• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın ben laboquick marka kullanmaya başladım bu ay ilk defa deniyorum kaset testler mi bozuk ben mi beceremedim nasıl kullanıyorsunuz gün de kaç defa
Günaydın canım. Ben de bu ay işk kez kullandım ve ben de laboquick kullandım. İlk önce ben de anlayamıyodum testleri ama her gün koyulaşma artınca anladım. 10.gün başladım teste, 16 ve 17.gün çift çizgi oldu koyu, 18.gün zaten silikleşmeye başladı, dün 19.gündü iyice silikti. Günde bi kez yaptım test. Hep akşam saat 8-9 civarı yaptım. Yapmadan 2 saat önce falan çok su içmemeye ve tuvalete gitmemeye çalıştım

Kuzu sanki sende var bişeyler inş Eylül ayının şanslılarndansındır...
Ağzın bal yesin kuzum, gönlüm ondan yana ama ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum sadece 15. gün ilişki oldu başka yok. Yine de ümidimi kaybetmedim, inşaallah vardır :(

Kızlar bu arada bunu yapın faydasını görenler çok Allahın izniyle

Eklentiler

• Screenshot_20180904-224201.png
    Screenshot_20180904-224201.png
    236,9 KB · Görüntüleme: 53
Ağzın bal yesin kuzum, gönlüm ondan yana ama ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum sadece 15. gün ilişki oldu başka yok. Yine de ümidimi kaybetmedim, inşaallah vardır :KK43:
İnş kuzum yaa Allah istedikten sonra. Hersey olur rabbim nasip etsin inş . Bnde evlilik yoldönümünde olsunda süprız yapayım dedim olmadı . Şimdi kasımda tanışma yıl dönümümüz var 7 yıl biticek.. En azından öyle gelse öyle bisüpriz düşünmüştüm ki nasip olmadı inş banada nasip olur..

Ağzın bal yesin kuzum, gönlüm ondan yana ama ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum sadece 15. gün ilişki oldu başka yok. Yine de ümidimi kaybetmedim, inşaallah vardır :KK43:
Sadece bir gün mü neden :( Ama olacak oldu mu o yeter. Allah nasip etsin inşallah

İnş kuzum yaa Allah istedikten sonra. Hersey olur rabbim nasip etsin inş . Bnde evlilik yoldönümünde olsunda süprız yapayım dedim olmadı . Şimdi kasımda tanışma yıl dönümümüz var 7 yıl biticek.. En azından öyle gelse öyle bisüpriz düşünmüştüm ki nasip olmadı inş banada nasip olur..
Hey maşaallah canım , 7 tekli sayı. İnşaallah gelecek mucizen :)

Sadece bir gün mü neden :KK43: Ama olacak oldu mu o yeter. Allah nasip etsin inşallah
Eşim şehir dışına çıktı canım o yüzden. O ilişkiyi de zevkine yapmıştık eşim gidiyor diye (:

Denemeye değer, zor bi şey değilmiş kuzum
Bu tür uygulamaları yaparken işe yarayacağına ve şifanın sadece Allah'tan geleceğine tam mana ile inanmak lazım yoksa işe yaramıyor canım. Acaba işe yarayacak mı diye şüpheye düşmemek lazım canım :)

Hey maşaallah canım , 7 tekli sayı. İnşaallah gelecek mucizen :)
İnş kuzum allahın günü çok 1 Ocak a eşimin doğum günü gelsınde biran önce ben sürpriz için normal Bi günü bile mükemmelleştirebilirim yeter ki gelsin benim için günlerin en güzeli en degerlisi o gün olur diğer bütün günlere çizik atıcam:KK68:

İnş kuzum allahın günü çok 1 Ocak a eşimin doğum günü gelsınde biran önce ben sürpriz için normal Bi günü bile mükemmelleştirebilirim yeter ki gelsin benim için günlerin en güzeli en degerlisi o gün olur diğer bütün günlere çizik atıcam:KK68:
Gelecek hiç şüphen olmasın canım, yeter ki ümitsizliğe kapılma :)

tamam canım cok saol koyulasma olmuyor demekki yok normalde demekki lh seviyem yuksek.
Şuan kaçıncı günün yada bata kaç gün var evet canım öyleyse adet olursan inş olmazsın adetin 3 günü baktır degerlerine

Şuan kaçıncı günün yada bata kaç gün var evet canım öyleyse adet olursan inş olmazsın adetin 3 günü baktır degerlerine
canım baktırdım değerlerime herşey normal. doktora dedim benim ovu testim sürekli böyle yuksek dıye dedı sorun yok yani başından saldı. canım bat 12 eylül

Back