• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Mekke’den gelen bi meyve var biliyo musunuz? Baya sert. Kırması da baya zor. Koyu kahverengi. Kaynatıp içiliyo bebek için. Bana da bi tane gelmişti şubat ayında içmiştim o ay ve sonraki ay kimyasal gebelik olmuştu sonradan da hiç olmadı. Eğer bulabilirseniz onu da bi deneyin bence

canım baktırdım değerlerime herşey normal. doktora dedim benim ovu testim sürekli böyle yuksek dıye dedı sorun yok yani başından saldı. canım bat 12 eylül
İnş bebektendir kuzum ama lh yüksekse sıkıntı var demektir eger olmazsa başka doktora danış iyi doktor bulmak o kadar zor kı hangi sehirdesin

Son düzenleme:
Bu tür uygulamaları yaparken işe yarayacağına ve şifanın sadece Allah'tan geleceğine tam mana ile inanmak lazım yoksa işe yaramıyor canım. Acaba işe yarayacak mı diye şüpheye düşmemek lazım canım :)
Aynen öyle kuzım. Dua ederken bile inanarak, çok içten kalpten etmek lazım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, sağlıklı evlatlar versin inşallah

Hayırlısı olsun inşallah canım, üzülme lütfen. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur :)

İnşaallah kuzum ya, güzel haberlerle gelirsin umarım :)

Ay evet canım bi uğraşın olmayınca zırt pırt belirti arıyosun valla, keyfine bak balım :)

Benim de 14'ü balım yaa güzel haberler verelim birbirimize inşaallah :)

Ayy Rabbim gerçeğini yaşatsın kuzum :dua:

çok özür dilerim canım düzeltiyorum hemen :)

İnşaallah kuzum ya dua et bizlere :dua:

Bakarsın sürpriz yapmış bebişin kuzum, saklambaç oynuyordur :)

Sağlıkla gelsin, tutunsun sana bebişin balım :dua:

hadi şifa olsun, tutunsun bebişin canım, ayy günler geçmiyor mübarek :)

Balım keşke gitmeseydin kafan karışmaya müsait çünkü bu dönemde. Bebişin gelmiştir inşaallah ya :dua:

Ah bu bekleyişler :) Benim sol kasık ağrıyor ama hayra alamet değil sanki =(

Maşaallah kuzum Kopkoyu ikinci çizgi :) Sağlıkla kucağına al inşaallah balım :dua: Bizlere de dua et :dua:

Çok geçmiş olsun tez zamanda yeri dolar inşaallah canım
inşallah canım benim hamiş haberleriyle dolsun bu ay buralar :anneadayı::emir_bebek:

İnş bebektendir kuzum ama lh yüksekse sıkıntı var demektir eger olmazsa başka doktora danış iyi doktor bulmak o kadar zor kı hangi sehirdesin
erzincandayım cnm öylemi inan yüksek çıkarsa sadece pco lu olunuyor biliyorum oda doktor eger pco olsaydı progestron 17 cıkmazdı dedi.

Kızlar Mekke’den gelen bi meyve var biliyo musunuz? Baya sert. Kırması da baya zor. Koyu kahverengi. Kaynatıp içiliyo bebek için. Bana da bi tane gelmişti şubat ayında içmiştim o ay ve sonraki ay kimyasal gebelik olmuştu sonradan da hiç olmadı. Eğer bulabilirseniz onu da bi deneyin bence
ismi Narçıl canım, temin ettim gelir inşaallah :)

Aynen öyle kuzım. Dua ederken bile inanarak, çok içten kalpten etmek lazım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, sağlıklı evlatlar versin inşallah
Amiinn canım benim Rabbim büyük :)

Benim kuzen hacda canım ona söyledim ama geçen nette görmüştüm 2 tanesi 100 tl çok pahalı fırsatçılar hemen devreye girmiş. şimdi baktım tekrar bulamadım o satılan siteyi kaldırmışlar sanırım :/ A AloeeVeraa ❤️
Sen şanslıymışsın kuzum. Eline ulaşınca hemen dene. Nerdeyse onu kullananan herkes hamile kalıyo. Ben de aktarlara falan bi sorayım bakalım, belki getirtip satanlar oluyodur

Bu ay ilk kez kullandım canım. Çift çizgiyi yakaladım bakalım şükür. Hatta doktora yumurta takibi de yaptırdım aynı zamanda. Ovulasyon testiyle doktorun dedikleri tutuyodu. İnşallah bu ay olmuştur denk gelmiştir artık
inşallah canım hakkında hayırlısı inşallah

Cnm ben de senin gibiyim pıhtılaşma dışında hiç bir sorun yok. Bu ay ovulasyon testlerine başladım . Testleri nasıl uyguladınız gün de kaç kere
geçmiş olsun canım benim test markası miratech di 5tane vardı tahmini yumurtlamaya 5 kala başladım her sabah 10da ilk idrarla yaptım çift çizgiyi yakaladığım gün ilişki oldu sabahsı hafif silikleşmişti tekrar ilişki birde ertesi gün yani 3 gün oldu o ay hamile kaldım

Sen şanslıymışsın kuzum. Eline ulaşınca hemen dene. Nerdeyse onu kullananan herkes hamile kalıyo. Ben de aktarlara falan bi sorayım bakalım, belki getirtip satanlar oluyodur
Büyük ilçelerde merkezi yerlerde satılır büyük ihtimalle kuzum, bi de Fatma ana eli otu var onu da göğsünde taşıyorsun şifa olur inşaallah :)

Kızlar ben clearblue almak istiyorum ama satın alabileceğim bi yer bulamadım. Fikri olan var mı?

Back