• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi günler napıyorsunuz nasılsınız ? Ben yazamıyorum bi kaç gündür aksilikler peşimi bırakmıyor maalesef dün acildeydim sabaha kadar mide bulantısı ve çıkarmayla geçti bütün gecem 3 serumla kendime geldim şükür kaynanamda geldi yine bizde kalıyo uğraşıyorum öyle anlıcağınız sizde ne var ne yok ?
Biz iyiyizde yavrm hayir ilsn insallah yaa ne bu bi aksilikten kurtulamadiniz Rabbim beterinden korusun cnm bnm..ndn bu kdr hastalandin yavrm ne dedi dr.

2019 ilk zamanları alicam insallah oglusumu kucagima rabbim isteyen herkese nasip.etsin kimsenin kucagi bos kalmasin ama 1 yillik evliyken gebe kaldim tamamen psikolojik tamamen kendimi biraktigim.ay hamile kaldim

İnş kuzum zaten bu aydan umut keserek gittim doktora femerayı yazmıştı şimdi 3 gününe kadar alıcam inş tabi ki pes etmek yok eşim etrafımda pervane misali rabbim yüzümüzü güldürsün inş... Biz evlendikten hemen sonra bi kumbara almıştık çocuk olunca açarız diye eşim hep kızı olsun ister annesini 5 yaşındayken kaybetmiş onun ismini vermek için . Her gün o kumbaranın başına geçip bu senin kızım der.. Bnde tam ters hep ilk çocuğum erkek olsun ki kız kardeşini korusun istemişimdir.. Gecen ay hastalandığımda kumbarayı eline alıp ah be kızım babanı çok beklettin çok nazlı çıktın.. O zaman oğluşumm gelsin annesi için dedi içim o kadar tuhaf oldu kı o yüzden inanıyorum Bı gün gelicekler bizede mucizelerimiz
Kuzumm yaaaa n kdr etkilendim..Rabbim bizleri daha fazla bekletmesin insallahh buradaki herkes o kdr hakediyorki Rabbim bizi o duygudan mahrm etmesin insallah..

Aynen tatlım buay soğan suyu iciyim diyorum ama bilmiyorum ki bı doktoru aricam yine
soğandan zarar gelmez canım :)

İyi yolculuklar kuzum. Bence 2 gün sonra yap o zaman garanti sonuç olur, var mı yok mu demezsin
Dayanamıyoom balım şimdi nöbetçi eczanelere baktım Allah'tan yakınımda yok yoksa koşa koşa giderdim :) Yarın testi alıp salı yapayım o zaman kuzum :)
2019 ilk zamanları alicam insallah oglusumu kucagima rabbim isteyen herkese nasip.etsin kimsenin kucagi bos kalmasin ama 1 yillik evliyken gebe kaldim tamamen psikolojik tamamen kendimi biraktigim.ay hamile kaldim
Sağlıkla kucağına al inşaallah balım, darısı bizlere

Of kızlar beni afakanlar bastı :KK57:

soğandan zarar gelmez canım :)

Dayanamıyoom balım şimdi nöbetçi eczanelere baktım Allah'tan yakınımda yok yoksa koşa koşa giderdim :) Yarın testi alıp salı yapayım o zaman kuzum :)

Sağlıkla kucağına al inşaallah balım, darısı bizlere
Ben de 2kez yaptım test negatif çıkınca üzülmüştüm, inşallah senin pozitif çıkar. Benim de 4gün kaldı ama sanki hiç adet belirtisi Yok , bu kadar üstüne düşünce adetimiz gerçekten bişey olmasa bile gecikicek :)

Biz iyiyizde yavrm hayir ilsn insallah yaa ne bu bi aksilikten kurtulamadiniz Rabbim beterinden korusun cnm bnm..ndn bu kdr hastalandin yavrm ne dedi dr.
Allah iyilik versin kuzum... amin amin ne olduğunu bende anlamadım salgın mı ne varmış geldi beni buldu o da hiç bi şey yok dedi idrarda enfeksiyondan şüphelendi ama o da çıkmadı çok şükür şimdi iyiyim elhamdulillah bi kurban kesecez inşaallah kurtuluruz bi an önce

Ben de 2kez yaptım test negatif çıkınca üzülmüştüm, inşallah senin pozitif çıkar. Benim de 4gün kaldı ama sanki hiç adet belirtisi Yok , bu kadar üstüne düşünce adetimiz gerçekten bişey olmasa bile gecikicek :)
Hakkaten öyle balım, kendimize hakim olabilsek keşke :)

Hakkaten öyle balım, kendimize hakim olabilsek keşke :)

Bu arada benim önceden çok göğüslerim şişerdi adet belirtisi çok olurdu, iştahım açılırdı deli gibi tatlı yerdim, bu ay öyle olmadı hiç. Adet belirtisi Yok vücudumda , değişiklikler var ama eskisi gibi değil, çokkkk heyecanlıyım kızlar çokkk :) Allahım ya hamileysem, yada değilsemmm :( benimle aynı durumu yaşayan var mı ????

Bu arada benim önceden çok göğüslerim şişerdi adet belirtisi çok olurdu, iştahım açılırdı deli gibi tatlı yerdim, bu ay öyle olmadı hiç. Adet belirtisi Yok vücudumda , değişiklikler var ama eskisi gibi değil, çokkkk heyecanlıyım kızlar çokkk :) Allahım ya hamileysem, yada değilsemmm :KK43: benimle aynı durumu yaşayan var mı ????
kaç günün var canım :)

Evet canım sorma, zamanın geçmediğine darlandım. hayırlısı olsun :/:mad:
Evet zaman geçmiyor, dua ediyorum , böyle düşününce acaba Allah’a karşı gelmiş gibi mi oluyoruz diyorum , doğru zamanı O bilir.. ah bizimki deli heyecan işte :dua:

4günüm var kuzum ama 2gün önce dayanamayıp test yaptım negatif çıktı :KK43:
oo sen benden de acele davranmışsın balım , inşaallah gelmiştir bebişin adet belirtin yoksa eğer :)

Back