- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Haşa karşı gelmiyoruz balım sadece sabırsızlanıyoruz :))Evet zaman geçmiyor, dua ediyorum , böyle düşününce acaba Allah’a karşı gelmiş gibi mi oluyoruz diyorum , doğru zamanı O bilir.. ah bizimki deli heyecan işte![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haşa karşı gelmiyoruz balım sadece sabırsızlanıyoruz :))Evet zaman geçmiyor, dua ediyorum , böyle düşününce acaba Allah’a karşı gelmiş gibi mi oluyoruz diyorum , doğru zamanı O bilir.. ah bizimki deli heyecan işte![]()
Sen de çok istiyorsan test yap aklında kalmasın ama sonuçları bizimle paylaş kuzucum ama olur muoo sen benden de acele davranmışsın balım , inşaallah gelmiştir bebişin adet belirtin yoksa eğer :)
Yarın regl belirtim olmazsa yapıcam kuzum ya da salı sabahı yaparım, inşaallah vardır ya of gerildim valla canımSen de çok istiyorsan test yap aklında kalmasın ama sonuçları bizimle paylaş kuzucum ama olur mu![]()
Senin de tarihin 14 eylül sanırım. Benim ayaklarım çok üşüyor ve kasıklarda ara ara batma sızlama oluyor onun dışında birşey yok. Gün gelmeden test yapmamayı düşünüyorumSen de çok istiyorsan test yap aklında kalmasın ama sonuçları bizimle paylaş kuzucum ama olur mu![]()
ben hiç anlamıyorum gerçekten canım, oldum olası aklım almıyorKizlar kafayi yicem ya bata son 3 var bugunki hcg testi negatif ama ovulasyon testi ekte bakarmisiniz. Basina boyle bisey gelen varmi
cok saol canim cevap icin. Buraya attim bu kadar koyuluktan sonra hasta olanlar var mi diye. Bazilari koyu olmasina ragmen adet oluyormus ama bu kadar koyumu oluyor onlarinda acababen hiç anlamıyorum gerçekten canım, oldum olası aklım almıyor
Evet canım ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenen çok kişi var. Çizgiler de bariz koyu Kuzum :) inşaallah gelmiştir bebişincok saol canim cevap icin. Buraya attim bu kadar koyuluktan sonra hasta olanlar var mi diye. Bazilari koyu olmasina ragmen adet oluyormus ama bu kadar koyumu oluyor onlarinda acaba
canim ama gebelik testi negatif. Bakalim bazilari ovulasyon testi koyu olmasina ragmen adet olmus onlarinkide koyumu acaba yarin gidip kanmi versem. Sen naptin cnm teste ne zaman baslicanEvet canım ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenen çok kişi var. Çizgiler de bariz koyu Kuzum :) inşaallah gelmiştir bebişin![]()
Yok kan verme şimdilik bence balım.canim ama gebelik testi negatif. Bakalim bazilari ovulasyon testi koyu olmasina ragmen adet olmus onlarinkide koyumu acaba yarin gidip kanmi versem. Sen naptin cnm teste ne zaman baslican
Bence en iyisini yaparsın bebeğim, 2 güncük daha sabret :)soğandan zarar gelmez canım :)
Dayanamıyoom balım şimdi nöbetçi eczanelere baktım Allah'tan yakınımda yok yoksa koşa koşa giderdim :) Yarın testi alıp salı yapayım o zaman kuzum :)
Sağlıkla kucağına al inşaallah balım, darısı bizlere
O nasıl oluyor canımBende bel ağrısı ve kasık ağrısı var, adet ve hamilelik belirtileri aynı olduğu için hiç bişeye yoramıyorum, karbonat testi yaptım negatif çıktı.
Bekliycem kuzum inşallah :))Bence en iyisini yaparsın bebeğim, 2 güncük daha sabret :)
Ya ben de şuan zor tutuyorum kendimi, test elimde ve ben kendimi tutmaya çalışıyorum , negatifi görücem biliyorum ama işteYarın regl belirtim olmazsa yapıcam kuzum ya da salı sabahı yaparım, inşaallah vardır ya of gerildim valla canım
Negatifi düşünince yapasım gelmiyor :/
Benim de ayaklarım üşüyor, bugün çorap giydim evde. Akşam olunca hepten hevesleniyorum, benim 13eylül . Zor geçti zaman bu güne kadar..Senin de tarihin 14 eylül sanırım. Benim ayaklarım çok üşüyor ve kasıklarda ara ara batma sızlama oluyor onun dışında birşey yok. Gün gelmeden test yapmamayı düşünüyorum
Anladım kuzum ya inşaallah vardır :):)çarşamba uzun yola çıkıyorum canım, bi de zaten regl belirtim olursa yapmıycam :)
sen şimdiden ümitsizliğe kapılmışsın canımYa ben de şuan zor tutuyorum kendimi, test elimde ve ben kendimi tutmaya çalışıyorum , negatifi görücem biliyorum ama işte![]()
Günaydın canım, hadi hayırlısı bakalım :) bizimle paylaş hemen sonucuKızlar günaydın ben dayanamıycam eczaneye gidiyorum![]()