• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu bilmiyorum ama Bn kadar şanslı olduğumu düşünmüyordum zaten olsaydı mucize olucak tı kurban olduğum rabbim bni dahada bekleticek biliyorum
İnşallah çok bekletmez Rabbim kuzum. Sen Meryem suresine başla

Kızlar iyi günler napıyorsunuz nasılsınız ? Ben yazamıyorum bi kaç gündür aksilikler peşimi bırakmıyor maalesef dün acildeydim sabaha kadar mide bulantısı ve çıkarmayla geçti bütün gecem 3 serumla kendime geldim şükür kaynanamda geldi yine bizde kalıyo uğraşıyorum öyle anlıcağınız sizde ne var ne yok ?

Kızlar iyi günler napıyorsunuz nasılsınız ? Ben yazamıyorum bi kaç gündür aksilikler peşimi bırakmıyor maalesef dün acildeydim sabaha kadar mide bulantısı ve çıkarmayla geçti bütün gecem 3 serumla kendime geldim şükür kaynanamda geldi yine bizde kalıyo uğraşıyorum öyle anlıcağınız sizde ne var ne yok ?
Hoşgeldin canım geçmiş olsun hayırdır inşallah kötü bir şey yoktur ❤️

Geçmiş olsun şimdi iyi misin?
Kızlar çamaşır suyuyla gebelik testini deneyen var mi:dondurma: çok mu kopurmesi gerekiyor

Back