Hoşbuldum canım sağol hiç bi şey yok dedi doktorHoşgeldin canım geçmiş olsun hayırdır inşallah kötü bir şey yoktur
Sağol canım şimdi iyiyim çok şükür... ben çamaşır suyunu demedim hiç canım:)Geçmiş olsun şimdi iyi misin?
Kızlar çamaşır suyuyla gebelik testini deneyen var miçok mu kopurmesi gerekiyor
Ay kuzum çok üzüldüm ama h3r şeyin hayırlısını isteyelim pes etmek yok, yeni bi döngü yeni bi süreç. İnşallah yeni ayda gelcek bebişYok kuzum ya adet oldum
Günlük egzersizlerle gebeliğin alakası Yok ki. Aksine spor seni psikolojik olarak rahatlatır ruhuna da iyi gelir. Gerçi doktoruna danışman çok daha doğru olur.Arkadaşlar, benim bir kaç sorum olacak , bende bir senelik evliyim. Çikolata kistim var , macun kullandım , soğan kürü uyguladım, olumlu sonuç almadım henüz. Benim sorum ev işlerinde günlük hayatınızda çalışırken haraketlerinize dikkat ediyor musunuz ağır kaldırmamak yükseğe uzanmamak gibi. Ben spor da yapıyorum bazen ağırlık kaldırıyorum acaba hamileliği etkiler mi.
Merhaba canım, yumurtlamadan sonra birazcık dikkat etsen yeterli o da her ihtimale karşı yani. Çok fazla ağır kaldırma mesela. Ama günlük işlerini aksatıcak bi durum yok, spor yapmak hotmonları düzenliyo. Ağır spor yapmadığın sürece, karın ve pelvik kaslarına aşırı yüklenmediğin sürece bence çok daha bile iyi spor yapmak. Rabbim inşallah bir an önce yavrularımıza kavuştursun biziArkadaşlar, benim bir kaç sorum olacak , bende bir senelik evliyim. Çikolata kistim var , macun kullandım , soğan kürü uyguladım, olumlu sonuç almadım henüz. Benim sorum ev işlerinde günlük hayatınızda çalışırken haraketlerinize dikkat ediyor musunuz ağır kaldırmamak yükseğe uzanmamak gibi. Ben spor da yapıyorum bazen ağırlık kaldırıyorum acaba hamileliği etkiler mi.
İnş kuzum zaten bu aydan umut keserek gittim doktora femerayı yazmıştı şimdi 3 gününe kadar alıcam inş tabi ki pes etmek yok eşim etrafımda pervane misali rabbim yüzümüzü güldürsün inş... Biz evlendikten hemen sonra bi kumbara almıştık çocuk olunca açarız diye eşim hep kızı olsun ister annesini 5 yaşındayken kaybetmiş onun ismini vermek için . Her gün o kumbaranın başına geçip bu senin kızım der.. Bnde tam ters hep ilk çocuğum erkek olsun ki kız kardeşini korusun istemişimdir.. Gecen ay hastalandığımda kumbarayı eline alıp ah be kızım babanı çok beklettin çok nazlı çıktın.. O zaman oğluşumm gelsin annesi için dedi içim o kadar tuhaf oldu kı o yüzden inanıyorum Bı gün gelicekler bizede mucizelerimizAy kuzum çok üzüldüm ama h3r şeyin hayırlısını isteyelim pes etmek yok, yeni bi döngü yeni bi süreç. İnşallah yeni ayda gelcek bebiş
Kıyamam ya çok zor bi süreç hem bizim için hem eşlerimiz için. İnşallah artık bir an önce gelsin bebeklerimiz. Rabbim gölünüze göre versin, öncelikle sağlıklı sıhhatli gelsin. Bizim de aynı şekilde bi kumbaramız var, kürtaj olduğum bebeğime hamile olduğumu öğrendiğimde almıştık hala açmadık ve hala para biriktiriyoruz, yeni bebeğimizin nasibi artık o. İnşallah hemen gelirİnş kuzum zaten bu aydan umut keserek gittim doktora femerayı yazmıştı şimdi 3 gününe kadar alıcam inş tabi ki pes etmek yok eşim etrafımda pervane misali rabbim yüzümüzü güldürsün inş... Biz evlendikten hemen sonra bi kumbara almıştık çocuk olunca açarız diye eşim hep kızı olsun ister annesini 5 yaşındayken kaybetmiş onun ismini vermek için . Her gün o kumbaranın başına geçip bu senin kızım der.. Bnde tam ters hep ilk çocuğum erkek olsun ki kız kardeşini korusun istemişimdir.. Gecen ay hastalandığımda kumbarayı eline alıp ah be kızım babanı çok beklettin çok nazlı çıktın.. O zaman oğluşumm gelsin annesi için dedi içim o kadar tuhaf oldu kı o yüzden inanıyorum Bı gün gelicekler bizede mucizelerimiz
İnş kuzum ya inanıyorum çok güzel olucak hersey rabbim yüzümüzü güldürsün inşKıyamam ya çok zor bi süreç hem bizim için hem eşlerimiz için. İnşallah artık bir an önce gelsin bebeklerimiz. Rabbim gölünüze göre versin, öncelikle sağlıklı sıhhatli gelsin. Bizim de aynı şekilde bi kumbaramız var, kürtaj olduğum bebeğime hamile olduğumu öğrendiğimde almıştık hala açmadık ve hala para biriktiriyoruz, yeni bebeğimizin nasibi artık o. İnşallah hemen gelir
Amiiin amin canım benimİnş kuzum ya inanıyorum çok güzel olucak hersey rabbim yüzümüzü güldürsün inş
Ben denedim denettim bana doğru sonuç verdi :)))Geçmiş olsun şimdi iyi misin?
Kızlar çamaşır suyuyla gebelik testini deneyen var miçok mu kopurmesi gerekiyor
İnş kuzum zaten bu aydan umut keserek gittim doktora femerayı yazmıştı şimdi 3 gününe kadar alıcam inş tabi ki pes etmek yok eşim etrafımda pervane misali rabbim yüzümüzü güldürsün inş... Biz evlendikten hemen sonra bi kumbara almıştık çocuk olunca açarız diye eşim hep kızı olsun ister annesini 5 yaşındayken kaybetmiş onun ismini vermek için . Her gün o kumbaranın başına geçip bu senin kızım der.. Bnde tam ters hep ilk çocuğum erkek olsun ki kız kardeşini korusun istemişimdir.. Gecen ay hastalandığımda kumbarayı eline alıp ah be kızım babanı çok beklettin çok nazlı çıktın.. O zaman oğluşumm gelsin annesi için dedi içim o kadar tuhaf oldu kı o yüzden inanıyorum Bı gün gelicekler bizede mucizelerimiz
Amiin canım ne güzel bi dua. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinAllah hepimizin yardımcısı olsun, bol motivasyonlu enerjili inançlı günlerimiz olsun, bekleyen herkesehayırlı salih evlatlar nasip eylesin.. sağlıkla büyütüp nesillerimizi devam ettirmeyi..
Birbirini derdinden anlayanlarla burda konuşmak ne güzel. İnşallah yavrunu sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın canım. İçini ferah tut, hep doktor kontrolünde ol, dua et bol bol. Ben de herkese dua ediyorum, Rabbim yüzümüzü güldürsüninancınızı kaybetmeyin. Ben 3.5 yıl bekledim gelmesi gitmesi bir oldu. şimdi tekrar geldi ki ben umutsuz vakaydım yani. Sabredin dua edin. Size dua etmesini isteyin etrafınızdakilere. Ezan okurken yatarlen kalkarken her zaman dua edin. Hayırlısıyla inşaallah sizde dahil isteyen herkese Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşaallah. Bende bu sefer sağ salim alırım kucağıma hayırlısıyla. Benim eşim ben kürtaj olduktan sonra saçında beyazlar çıktı. Allah ım diyorum ben belki kötü biriyim ama benim yüzümden o evlat hasreti çekmesin. inanın sizde gelicek hepiniz inanın...
İnanır mısın aynı dua yı bnde ediyorum ne gunah işlediysem benden tek çıkar bizi böyle birseyle sınama çünkü eşim mükemmel biri.. Allahım ondan babalığı mahrum etme dıyoruminancınızı kaybetmeyin. Ben 3.5 yıl bekledim gelmesi gitmesi bir oldu. şimdi tekrar geldi ki ben umutsuz vakaydım yani. Sabredin dua edin. Size dua etmesini isteyin etrafınızdakilere. Ezan okurken yatarlen kalkarken her zaman dua edin. Hayırlısıyla inşaallah sizde dahil isteyen herkese Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşaallah. Bende bu sefer sağ salim alırım kucağıma hayırlısıyla. Benim eşim ben kürtaj olduktan sonra saçında beyazlar çıktı. Allah ım diyorum ben belki kötü biriyim ama benim yüzümden o evlat hasreti çekmesin. inanın sizde gelicek hepiniz inanın...
Bu tür şeyler olabiliyo canım, vesilesi yani işin. Tüylerim diken diken oldu. Madem elinde var dene canım, sana da vesile olur inşallahKızlar Bnim ablamın 12 sene boyunca cocuğu olmadı tedaviler gördü ne yaptıysa olmadı ablam amcamın oğluyla evlıydı.. Ve eniştemin anneannesi heryerde ona kız bakıyordu. Torunumun soyunu kurutucak 12 sene oldu hem olsa da annesi gibi kız doğurur diyormuş her yerde anneannem annemi arayıp kızın için kalk gel birşeyler yap bu kadın her yerde bunları bunları konuşuyor demiş annem kalkıp annaannemın dediği yere gitmek için Siirt'e gitti orda Veysel karani türbesine gidip dua edip dilekte bulunuyor o sırada orda bulunan Bı incir agacının altın da oturan Bi kadın annemi yanına çağırmış konuşmuşlar kadın anneme şu incirdenn al kızın ıkı rekat namaz kılıp adakta bulunup dilekte bulunsun Bi bardak suyla bu inciri içsin demiş eger bu incir vesile olursa cocuğu vucüdunda incir lekesi cıkıcak demiş hatırlıyorum aynısını yaptı ablam sonrada hamile olduğunu ögrendik tabi o zamanlar ablam doktor kontrollere değil sadece sağlık ocağına gidip geliyordu 9 ay sonra ablamı gece yarısı ikide hastaneye kaldırdılar biraz gectıkten sonra babam aradı ikiz iki erkek dunya ya geldi tabi omuzunda incir lekesiyle... Yıne bizim orda 5 senedir tedavi görüp cocuğu olmayan Bi akrabamız daha var onada o incirdeen geldi ve şimdi bir yasında erkek çocuğu var.. Şimdi bana da iki ay önce o incir geldi ama Bn hep inş başkasına vesile olur dıye kullanmadım Allah nasip ederse bu ay temizlendikten sonra onu içicem.. Hersey allahtan Rabbım bizede nasıp etsin inş
Aynen çok iyi geliyor konuşmak. Amin inşaallah. Allah herkese nasip etsin inşaallahBirbirini derdinden anlayanlarla burda konuşmak ne güzel. İnşallah yavrunu sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın canım. İçini ferah tut, hep doktor kontrolünde ol, dua et bol bol. Ben de herkese dua ediyorum, Rabbim yüzümüzü güldürsün
Var kuzum iki aydır elimde tutuyorum doktorlar senın Bi sıkıntın yok dedikçe belki daha çok ihtiyacı olana verırım dıye ama bak incir bu ufacık bırsy diğeride türbede alınan Bi tas bununda banyo yaptıktan sonra Bı kovaya temız suyun içine atıp o suyla baş aşağı dökücekmiş sorun kımdeyse ama o suyun gidere gıtmemesine dıkkat edicekmişim o suyu sonra Bı agac dibine dökücekmişizBu tür şeyler olabiliyo canım, vesilesi yani işin. Tüylerim diken diken oldu. Madem elinde var dene canım, sana da vesile olur inşallah
Çok ilginçmiş canım. Dene bence, faydasını görürsün umarımVar kuzum iki aydır elimde tutuyorum doktorlar senın Bi sıkıntın yok dedikçe belki daha çok ihtiyacı olana verırım dıye ama bak incir bu ufacık bırsy diğeride türbede alınan Bi tas bununda banyo yaptıktan sonra Bı kovaya temız suyun içine atıp o suyla baş aşağı dökücekmiş sorun kımdeyse ama o suyun gidere gıtmemesine dıkkat edicekmişim o suyu sonra Bı agac dibine dökücekmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?