- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Rabbim korusun meleğini canımİnşaallah. Dualarım hepiniz için. Sizdende dua bekliyorum bu bebiş bizim için hayırlı olsun ve sağ salim kucağıma aldığım günleride göreyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim korusun meleğini canımİnşaallah. Dualarım hepiniz için. Sizdende dua bekliyorum bu bebiş bizim için hayırlı olsun ve sağ salim kucağıma aldığım günleride göreyim
Kuzu sanki sende var bişeyler inş Eylül ayının şanslılarndansındır...Günaydın ,çok sevindim. inşaallah sağlıkla alırsın kucağına :) Güzel duaların için çok amin
Günaydın canım. Ben de bu ay işk kez kullandım ve ben de laboquick kullandım. İlk önce ben de anlayamıyodum testleri ama her gün koyulaşma artınca anladım. 10.gün başladım teste, 16 ve 17.gün çift çizgi oldu koyu, 18.gün zaten silikleşmeye başladı, dün 19.gündü iyice silikti. Günde bi kez yaptım test. Hep akşam saat 8-9 civarı yaptım. Yapmadan 2 saat önce falan çok su içmemeye ve tuvalete gitmemeye çalıştımGünaydın ben laboquick marka kullanmaya başladım bu ay ilk defa deniyorum kaset testler mi bozuk ben mi beceremedim nasıl kullanıyorsunuz gün de kaç defa
Ağzın bal yesin kuzum, gönlüm ondan yana ama ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum sadece 15. gün ilişki oldu başka yok. Yine de ümidimi kaybetmedim, inşaallah vardırKuzu sanki sende var bişeyler inş Eylül ayının şanslılarndansındır...
Teşekkür ederiz canım benim Allah razı olsun, hiç duymamıştım bunuKızlar bu arada bunu yapın faydasını görenler çok Allahın izniyle
İnş kuzum yaa Allah istedikten sonra. Hersey olur rabbim nasip etsin inş . Bnde evlilik yoldönümünde olsunda süprız yapayım dedim olmadı . Şimdi kasımda tanışma yıl dönümümüz var 7 yıl biticek.. En azından öyle gelse öyle bisüpriz düşünmüştüm ki nasip olmadı inş banada nasip olur..Ağzın bal yesin kuzum, gönlüm ondan yana ama ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum sadece 15. gün ilişki oldu başka yok. Yine de ümidimi kaybetmedim, inşaallah vardır
Sadece bir gün mü neden Ama olacak oldu mu o yeter. Allah nasip etsin inşallahAğzın bal yesin kuzum, gönlüm ondan yana ama ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum sadece 15. gün ilişki oldu başka yok. Yine de ümidimi kaybetmedim, inşaallah vardır
İmkanın varsa dene muhakkak kuzum zaten kışın elmayı çok buluyoruz bereketli maşaallah :)Teşekkür ederiz canım benim Allah razı olsun, hiç duymamıştım bunu
BNDE 7 günlük oruc tutuluyor ya onu yapıcam hasta olursamKızlar bu arada bunu yapın faydasını görenler çok Allahın izniyle
Hey maşaallah canım , 7 tekli sayı. İnşaallah gelecek mucizen :)İnş kuzum yaa Allah istedikten sonra. Hersey olur rabbim nasip etsin inş . Bnde evlilik yoldönümünde olsunda süprız yapayım dedim olmadı . Şimdi kasımda tanışma yıl dönümümüz var 7 yıl biticek.. En azından öyle gelse öyle bisüpriz düşünmüştüm ki nasip olmadı inş banada nasip olur..
Eşim şehir dışına çıktı canım o yüzden. O ilişkiyi de zevkine yapmıştık eşim gidiyor diyeSadece bir gün mü neden Ama olacak oldu mu o yeter. Allah nasip etsin inşallah
Denemeye değer, zor bi şey değilmiş kuzumİmkanın varsa dene muhakkak kuzum zaten kışın elmayı çok buluyoruz bereketli maşaallah :)
Evet onu ben de yapmak istiyorum balım şifa olur inşaallah :)BNDE 7 günlük oruc tutuluyor ya onu yapıcam hasta olursam
Bu tür uygulamaları yaparken işe yarayacağına ve şifanın sadece Allah'tan geleceğine tam mana ile inanmak lazım yoksa işe yaramıyor canım. Acaba işe yarayacak mı diye şüpheye düşmemek lazım canım :)Denemeye değer, zor bi şey değilmiş kuzum
İnş kuzum allahın günü çok 1 Ocak a eşimin doğum günü gelsınde biran önce ben sürpriz için normal Bi günü bile mükemmelleştirebilirim yeter ki gelsin benim için günlerin en güzeli en degerlisi o gün olur diğer bütün günlere çizik atıcamHey maşaallah canım , 7 tekli sayı. İnşaallah gelecek mucizen :)
tamam canım cok saol koyulasma olmuyor demekki yok normalde demekki lh seviyem yuksek.Canım sen elinde varsa yapmaya devam et her gun biraz daha koyulaşırsa bebek var demek..
Gelecek hiç şüphen olmasın canım, yeter ki ümitsizliğe kapılma :)İnş kuzum allahın günü çok 1 Ocak a eşimin doğum günü gelsınde biran önce ben sürpriz için normal Bi günü bile mükemmelleştirebilirim yeter ki gelsin benim için günlerin en güzeli en degerlisi o gün olur diğer bütün günlere çizik atıcam
Şuan kaçıncı günün yada bata kaç gün var evet canım öyleyse adet olursan inş olmazsın adetin 3 günü baktır degerlerinetamam canım cok saol koyulasma olmuyor demekki yok normalde demekki lh seviyem yuksek.
canım baktırdım değerlerime herşey normal. doktora dedim benim ovu testim sürekli böyle yuksek dıye dedı sorun yok yani başından saldı. canım bat 12 eylülŞuan kaçıncı günün yada bata kaç gün var evet canım öyleyse adet olursan inş olmazsın adetin 3 günü baktır degerlerine