Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de dün akşam yaptım negatif ben de bekliycem kuzum 13ünü , bekleyelim görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler
Negatifi görünce regl gelse de çalışmalara başlasak diyor insan canım

Negatifi görünce regl gelse de çalışmalara başlasak diyor insan canım
canım senin bata kaç gün var bende yaptım dunki ovulasyon testim ve hcg testim ekte

Eklentiler

• ovu909.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 29
  • h0909.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 39
Kaç gün var bekle canım belki sonra çıkar. Testlerin markası neydi. Beklesin mi biraz yaptıktan sonra.
cuma günü bat, ovula ve roll markaları canım, ovula yı yapmadım onu da bat günü yaparım sanırım :/

canım senin daha 4 gün varmış normal çıkmaması. Peki ovulasyon testin varmı canım onuda yapsana o nasıl cıkıcak
ben ondan hiç kullanmadım canım elimde yok Senin kaç gün var balım

cuma günü bat, ovula ve roll markaları canım, ovula yı yapmadım onu da bat günü yaparım sanırım :/
O markaları hiö duymadım kullanmadım. Ama hayırlısı olsun inşaallah .

canım benim 12 eylül ama bazı aylar 3 gun oynayabiliyor en son 12 agustosta hasta olmuştum ovulasyon testindede 29 agustosta pozitif çıkmıştı
29'u yumurta çatladıysa 12 gün olmuş kuzum. Yani bat 12 Eylül doğru :) Rabbimdenn ümit kesilmez, geç döllenmedir inşaallah :)

29'u yumurta çatladıysa 12 gün olmuş kuzum. Yani bat 12 Eylül doğru :) Rabbimdenn ümit kesilmez, geç döllenmedir inşaallah :)
yumurta 29 çatladımı bilmem canım o günden sonra hep ovulasyon testi pozitifti neyse canım hayırlısı umarım sen gebesindir. keşke ovulasyon testide alsaydın emin olurdun silik çıkarsa yoktur demek genelde

yumurta 29 çatladımı bilmem canım o günden sonra hep ovulasyon testi pozitifti neyse canım hayırlısı umarım sen gebesindir. keşke ovulasyon testide alsaydın emin olurdun silik çıkarsa yoktur demek genelde
Kıs ben gerçekten anlamıyorum ovulasyondan :) O zaman yumurta geç çatladıysa regl de gecikir.

Hayırlısı olsun artık balım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…