Evet kuzu allah bu sebepsiz interfeliyi kahretsinNormalde sebepsiz infertilite mi balım
Rabbim yardımcımız olsun hepimizin canımEvet kuzu allah bu sebepsiz interfeliyi kahretsin
Amin kuzum aminRabbim yardımcımız olsun hepimizin canım
Bugünde bizimkiler gidio esim geldi bugün:)Sorma canım içim bir garip :)
Yok kuzum ya adet oldumSende var bişeyler canım :)
aa 2 ay sonra gelecekti balım :)Bugünde bizimkiler gidio esim geldi bugün:)
HadiiiYok kuzum ya adet oldum
Hadi bakalım canım iyi çalışmalar :))Günaydıııınnn. Adet bitti çalışmalar başlasın.
Malesef kuzu çok sancım var şuan evde de değilim eşim uyansın eve bıraksın bniHadiiiOff
Hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum gerçekten içim bi kötü oldu.Malesef kuzu çok sancım var şuan evde de değilim eşim uyansın eve bıraksın bni
Kuzu bilmiyorum ama Bn kadar şanslı olduğumu düşünmüyordum zaten olsaydı mucize olucak tı kurban olduğum rabbim bni dahada bekleticek biliyorumHakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum gerçekten içim bi kötü oldu.
İnşallah çok bekletmez Rabbim kuzum. Sen Meryem suresine başlaKuzu bilmiyorum ama Bn kadar şanslı olduğumu düşünmüyordum zaten olsaydı mucize olucak tı kurban olduğum rabbim bni dahada bekleticek biliyorum
Başladım iki gün oluyo şimdi ablam devam edicekİnşallah çok bekletmez Rabbim kuzum. Sen Meryem suresine başla
ben sana yöntemini anlatmıştım canım zulunba otuna oku dyeBaşladım iki gün oluyo şimdi ablam devam edicek
Kuzum o kadar çok sey yaptım kı bu ay başka birsey yapıcamben sana yöntemini anlatmıştım canım zulunba otuna oku dye
Hoşgeldin canım geçmiş olsun hayırdır inşallah kötü bir şey yokturKızlar iyi günler napıyorsunuz nasılsınız ? Ben yazamıyorum bi kaç gündür aksilikler peşimi bırakmıyor maalesef dün acildeydim sabaha kadar mide bulantısı ve çıkarmayla geçti bütün gecem 3 serumla kendime geldim şükür kaynanamda geldi yine bizde kalıyo uğraşıyorum öyle anlıcağınız sizde ne var ne yok ?
Geçmiş olsun şimdi iyi misin?Kızlar iyi günler napıyorsunuz nasılsınız ? Ben yazamıyorum bi kaç gündür aksilikler peşimi bırakmıyor maalesef dün acildeydim sabaha kadar mide bulantısı ve çıkarmayla geçti bütün gecem 3 serumla kendime geldim şükür kaynanamda geldi yine bizde kalıyo uğraşıyorum öyle anlıcağınız sizde ne var ne yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?