara başlasak diyor insan canım
cuma günü bat, ovula ve roll markaları canım, ovula yı yapmadım onu da bat günü yaparım sanırım :/Kaç gün var bekle canım belki sonra çıkar. Testlerin markası neydi. Beklesin mi biraz yaptıktan sonra.
4 gün var canım, ovulasyonun koyu ama hcg'de bişey göremedim kuzum :/canım senin bata kaç gün var bende yaptım dunki ovulasyon testim ve hcg testim ekte
Hayırlısı olsun erken mi yaptın acabayaptm kızlar negatif, en azından aklım kalmamış oldu :) Reglimi bekliyorum paşa paşa
canım senin daha 4 gün varmış normal çıkmaması. Peki ovulasyon testin varmı canım onuda yapsana o nasıl cıkıcak4 gün var canım, ovulasyonun koyu ama hcg'de bişey göremedim kuzum :/
Normalde bata 7-8 gün kala göğüs ağrısı oluyordu bu sefer olmayınca dayanamadım. Nasip kısmet :))Hayırlısı olsun erken mi yaptın acaba
ben ondan hiç kullanmadım canım elimde yok Senin kaç gün var balımcanım senin daha 4 gün varmış normal çıkmaması. Peki ovulasyon testin varmı canım onuda yapsana o nasıl cıkıcak
O markaları hiö duymadım kullanmadım. Ama hayırlısı olsun inşaallah .cuma günü bat, ovula ve roll markaları canım, ovula yı yapmadım onu da bat günü yaparım sanırım :/
laboquick bulamayınca mecbur aldım amin inşallahO markaları hiö duymadım kullanmadım. Ama hayırlısı olsun inşaallah .
canım benim 12 eylül ama bazı aylar 3 gun oynayabiliyor en son 12 agustosta hasta olmuştum ovulasyon testindede 29 agustosta pozitif çıkmıştıben ondan hiç kullanmadım canım elimde yok Senin kaç gün var balım
29'u yumurta çatladıysa 12 gün olmuş kuzum. Yani bat 12 Eylül doğru :) Rabbimdenn ümit kesilmez, geç döllenmedir inşaallah :)canım benim 12 eylül ama bazı aylar 3 gun oynayabiliyor en son 12 agustosta hasta olmuştum ovulasyon testindede 29 agustosta pozitif çıkmıştı
yumurta 29 çatladımı bilmem canım o günden sonra hep ovulasyon testi pozitifti neyse canım hayırlısı umarım sen gebesindir. keşke ovulasyon testide alsaydın emin olurdun silik çıkarsa yoktur demek genelde29'u yumurta çatladıysa 12 gün olmuş kuzum. Yani bat 12 Eylül doğru :) Rabbimdenn ümit kesilmez, geç döllenmedir inşaallah :)
Kuzu niye sabredemiyorsun Bn öyle yapamıyorum malesef:) neyse inş vardır da erken yaptığın için çıkmamıştırKısacası bu ay da vücudum benimle oyun oynadı Kalleş
Kıs ben gerçekten anlamıyorum ovulasyondan :) O zaman yumurta geç çatladıysa regl de gecikir.yumurta 29 çatladımı bilmem canım o günden sonra hep ovulasyon testi pozitifti neyse canım hayırlısı umarım sen gebesindir. keşke ovulasyon testide alsaydın emin olurdun silik çıkarsa yoktur demek genelde