• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hamile kaldığımda teyzem test yapmadan önce bi bak kirpiklerin karışıksa hamilesin demişti, saçmalama demiştim, test pozitif çıkınca aynaya bi baktım kirpiklerim dolaşmış bildiğin, şok olmuştum

Ben hamile kaldığımda teyzem test yapmadan önce bi bak kirpiklerin karışıksa hamilesin demişti, saçmalama demiştim, test pozitif çıkınca aynaya bi baktım kirpiklerim dolaşmış bildiğin, şok olmuştum
Evet kuzum öyle oluyormuş :) Ben de duymuştum onu :)

O zaman daha varmış yumurtlamana canım. Ben de normalde 28-29 günde bir adet oluyorum. 10.gün teste başladım hep silikti, 14 ten sonra çok belirgin olmaya başladı. 16 ve özellikle 17.gün kıpkırmızıydı. Ben de hiç ikisi aynı renk olmucak sanıyodum, 2 gün geç yumurtladım normalden
Bakalım ben de ilk defa deniyorum inş güzel sonuç alırım Bilgi için teşekkürler

Yoooo ne sessizliği cıstak cıstak hop burdayız kiii:KK71:

Allah yardımcınız olsun canım hemen hallolur inşallah herşey :KK66:

wiha02 wiha02 çoooook geçmiş olsun canım çok üzüldüm görünce. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah en kısa zamanda
sağol canım teşekkür ederim sende sağlıkla sıhhatle bebeğini eline alırsın rabbim tüm gebe olanları ve bebişlerini korusun

Bende duymuştum ama öğrendikten dikkat ettim baktım her zaman ki gibiydi :)

Nerde kuzum normalde onu meme kanseri hastaları kullanıyor devlet çakal resmen ölün diyo yazık o hastalarada
Hakkaten en azından yarısını sigorta karşılasaydı canım, böyle bir şey de ilk defa gördüm valla

yok yani kuzum adetinin ilk günü mü randevu verdiler :)
Aa pardon yok bitiminden sonraki iki üç gün içinde çekiyolar ader olduğunda arıyosun kaç gün sürdüğünü falan soruyolar ben bitiminden 2 gün sonra çektirmiştim

Back