• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum Bn bu aydan umudumu kesmiştim yumurtlamayı yakalamıştım ama gecen aylardada yakaladığım halde olmuyordu bu ay hiç takmadım hatta hastaneye gittim iki gün önce nasıl olsa hasta olucam dıye femera yazdı doktor.. Ama ilk defa gelmedi benimde 10 kala göğüslerim çok şişer dokunamam adım atarken bile sızlıyorduyine başladı ama gecti şuan sadece batmalar oluyor ara ara koku alma olayı üst seviyelerde birde belirt mi bilmıyorum ama bacaklarıma da kramplar girmeye başladı
İnanır mısın bu ay bende hiç takip yapmadım akışına bıraktım kısmet dedim. Benimde ara ara kasık batmalarım oluyor ama içimden bir ses kırmızların geleceğini söylüyor yinede bir umut bekliyorum işte. Ateş takibi yapıyorum dün sabah 36,1 e düşmüştü bu sabah 36,4 olmuş biraz o da umut verdi normalde benim regl 35,9la filan başlar çünkü. Bilemiyorum artık sabahki ateşe göre test yapcam. Düşmüş olursa ki umarım düşmez o zaman test yapmam artık

İnanır mısın bu ay bende hiç takip yapmadım akışına bıraktım kısmet dedim. Benimde ara ara kasık batmalarım oluyor ama içimden bir ses kırmızların geleceğini söylüyor yinede bir umut bekliyorum işte. Ateş takibi yapıyorum dün sabah 36,1 e düşmüştü bu sabah 36,4 olmuş biraz o da umut verdi normalde benim regl 35,9la filan başlar çünkü. Bilemiyorum artık sabahki ateşe göre test yapcam. Düşmüş olursa ki umarım düşmez o zaman test yapmam artık
bende gelmesin istiyorum tüm kalbimle ama kendimi nedense o kadar şanslı hissedemiyorum

bende gelmesin istiyorum tüm kalbimle ama kendimi nedense o kadar şanslı hissedemiyorum
Dimi içerde bişey sanki olumsuzluğa itiyor insanı. İnşallah yarın güzel haberler veririz artık olaun istiyorum hiçbir sorun olmadığı halde olmaması da can sıkıcı oluyır açıkcası

Dimi içerde bişey sanki olumsuzluğa itiyor insanı. İnşallah yarın güzel haberler veririz artık olaun istiyorum hiçbir sorun olmadığı halde olmaması da can sıkıcı oluyır açıkcası
Aynen cnm Bn yarında olmazsam pazartesi yapıcam direk kan testi çünkü çok bekledim ve o sürpriz için 14 aydır beklıyorum diğer türlü kendimi tutamayıp söylerim eşime

Aynen cnm Bn yarında olmazsam pazartesi yapıcam direk kan testi çünkü çok bekledim ve o sürpriz için 14 aydır beklıyorum diğer türlü kendimi tutamayıp söylerim eşime
Bende 12 aydır bekliyorum Rabbim umarım daha fazla bekletmez bizi. Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah biz ve isteyen herkes bu duyguyu en hayırlı zamanda yaşar

Kuzu bu normal geldiği yok ki gerçi tedaviyle de gelmiyo sıpa 2 aşılama 3 tüp Bebek denedim öyle hiç bişey olmadan kendi halimle hamile kalırsam oturur ağlarım valla bünye kolaya alışmamis :KK70: ümidim bu yönde yok :KK66:
Normalde sebepsiz infertilite mi balım

Back