• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman üzerine bir yere koy canım ne diyeyim aklıma bir şey gelmiyor :) cepli bir şey giy :-)
Dur hamile kalırsam sürprizi yazıcam buraya o zaman daha rahat fikir verirsin.. Ya aklıma takıldı o kadar doktorlar baktı olsaydı gormezlermiydi

Dur hamile kalırsam sürprizi yazıcam buraya o zaman daha rahat fikir verirsin.. Ya aklıma takıldı o kadar doktorlar baktı olsaydı gormezlermiydi
kese oluşmadıysa göreceklerini sanmıyorum kuzum, sonuçta önce kan testi ile teyit ediyorlar ya da vajinal muayene ile balım

Ayy kuzum emin ol Bn o haberi alınca ölebilceğimi dahi düşünüyorum bir kere oldu ovu kopkoyu cıktı gebelik testi yaptım çizgiyi gördüm o kadar agladım kı yani bizler her türlü ağlıyoruz ama dilerim ki hepimizin ki sevibçten olur
Amiin inşallah sevinçten ağlayalım bu ay canım benim :)

R4bi4 R4bi4 canlarım ya inş hep birlikte gülücez Allah razı olsun sizlerden
İnşaallah tatlım Eylül ayı bereket getirsin Aşura ayına giriyoruz zaten , mübarek Muharrem ayının yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah :dua:

Malum Aşura ayı bereket ayı :)

Back