• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçmiş olsun canım benim test markası miratech di 5tane vardı tahmini yumurtlamaya 5 kala başladım her sabah 10da ilk idrarla yaptım çift çizgiyi yakaladığım gün ilişki oldu sabahsı hafif silikleşmişti tekrar ilişki birde ertesi gün yani 3 gün oldu o ay hamile kaldım
canim ovulasyon testi ilk idrarla yapilmiyor diye biliyorum ben .

geçmiş olsun canım benim test markası miratech di 5tane vardı tahmini yumurtlamaya 5 kala başladım her sabah 10da ilk idrarla yaptım çift çizgiyi yakaladığım gün ilişki oldu sabahsı hafif silikleşmişti tekrar ilişki birde ertesi gün yani 3 gün oldu o ay hamile kaldım
Darısı başımıza inş çok sağolun ben de öğlen 13.00 da yapmaya başlamıştım hergün ama hiç t çizgi çıkmadı daha

Günaydın canım. Ben de bu ay işk kez kullandım ve ben de laboquick kullandım. İlk önce ben de anlayamıyodum testleri ama her gün koyulaşma artınca anladım. 10.gün başladım teste, 16 ve 17.gün çift çizgi oldu koyu, 18.gün zaten silikleşmeye başladı, dün 19.gündü iyice silikti. Günde bi kez yaptım test. Hep akşam saat 8-9 civarı yaptım. Yapmadan 2 saat önce falan çok su içmemeye ve tuvalete gitmemeye çalıştım
Aaa çok teşekkürler ben de bu marka sorunlu sanmıştım . O zaman beklemeye devam edeyim inş bu ay yakalarım ovulasyonu güzel değerlendiririm . İlk kez aldım ovu testlerini zaten. Çok sağolun

Hangi iğneyi kullandı acaba. Bana clexane verdi 4000 lik. Dün gece bacağıma yaptım morarmış :'( ben mi beceremedin anlamadım
Cnm morarmalar olabiliyor clexane veriyorlar genelde. İğneyi bacağına batırınca ilacı yavaş yavaş veriyorsun . Kesik kesik değil birden hızlıca da değil. Yavaş bir ritim ile iğneyi de oynatmadan. Bir de karnın daha yumuşakken karnından göbek deliğinden dört parmak yana sanırım daha sonra kol ve bacaklarından vurabilirsin ama doktorun ne dediyse onu dikkate al tabiki. DOKTOR NE DEDİYSE ona UY :KK66:

Büyük ilçelerde merkezi yerlerde satılır büyük ihtimalle kuzum, bi de Fatma ana eli otu var onu da göğsünde taşıyorsun şifa olur inşaallah :)
Ay sağ ol kuzum benim. Bakalım bunları sorucam aktara, şifanon nerden geliceği hiç belli olmaz. İnanarak yapalım da beden olmasın

Aaa çok teşekkürler ben de bu marka sorunlu sanmıştım . O zaman beklemeye devam edeyim inş bu ay yakalarım ovulasyonu güzel değerlendiririm . İlk kez aldım ovu testlerini zaten. Çok sağolun
Rica ederim canım benim ne demek keşke bi faydam olsa. Kaçıncı günündesin? Çift çizgiyi görene kadar devam et bence, ben normalde 28-29 günde bir adet oluyorum. Yani 14-15.gün çift çizgi olmalıydı olmadı çok moralim bozuldu. Doktora yumurta takibi de yaptırıyodum daha çatlamamış 2 güne çatlar dedi. 16 ve en çok da 17.gün kıpkırmızıydı çizgi. Sonra ertesi gün silikleşti hemen

Cnm morarmalar olabiliyor clexane veriyorlar genelde. İğneyi bacağına batırınca ilacı yavaş yavaş veriyorsun . Kesik kesik değil birden hızlıca da değil. Yavaş bir ritim ile iğneyi de oynatmadan. Bir de karnın daha yumuşakken karnından göbek deliğinden dört parmak yana sanırım daha sonra kol ve bacaklarından vurabilirsin ama doktorun ne dediyse onu dikkate al tabiki. DOKTOR NE DEDİYSE ona UY :KK66:
Doktor nereye vurmam gerektiğimi söylemedi bende heycandan unuttum :)

Benim kuzen hacda canım ona söyledim ama geçen nette görmüştüm 2 tanesi 100 tl çok pahalı fırsatçılar hemen devreye girmiş. şimdi baktım tekrar bulamadım o satılan siteyi kaldırmışlar sanırım :/ A AloeeVeraa ❤️
Ben de sorayım bakim çevremde gitcek olan var mı çok sağol kuzum :KK200:

Sen şanslıymışsın kuzum. Eline ulaşınca hemen dene. Nerdeyse onu kullananan herkes hamile kalıyo. Ben de aktarlara falan bi sorayım bakalım, belki getirtip satanlar oluyodur
Evet bence de faydalı ama kırılması baya zor baltayla falan anca çekiç kırmıyo

Kızlar bnde Meryem süresini okuyayım birde 7 günlük oruc tutayım diyorum Meryem süresini nasıl okucam bilen var mı

Kızlar bnde Meryem süresini okuyayım birde 7 günlük oruc tutayım diyorum Meryem süresini nasıl okucam bilen var mı
Şu aralar ben okuyorum canım ama kafama göre okuyorum. Her gün 1 tane 41 gün okunmalıymış ama, 41 gün içerisinde adet falan olucaz yani süreklilik bozulcak. Ben de her gün 3-4 okuyorum. Hatta bi sürahi suya okuyorum, 41 tane bitince ilişki öncesi içiliyomuş eşinle birlikte bi kaç gün

canim ovulasyon testi ilk idrarla yapilmiyor diye biliyorum ben .
doğrudur canım ben her sabah 10 gibi yapınca mecbur akşamdan beri biriken idrarla yapmış oluyodum adet gördükten sonra tekrar alıcam memnun kaldım kısmet bir dahakine o zaman ilk idrarla yapmam gün içinde yaparım :KK15:

Şu aralar ben okuyorum canım ama kafama göre okuyorum. Her gün 1 tane 41 gün okunmalıymış ama, 41 gün içerisinde adet falan olucaz yani süreklilik bozulcak. Ben de her gün 3-4 okuyorum. Hatta bi sürahi suya okuyorum, 41 tane bitince ilişki öncesi içiliyomuş eşinle birlikte bi kaç gün
Bnim yerime yani hasta olduğumda ablam okucak ama tam nedir nasıl okunur bilmıyorum

Regl oldum. Bu ayda olmadı. Regl bitiminde rahim filmi çektireceğim. Tayfun bağış a randevu aldım. Çider sayesinde ücretsiz bir şekilde muayene olup rahim filmi, hormon testleri, spermiogram sonucu her şeyi göstereceğim.

Back