İnş kuzummÇok ilginçmiş canım. Dene bence, faydasını görürsün umarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş kuzummÇok ilginçmiş canım. Dene bence, faydasını görürsün umarım
Benimki çıktı ama silik ve çok sonradan çıktı. Yap bence ama hemen atma ve bulabilirsen laboguick olsunKızlar ben de yolculuk yapıyorum şu an. Batıma 5 gün kaldı. Sabah bi test alıp yapsam çıkar mı sizce yoksa beklemeli miyim
Şimdi açık ecza bulsam giderim o derece sabırsızım. yarın sabah dediğin gibi laboquick bulmam lazım inşaallah vardır kaç gün kala öprendnBenimki çıktı ama silik ve çok sonradan çıktı. Yap bence ama hemen atma ve bulabilirsen laboguick olsun
İnsallah bebis varsa early predictor ile çıkar.Kızlar ben de yolculuk yapıyorum şu an. Batıma 5 gün kaldı. Sabah bi test alıp yapsam çıkar mı sizce yoksa beklemeli miyim
Şimdi bulsan bile yapma sabah ilk idrarla yaparsın. Ben sonradan çizgi çıktı dedim herkes geçersiz dedi ama ben inandım varlığına. Laboquick iyi bir marka bulabilirsenizŞimdi açık ecza bulsam giderim o derece sabırsızım. yarın sabah dediğin gibi laboquick bulmam lazım inşaallah vardır
HDi bklm inş senin ki senledir bari sende mutlu olalım kuzumKızlar ben de yolculuk yapıyorum şu an. Batıma 5 gün kaldı. Sabah bi test alıp yapsam çıkar mı sizce yoksa beklemeli miyim
7 gün kalaŞimdi açık ecza bulsam giderim o derece sabırsızım. yarın sabah dediğin gibi laboquick bulmam lazım inşaallah vardır kaç gün kala öprendn
kalbim yerinden çıkacak gibi :/İnsallah bebis varsa early predictor ile çıkar.
İnşaallah kuzum ya, o incir şifa olsun sana bu arada canımHDi bklm inş senin ki senledir bari sende mutlu olalım kuzum
sabah test avına çıkayım o zaman =)Şimdi bulsan bile yapma sabah ilk idrarla yaparsın. Ben sonradan çizgi çıktı dedim herkes geçersiz dedi ama ben inandım varlığına. Laboquick iyi bir marka bulabilirseniz
Evet canım ama işi bu tarafa alındı 2ayligina:)aa 2 ay sonra gelecekti balım :)
İnş kuzum bakalım inş artık gelirİnşaallah kuzum ya, o incir şifa olsun sana bu arada canım
Seni okadar iyi anlıyorum ki, aslında soru da bizde , cevabı da bizde. Ama bi an heveslenip, yok yaa psikolojik tir demek insana ağır geliyor değil mi..Kendimi dinlemeyeyim diyorum eğilip kalkarken batmalar oluyor bişeyler hissediyorum gibi ama hemen psikolojiktir deyip uzaklaşıyorum.Belim de ağrıyor.
Bat daha 12 gün var.hayırlısı bakalim
süper valla senin için çok iyi bir fırsat kuzum :)Evet canım ama işi bu tarafa alındı 2ayligina:)
Aynen tatlım buay soğan suyu iciyim diyorum ama bilmiyorum ki bı doktoru aricam yinesüper valla senin için çok iyi bir fırsat kuzum :)
Aynen öyle birden umutlaniyorum hayallere dalıyorum sonra yok ya deyip işime devam ediyorum.Mayısta düşük yaptığımda tek belirtim çok fena üşümem ve mide kazinmamdı sonradan hatirlayınca farkediyorum.Ama şimdi özellikle belirti arayinca bir sürü şey çıkıyorSeni okadar iyi anlıyorum ki, aslında soru da bizde , cevabı da bizde. Ama bi an heveslenip, yok yaa psikolojik tir demek insana ağır geliyor değil mi..
Hu huuuuuuu :))))Günaydıııınnn. Adet bitti çalışmalar başlasın.
İyi yolculuklar kuzum. Bence 2 gün sonra yap o zaman garanti sonuç olur, var mı yok mu demezsinKızlar ben de yolculuk yapıyorum şu an. Batıma 5 gün kaldı. Sabah bi test alıp yapsam çıkar mı sizce yoksa beklemeli miyim