İstanbuldayım canım buralardaysan önereyimm :)Sen nerede oturuyorsun canım, hastane önerisi için :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbuldayım canım buralardaysan önereyimm :)Sen nerede oturuyorsun canım, hastane önerisi için :)
Ankaradayım kuzum :) Burda da vardır herhalde o makineden, sorar araştırırım artık :) Randevuyu ne zaman aldın balım :)İstanbuldayım canım buralardaysan önereyimm :)
İnşallah kuzummAllah iyiliğini versin kuzum :) Haklısın olumlu düşünüyorum ama sonunda hayal kırıklığı yaşamam umarım balım
Ümitlendirmek istemem ama benimde battan 1 hafta önce akşam üzeri sol kasığımda sürekli ağrı oluyordu. İnşallah bebiştendir
Evet kuzum öyle oluyormuş :) Ben de duymuştum onu :)Ben hamile kaldığımda teyzem test yapmadan önce bi bak kirpiklerin karışıksa hamilesin demişti, saçmalama demiştim, test pozitif çıkınca aynaya bi baktım kirpiklerim dolaşmış bildiğin, şok olmuştum
Bakalım ben de ilk defa deniyorum inş güzel sonuç alırım Bilgi için teşekkürlerO zaman daha varmış yumurtlamana canım. Ben de normalde 28-29 günde bir adet oluyorum. 10.gün teste başladım hep silikti, 14 ten sonra çok belirgin olmaya başladı. 16 ve özellikle 17.gün kıpkırmızıydı. Ben de hiç ikisi aynı renk olmucak sanıyodum, 2 gün geç yumurtladım normalden
Ben çektireli bi ayı geçti sanırsam kuzum :)Ankaradayım kuzum :) Burda da vardır herhalde o makineden, sorar araştırırım artık :) Randevuyu ne zaman aldın balım :)
sağol canım teşekkür ederim sende sağlıkla sıhhatle bebeğini eline alırsın rabbim tüm gebe olanları ve bebişlerini korusunYoooo ne sessizliği cıstak cıstak hop burdayız kiii
Allah yardımcınız olsun canım hemen hallolur inşallah herşey
wiha02 çoooook geçmiş olsun canım çok üzüldüm görünce. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah en kısa zamanda
Bende duymuştum ama öğrendikten dikkat ettim baktım her zaman ki gibiydi :)Ben hamile kaldığımda teyzem test yapmadan önce bi bak kirpiklerin karışıksa hamilesin demişti, saçmalama demiştim, test pozitif çıkınca aynaya bi baktım kirpiklerim dolaşmış bildiğin, şok olmuştum
yok yani kuzum adetinin ilk günü mü randevu verdiler :)Ben çektireli bi ayı geçti sanırsam kuzum :)
Bana değil zaten kuzum eşime yazdı bana inofolik ve femera yazdıSolgarın l-arginin yumurta kalitesi için mi kullanıyorsunuz acaba benim eşim kullandı ama ben hiç kullanmadım doktorlar da hiç söylemedi faydası oluyor mu?
Ben sadece 10 kullancam içinde daha fazlası varmış120 mi? gercekten cok fazla . onun muadili baska bisey vardir muhakkak . kac tablet peki 120 tl .
Yok kuzum ya soylemediDoktor söylemedi mi canım, normalde rapor çıkarttırıp alıyolarmış
Bana toz olanı yazdıYok canım kapsül şeklinde olanı kullanıyorum, kahverengi gibi hapın rengi
Aslında bunları devlet karşılaması lazım ne kadar cinslerYok kuzum ya soylemedi
Nerde kuzum normalde onu meme kanseri hastaları kullanıyor devlet çakal resmen ölün diyo yazık o hastalaradaAslında bunları devlet karşılaması lazım ne kadar cinsler
Hakkaten en azından yarısını sigorta karşılasaydı canım, böyle bir şey de ilk defa gördüm vallaNerde kuzum normalde onu meme kanseri hastaları kullanıyor devlet çakal resmen ölün diyo yazık o hastalarada
Aa pardon yok bitiminden sonraki iki üç gün içinde çekiyolar ader olduğunda arıyosun kaç gün sürdüğünü falan soruyolar ben bitiminden 2 gün sonra çektirmiştimyok yani kuzum adetinin ilk günü mü randevu verdiler :)
Ne demek, rica ederim. Hayırlı sonuçlara inşallahBakalım ben de ilk defa deniyorum inş güzel sonuç alırım Bilgi için teşekkürler