• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bnde Meryem süresini okuyayım birde 7 günlük oruc tutayım diyorum Meryem süresini nasıl okucam bilen var mı

Canım ben geçen bir hocaya sordum, çocuğum olmuyor diye. Dedi ki mübarek bir ot var. Büyük bir tencere su kaynatıp bunu içine katıyoruz, su ile özdeşleşsin. Tencereyi ocaktan indirip tek seferde 41 Meryem suresi okuyup suya nefes ediyoruz. Sonra 21 gün boyunca her sabah aç karnına 1 bardak içiyoruz. Otun ismi ZULUNBA OTU. Ben eşime aldırdım, aktarcı eşime bu otun hamilelikle ilgisi olmadığını hiçbir işe yaramadığını söylemiş. Almasını tavsiye etmemiş. Ben ısrarla aldırdım eşime. 10 liralık almıştı. Zencefil köküne benziyor. Kaynatıp 41 Meryem okudum. Sonra şişelere doldurup dolaba koydum. Gel gör ki tadı çok acı. Şimdi hâlâ duruyor Onu içmeye çalışacağım. Hoca dedi sanki hamilelik için yaratılan bir ot. O kadar şifalı. Dayanabilirsen onu yap. Onun da şifasını gören çok bayan var. Hocaya tel açıp teşekkür ediyorlardı :) pawlover pawlover A AloeeVeraa papatyam67 papatyam67 ve diğer arkadaşlar. Sizler de okuyun deneyin derim. Ben Meryem Suresini 4,5 saatte okumuştum. Dilerseniz birkaç kişiyle de okuyabilirsiniz. Ama suya nefes edin mutlaka. Şifa Olsun :)

Son düzenleme:
Bnim yerime yani hasta olduğumda ablam okucak ama tam nedir nasıl okunur bilmıyorum
Çok ayrıntılı ben de bilmiyorum canım. 41 meryem suresini suya oku, sonra ilişki öncesi eşinle işin dediler

Canım ben geçen bir hocaya sordum, çocuğum olmuyor diye. Dedi ki mübarek bir ot var. Büyük bir tencere su kaynatıp bunu içine katıyoruz, su ile özdeşleşsin. Tencereyi ocaktan indirip tek seferde 41 Meryem suresi okuyup suya nefes ediyoruz. Sonra 21 gün boyunca her sabah aç karnına 1 bardak içiyoruz. Otun ismi ZULUNBA OTU. Ben eşime aldırdım, aktarcı eşime bu otun hamilelikle ilgisi olmadığını hiçbir işe yaramadığını söylemiş. Almasını tavsiye etmemiş. Ben ısrarla aldırdım eşime. 10 liralık almıştı. Zencefil köküne benziyor. Kaynatıp 41 Meryem okudum. Sonra şişelere doldurup dolaba koydum. Gel gör ki tadı çok acı. Şimdi hâlâ duruyor Onu içmeye çalışacağım. Hoca dedi sanki hamilelik için yaratılan bir ot. O kadar şifalı. Dayanabilirsen onu yap. Onun da şifasını gören çok bayan var. Hocaya tel açıp teşekkür ediyorlardı :) pawlover pawlover A AloeeVeraa papatyam67 papatyam67 ve diğer arkadaşlar. Sizler de okuyun deneyin derim. Ben Meryem Suresini 4,5 saatte okumuştum. Dilerseniz birkaç kişiyle de okuyabilirsiniz. Ama suya nefes edin mutlaka. Şifa Olsun :)
Allah razı olsun canım. Olmadı bi de böyle denerim. Senin elinde bak ne güzel suyun varmış, acı falan deme iç kuzum, şifa olsun sağlıklı bebiş olsun inşallah

Deniyim bakalım bi şifa olur inşallah :)

Regl oldum. Bu ayda olmadı. Regl bitiminde rahim filmi çektireceğim. Tayfun bağış a randevu aldım. Çider sayesinde ücretsiz bir şekilde muayene olup rahim filmi, hormon testleri, spermiogram sonucu her şeyi göstereceğim.
Sağlık olsun canım, Rahim filmi tecrübeni anlatırsan sevinirim :)

Kızlar bu ne sessizlik =)
Yoooo ne sessizliği cıstak cıstak hop burdayız kiii:KK71:

Kuzum bende şu kazayla uğraşıyorum biraz sıkıntılı geçiyo dua edin olur mu :KK66:
Allah yardımcınız olsun canım hemen hallolur inşallah herşey :KK66:

wiha02 wiha02 çoooook geçmiş olsun canım çok üzüldüm görünce. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah en kısa zamanda

Back