- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Gözün aydın canım, bak ne güzel bi habrr, inşallah bu haberle bebiş de gelirKızlar selam yumurtam çatlamış :) hem de tam gününde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım, bak ne güzel bi habrr, inşallah bu haberle bebiş de gelirKızlar selam yumurtam çatlamış :) hem de tam gününde
İkisini Bi anda kullanabilirim artık rabbim hangisini vesile edecekse çünkü bu ayda olmazsa ameliyatı olup beklıcemBence bu ay kullanma canım, o inciri yap bi.
İnş kuzum dua edin ne olur o kadar yoruldum okadar yıprandım kı son umutlar artıkBence kesinlikle dene canım, klomenden daha etkili ve hamile kalan sayısı daha fazla
Tüm dualarım hepimizke kuzum. İnşallah yüzümüz gülcek artıkİnş kuzum dua edin ne olur o kadar yoruldum okadar yıprandım kı son umutlar artık
Kuzum vardır inşaallah da erken olduğu için çıkmamıştır :)yaptm kızlar negatif, en azından aklım kalmamış oldu :) Reglimi bekliyorum paşa paşa![]()
Neyse cıkıp alıp geleyim amin amin kuzumTüm dualarım hepimizke kuzum. İnşallah yüzümüz gülcek artık
eveeeetHadi gözün aydın cnm .. Kendiliğinden çatladı değil mi
ay inşallah turmuştur, değerlendirdik aslındaOhh maşaallah canım =)
inşallah ya gerçi çok umutlanmak kafama takmak da istemiyorum gerçi...Gözün aydın canım, bak ne güzel bi habrr, inşallah bu haberle bebiş de gelir
ay test miii... çok heyecanlı inşallah bakalımNeyse cıkıp alıp geleyim amin amin kuzum
Yok be kuzum ben dün adet oldum malesef doktorum femerayı deniyelim dedi bu ay onu ve İnofolic combiyi şimdi çıkıp alıcamay test miii... çok heyecanlı inşallah bakalım
At fotosu varsa bakalım canımKızlar selam herkese bugün hormon testi yaptırdım kist vardı geçen ay soğan kürü yaptım kontrole gittiğim de bugün kist geçmiş görünmüyordu hormon testi verdim anlayan var mı hormon testinden
Kıs ben gerçekten anlamıyorum ovulasyondan :) O zaman yumurta geç çatladıysa regl de gecikir.
Hayırlısı olsun artık balım :)
canım ovulasyon hala pozitif tabi adet gecikir o yumurta catlamadıysa neoldu deli deli sorularİnşallah vardır bebiş ama ben göremedim tatlım ya neyse 2 gün sonra bi daha yapıcam test
Şimdi almaya gitcem cnm sonuçları atarım birazdan alıncaAt fotosu varsa bakalım canım
Tamam canım e nabızdan da bakabilirsin orda çıkmıştırŞimdi almaya gitcem cnm sonuçları atarım birazdan alınca
Tamam canım e nabızdan da bakabilirsin orda çıkmıştır
valla canım ben bir haftadır hastayım çok derin üşütmüşüm boğazım şişti antibiyotik falan ancak kendime geldim birazcık bat yazıp kaçmış gibi oldu ama takipteyim@_Thalia_
B blanche_ea
@yildizprm
birgaripedacik
@1melegimolsun
@papatyakokankadin
@Svdmsvdm
@cengelliigne
@Cruelangel
@Hatice Meryem
@HemDeliHemAsik
@isis
A AloeeVeraa
@teacheralla
@Masalim17
@Fairytale35
kızlar nerdesiniz neler yapıyorsunuz.. batını yazan kaçıyor yazan yok durumunuz nasıl :)
Tamam canım e nabızdan da bakabilirsin orda çıkmıştır
Prolaktin ve tsh yüksekliğin var canım. Tsh çok yüksek değil o değere belki ilaç vermez ama prolaktine ilaç vericektir doktorun. 2 ay önce benim de prolaktinim 41 di, sadece 2 tablet dostinex kullandım hemen o ay düştü. Şimdi de 13 değerim. Prolaktin hamile kalmayı zorlaştırabiliyo, yumurtanın kendi kendine çatlamasını engelleyebiliyo çünküSonuçlarım bunlar cnm
Prolaktin ve tsh yüksekliğin var canım. Tsh çok yüksek değil o değere belki ilaç vermez ama prolaktine ilaç vericektir doktorun. 2 ay önce benim de prolaktinim 41 di, sadece 2 tablet dostinex kullandım hemen o ay düştü. Şimdi de 13 değerim. Prolaktin hamile kalmayı zorlaştırabiliyo, yumurtanın kendi kendine çatlamasını engelleyebiliyo çünkü