- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Kızlar bnde Meryem süresini okuyayım birde 7 günlük oruc tutayım diyorum Meryem süresini nasıl okucam bilen var mı
Canım ben geçen bir hocaya sordum, çocuğum olmuyor diye. Dedi ki mübarek bir ot var. Büyük bir tencere su kaynatıp bunu içine katıyoruz, su ile özdeşleşsin. Tencereyi ocaktan indirip tek seferde 41 Meryem suresi okuyup suya nefes ediyoruz. Sonra 21 gün boyunca her sabah aç karnına 1 bardak içiyoruz. Otun ismi ZULUNBA OTU. Ben eşime aldırdım, aktarcı eşime bu otun hamilelikle ilgisi olmadığını hiçbir işe yaramadığını söylemiş. Almasını tavsiye etmemiş. Ben ısrarla aldırdım eşime. 10 liralık almıştı. Zencefil köküne benziyor. Kaynatıp 41 Meryem okudum. Sonra şişelere doldurup dolaba koydum. Gel gör ki tadı çok acı. Şimdi hâlâ duruyor Onu içmeye çalışacağım. Hoca dedi sanki hamilelik için yaratılan bir ot. O kadar şifalı. Dayanabilirsen onu yap. Onun da şifasını gören çok bayan var. Hocaya tel açıp teşekkür ediyorlardı :) pawlover A AloeeVeraa papatyam67 ve diğer arkadaşlar. Sizler de okuyun deneyin derim. Ben Meryem Suresini 4,5 saatte okumuştum. Dilerseniz birkaç kişiyle de okuyabilirsiniz. Ama suya nefes edin mutlaka. Şifa Olsun :)
Son düzenleme: