Kızlar bnde Meryem süresini okuyayım birde 7 günlük oruc tutayım diyorum Meryem süresini nasıl okucam bilen var mı
Çok ayrıntılı ben de bilmiyorum canım. 41 meryem suresini suya oku, sonra ilişki öncesi eşinle işin dedilerBnim yerime yani hasta olduğumda ablam okucak ama tam nedir nasıl okunur bilmıyorum
Allah razı olsun canım. Olmadı bi de böyle denerim. Senin elinde bak ne güzel suyun varmış, acı falan deme iç kuzum, şifa olsun sağlıklı bebiş olsun inşallahCanım ben geçen bir hocaya sordum, çocuğum olmuyor diye. Dedi ki mübarek bir ot var. Büyük bir tencere su kaynatıp bunu içine katıyoruz, su ile özdeşleşsin. Tencereyi ocaktan indirip tek seferde 41 Meryem suresi okuyup suya nefes ediyoruz. Sonra 21 gün boyunca her sabah aç karnına 1 bardak içiyoruz. Otun ismi ZULUNBA OTU. Ben eşime aldırdım, aktarcı eşime bu otun hamilelikle ilgisi olmadığını hiçbir işe yaramadığını söylemiş. Almasını tavsiye etmemiş. Ben ısrarla aldırdım eşime. 10 liralık almıştı. Zencefil köküne benziyor. Kaynatıp 41 Meryem okudum. Sonra şişelere doldurup dolaba koydum. Gel gör ki tadı çok acı. Şimdi hâlâ duruyor Onu içmeye çalışacağım. Hoca dedi sanki hamilelik için yaratılan bir ot. O kadar şifalı. Dayanabilirsen onu yap. Onun da şifasını gören çok bayan var. Hocaya tel açıp teşekkür ediyorlardı :)pawlover A AloeeVeraa papatyam67 ve diğer arkadaşlar. Sizler de okuyun deneyin derim. Ben Meryem Suresini 4,5 saatte okumuştum. Dilerseniz birkaç kişiyle de okuyabilirsiniz. Ama suya nefes edin mutlaka. Şifa Olsun :)
muhakkak içeceğim kuzum, amiiin inşaallah :)Allah razı olsun canım. Olmadı bi de böyle denerim. Senin elinde bak ne güzel suyun varmış, acı falan deme iç kuzum, şifa olsun sağlıklı bebiş olsun inşallah
Deniyim bakalım bi şifa olur inşallah :)Canım ben geçen bir hocaya sordum, çocuğum olmuyor diye. Dedi ki mübarek bir ot var. Büyük bir tencere su kaynatıp bunu içine katıyoruz, su ile özdeşleşsin. Tencereyi ocaktan indirip tek seferde 41 Meryem suresi okuyup suya nefes ediyoruz. Sonra 21 gün boyunca her sabah aç karnına 1 bardak içiyoruz. Otun ismi ZULUNBA OTU. Ben eşime aldırdım, aktarcı eşime bu otun hamilelikle ilgisi olmadığını hiçbir işe yaramadığını söylemiş. Almasını tavsiye etmemiş. Ben ısrarla aldırdım eşime. 10 liralık almıştı. Zencefil köküne benziyor. Kaynatıp 41 Meryem okudum. Sonra şişelere doldurup dolaba koydum. Gel gör ki tadı çok acı. Şimdi hâlâ duruyor Onu içmeye çalışacağım. Hoca dedi sanki hamilelik için yaratılan bir ot. O kadar şifalı. Dayanabilirsen onu yap. Onun da şifasını gören çok bayan var. Hocaya tel açıp teşekkür ediyorlardı :)pawlover A AloeeVeraa papatyam67 ve diğer arkadaşlar. Sizler de okuyun deneyin derim. Ben Meryem Suresini 4,5 saatte okumuştum. Dilerseniz birkaç kişiyle de okuyabilirsiniz. Ama suya nefes edin mutlaka. Şifa Olsun :)
Sağlık olsun canım, Rahim filmi tecrübeni anlatırsan sevinirim :)Regl oldum. Bu ayda olmadı. Regl bitiminde rahim filmi çektireceğim. Tayfun bağış a randevu aldım. Çider sayesinde ücretsiz bir şekilde muayene olup rahim filmi, hormon testleri, spermiogram sonucu her şeyi göstereceğim.
Ya ilaçları almaya cıktım devlet karsılamadan çıkarmış bana ve eşime yazılanlar 400 TL almadan geri döndünm canım sıkıldıKızlar bu ne sessizlik =)
Ne ilacı onlar 400 TL tutan canım?Ya ilaçları almaya cıktım devlet karsılamadan çıkarmış bana ve eşime yazılanlar 400 TL almadan geri döndünm canım sıkıldı
Çok geçmiş olsun ben de aynısını yasamistim Allah her şeyin hayırlısını versin sağlık sıhhat olsun da yine olur inşallahArtık listede durmam anlamsız sabah kürtaj oldum kalbi durmuş bebeğimin
Kuzum bende şu kazayla uğraşıyorum biraz sıkıntılı geçiyo dua edin olur muKızlar bu ne sessizlik =)
solgarin urununu devlet karsilamaz da digerlerini bilmiyorum . pahalidir solgarin urunleriKuzum femera inofolik combi birde solgarın Largını Bı vitamın daha
Yok onubiliyorum zaten femera 120 TL ya Şaka gibi onu devlet karşılıyordu daha önce eczacı dedi..solgarin urununu devlet karsilamaz da digerlerini bilmiyorum . pahalidir solgarin urunleri
Yoooo ne sessizliği cıstak cıstak hop burdayız kiiiKızlar bu ne sessizlik =)
Allah yardımcınız olsun canım hemen hallolur inşallah herşeyKuzum bende şu kazayla uğraşıyorum biraz sıkıntılı geçiyo dua edin olur mu
Solgarın l-arginin yumurta kalitesi için mi kullanıyorsunuz acaba benim eşim kullandı ama ben hiç kullanmadım doktorlar da hiç söylemedi faydası oluyor mu?Yok onubiliyorum zaten femera 120 TL ya Şaka gibi
120 mi? gercekten cok fazla . onun muadili baska bisey vardir muhakkak . kac tablet peki 120 tl .Yok onubiliyorum zaten femera 120 TL ya Şaka gibi
Canım normalde 1 hafta kala mı başlıyor ağrılarBenim karın ağrım kasık ağrım başladı bile, bi hafta var adete
Allah yardımcınız olsun inşallah kuzumKuzum bende şu kazayla uğraşıyorum biraz sıkıntılı geçiyo dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?