• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet baya bir temizlik yapmışsın okudum :KK3: ama yinede hamilelik belirtileri hissediyorsan kendini bu kadar yormamalısın :)
Kuzum yanlış okumuşsun elvin09 temizlik yapmıştı :)

Hadi hayırlısı var mı Bi belirti kuzumm
Valla bikaç değişiklik var diğer regl dönemlerime bakacak olursam en başta baş ağrım yok ki diğer aylar 2 gün önceden başlardı dün gece çok sık tuvalete gittim ki sıvı tüketimim neredeyse yok denecek kadar azdı. Bide dün gece yüz üstü yatamadım göğüslerm felaket ağrıdı ama diğer zamanlarda oluyor muydu öyle onu hatırlayamadım. Sende var mı belirti

Valla bikaç değişiklik var diğer regl dönemlerime bakacak olursam en başta baş ağrım yok ki diğer aylar 2 gün önceden başlardı dün gece çok sık tuvalete gittim ki sıvı tüketimim neredeyse yok denecek kadar azdı. Bide dün gece yüz üstü yatamadım göğüslerm felaket ağrıdı ama diğer zamanlarda oluyor muydu öyle onu hatırlayamadım. Sende var mı belirti
Kuzum Bn bu aydan umudumu kesmiştim yumurtlamayı yakalamıştım ama gecen aylardada yakaladığım halde olmuyordu bu ay hiç takmadım hatta hastaneye gittim iki gün önce nasıl olsa hasta olucam dıye femera yazdı doktor.. Ama ilk defa gelmedi benimde 10 kala göğüslerim çok şişer dokunamam adım atarken bile sızlıyorduyine başladı ama gecti şuan sadece batmalar oluyor ara ara koku alma olayı üst seviyelerde birde belirt mi bilmıyorum ama bacaklarıma da kramplar girmeye başladı

Back