• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8 Eylül görünüyor takvimimde. Ben erkenden yaptım gebelik testini. Negatif çıktı. :KK43:
Bu ay da olmadı.
Hayırlısı olsun inşallah canım, üzülme lütfen. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur :)

7 ekim de doğum günüm eğer gecikirse adetim bu ayki gibi test falan yapmıcam doğum günüme kadar. Kendi kendime hediye veririm inşallah

İnşaallah kuzum ya, güzel haberlerle gelirsin umarım :)

Ben de beklemedeyim seminer de başlayınca ev işi yemek vs zaman geçiyor ama mesajları okumaya çalışıyorum kendimi dinlememeye çalışıyorum yoksa bat a daha 15 gün varken teste başlarım:)O yüzden oluruna bıraktım kendimi dinledikce gebelik belirtilerinin hepsini yaşıyorum.Hayırlısı olsun

Ay evet canım bi uğraşın olmayınca zırt pırt belirti arıyosun valla, keyfine bak balım :)

Kuzum ben geçen ay regli olmuştum zaten bat 15 eylül bir belirti yok bekliyorum bakalım :)
Benim de 14'ü balım yaa güzel haberler verelim birbirimize inşaallah :)

Günaydın kızlar ya Bn yone çok güzel bir rüyaya uyandım oglumu doğuruyordum o kadar tatlıydı kı anlatamam kucaklayıp hastaneden cıkıyordum. Rabbim o kadar güzel bir duyguydu ki en kısa zamanda hepinizin yaşaması dileğiyle uyanmak istemedim
Ayy Rabbim gerçeğini yaşatsın kuzum :dua:

kuzum bu arada benim bata 29 eylül yazmışsın ama 15 eylül olacak :KK54:
çok özür dilerim canım düzeltiyorum hemen :)

Bu ay umutluyum senden olmazsada baya yakın gibi geliyor :)
İnşaallah kuzum ya dua et bizlere :dua:

Allahım regl yaklaştı diye mi anlamıyorum çok iştahım açık, akşam olsa da eve gidip ıslak kurabiye yapsam diye hayal kuruyorum :) İçimde bi umut var hala lekelenme gelene kadar ✌

Bakarsın sürpriz yapmış bebişin kuzum, saklambaç oynuyordur :)

Selam canlar ben tatildeyim, o yuzden pek giremedim; ondan once de isyerinde isler birikmisti; ben klomen kullandim ama tatilde oldugumdan pazartesi ancak catlatma ignesi vurulacagim eger hala gerekiyor olursa. Calismalara devam ediyoruz biz de iste bu aralar yumurtlama donemim 13. gun benim bugun.

Doktor muhtelemen sen donene kadar catlamis olur dedi, pazartesi gorecegiz bakalim.
Sağlıkla gelsin, tutunsun sana bebişin balım :dua:

Kızlar ben caglatma ignesini vurdum bu sabah
Ve bakalım tutacak mi bu ay :))
Sabırsızlıkla beklicez
Daha bata çook var
hadi şifa olsun, tutunsun bebişin canım, ayy günler geçmiyor mübarek :)

Kızlar Bn kafayı yemek üzereyim test yaptım ovu testi doktorun dediğine göre çatlamaya hazır Bı yumurta var demişti test silik cıktı... Adete son iki gün duramadım yerimde ilk doktorumu aradım durumu anlattım bana gel bakalım dedi .. Heesey anlattım filme baktı polib hamilelilige engel degil çünkü çok küçük sendeki dedi rahim ters dediler polikistik over sın dedıler dedım tahlıllerımon hepsine baktı ultrasyonda kontrol etti kesınlikle polikistik over degil isin tüm hormonların düzenli çalışıyor adetin tam gununde oluyo ve bu ayda yumurtlamışsın dedi diğer doktorun gördüğü aslında catlamış ve dölşenmemiş atılmaya hazır büzülmş Bi yumurta dedi rahimi de gayet normal dunya genelindeki %75 oranın içindesin ki ters olsaydı bıle hamıle kalabilirsin dedi.... Bi ay femera deniyelim şansın yuksek yumurtada rahimde hormanlarda gayet iyi sebeb siz infertelite grubundasınız ama sansı yüksek gruptasınız dedi.. Bı ay sonra olmazsa aşılama dedi artık. Onun içinde çok küçük olsa dai o polip alırız dedi..

Balım keşke gitmeseydin kafan karışmaya müsait çünkü bu dönemde. Bebişin gelmiştir inşaallah ya :dua:

Ben de firsat buldukca takip etmeye calisiyorum şimdilik beklemedeyim senin gibi.
Sen nasilsin bir belirti var mi

Ah bu bekleyişler :) Benim sol kasık ağrıyor ama hayra alamet değil sanki =(

Kızlar test yaptım çift cizgi:KK49:resim atmak istiyorum yapamadım nerden yükleyecem çok heyecan yaptım simdi
Maşaallah kuzum Kopkoyu ikinci çizgi :) Sağlıkla kucağına al inşaallah balım :dua: Bizlere de dua et :dua:
Artık listede durmam anlamsız sabah kürtaj oldum kalbi durmuş bebeğimin :KK42:
Çok geçmiş olsun tez zamanda yeri dolar inşaallah canım

Günaydın kızlar, hepinize hayırlı bereketli cumalar dilerim :KK36: Güzel haberler alacağımız bir hafta sonu olsun inşallah :)

Dün netim bitmiş, giremedim valla epey de merak ettim sizleri . :) Güzel gelişmeler de olmuş,, :KK36:üzücü haberler de :/:KK61:

Benim de bata 7 gün kaldı malum :KK68:gece sol kasığımdaki sancıdan uyuyamadım, böyle bir şey yaşayan var mı . iğne batırıyorlardı sanki. Adetin 23. günü bu arada :KK68:Onu bunu bilmem ama inşaallah güzel haberlerin belirtileridir kızlar ya. :cry: Günler geçmiyor sahiden...

Sizlerde ne var ne yok, :KK36: ben de C Cruelangel gibi eylül ayının bizlere bereket getireceğine inanıyorum tüm kalbimle :KK36: MLKn MLKn bugün test yapacak mısın canım seni merak ediyorum

Günaydın kızlar, hepinize hayırlı bereketli cumalar dilerim :KK36: Güzel haberler alacağımız bir hafta sonu olsun inşallah :)

Dün netim bitmiş, giremedim valla epey de merak ettim sizleri . :) Güzel gelişmeler de olmuş,, :KK36:üzücü haberler de :/:KK61:

Benim de bata 7 gün kaldı malum :KK68:gece sol kasığımdaki sancıdan uyuyamadım, böyle bir şey yaşayan var mı . iğne batırıyorlardı sanki. Adetin 23. günü bu arada :KK68:Onu bunu bilmem ama inşaallah güzel haberlerin belirtileridir kızlar ya. :cry: Günler geçmiyor sahiden...

Sizlerde ne var ne yok, :KK36: ben de C Cruelangel gibi eylül ayının bizlere bereket getireceğine inanıyorum tüm kalbimle :KK36: MLKn MLKn bugün test yapacak mısın canım seni merak ediyorum
Kuzum yoktur ki adet olucam ben mesajımı okudun mu bilmiyorum dun yine duramadım gittim doktora olsa görmezmıydı femera yazdı adet olursam kullancam yine olmazsa ameliyatı olup aşılama yapıcaz

Hayırlısı olsun inşallah canım, üzülme lütfen. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur :)

İnşaallah kuzum ya, güzel haberlerle gelirsin umarım :)

Ay evet canım bi uğraşın olmayınca zırt pırt belirti arıyosun valla, keyfine bak balım :)

Benim de 14'ü balım yaa güzel haberler verelim birbirimize inşaallah :)

Ayy Rabbim gerçeğini yaşatsın kuzum :dua:

çok özür dilerim canım düzeltiyorum hemen :)

İnşaallah kuzum ya dua et bizlere :dua:

Bakarsın sürpriz yapmış bebişin kuzum, saklambaç oynuyordur :)

Sağlıkla gelsin, tutunsun sana bebişin balım :dua:

hadi şifa olsun, tutunsun bebişin canım, ayy günler geçmiyor mübarek :)

Balım keşke gitmeseydin kafan karışmaya müsait çünkü bu dönemde. Bebişin gelmiştir inşaallah ya :dua:

Ah bu bekleyişler :) Benim sol kasık ağrıyor ama hayra alamet değil sanki =(

Maşaallah kuzum Kopkoyu ikinci çizgi :) Sağlıkla kucağına al inşaallah balım :dua: Bizlere de dua et :dua:

Çok geçmiş olsun tez zamanda yeri dolar inşaallah canım
hayırlısıyla inşallah canım artık başka haberlere sevinirim...

Günaydın canım, hepimize hayırlı cumalar. İnşallah eylül ayı hepimize uğur getirir canım benim

sağol canım aynen canım psikolojikmen çok etkilendim ama rabbimin bir bildiği vardır verdiği gibi aldı..
Malesef benim de başımdan geçti, çok zor bi durum olduğunu biliyorum. Ama en yakın zamanda yeni bir bebiş gelicektir. Allah sağlıklı sıhhatli versin yeter inşallah

Malesef benim de başımdan geçti, çok zor bi durum olduğunu biliyorum. Ama en yakın zamanda yeni bir bebiş gelicektir. Allah sağlıklı sıhhatli versin yeter inşallah
inşallah canım patolojiye göndermişler arkadaşım hemşire dün sordum ben gönderin dememiştim aama demek araştırıyolarmış sağolsunlar korunmayı istemiyorum ama ister istemez korku girdi içime ya bir daha olursa diye allah herşeyin hayırlısını versin tüm isteyenlere rabbim sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin

Kuzum diğer doktorun anlattıklarında mantık yoktu polikistik olmam için tek Bi neden bile yok.. Adetlerim günü gününe tahlillerim cok normal
Adete 3 gün yumurta çatlıcak diyo .. Sence gelmiş olsa görmezlermiydi.. Bnim kendisi küçük, oluşu büyük mucizem beni bekletmeye devam edicek belli... Ahdım olsun hamile olduğumu ögrendiğim gün den sonra bu goremediğim ay sayısı kadar gebelik testi yapıcam yapıp yapıp karşısına gecip kahvemi yudumlıcam:KK50::halay::halay:

inşallah canım patolojiye göndermişler arkadaşım hemşire dün sordum ben gönderin dememiştim aama demek araştırıyolarmış sağolsunlar korunmayı istemiyorum ama ister istemez korku girdi içime ya bir daha olursa diye allah herşeyin hayırlısını versin tüm isteyenlere rabbim sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin
En azından 1-2 ay korun canım, doktoruna da danış tabi. Sonuçta rahim bi işlem görüyo ve bi kaç günde iyileşmiyo. Yeni bebişin tutanabileceği gibi sağlıklı bi rahim olsun

En azından 1-2 ay korun canım, doktoruna da danış tabi. Sonuçta rahim bi işlem görüyo ve bi kaç günde iyileşmiyo. Yeni bebişin tutanabileceği gibi sağlıklı bi rahim olsun
20 gün ilişki yok dedi zaten canım adet görmeden başlamam zaten adet gördükten sonra gidip görüşücem doktorla kimisine 1 adet görmen yeterli diyo tabi bu rahime ve kişiye bağlı

Kuzum ne denir bilmiyorum rabbim yardımcın olsun... Herseyde vardır Bi hayır bırde ıyı tarafından bak Allaha çok şukur hamile kalabiliyorsun... Bak ortada neden yok Bı bucuk yıl olucak neredeyse.. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasıp etsin inş

Kuzum diğer doktorun anlattıklarında mantık yoktu polikistik olmam için tek Bi neden bile yok.. Adetlerim günü gününe tahlillerim cok normal
Adete 3 gün yumurta çatlıcak diyo .. Sence gelmiş olsa görmezlermiydi.. Bnim kendisi küçük, oluşu büyük mucizem beni bekletmeye devam edicek belli... Ahdım olsun hamile olduğumu ögrendiğim gün den sonra bu goremediğim ay sayısı kadar gebelik testi yapıcam yapıp yapıp karşısına gecip kahvemi yudumlıcam:KK50::halay::halay:
Allah iyiliğini versin senin kuzum (: Yap tabii tadını çıkar :)

Kese oluşmadıysa göremezlerdi sanırım balım :) O bir önceki doktor da benim aklıma yatmadı valla :)

20 gün ilişki yok dedi zaten canım adet görmeden başlamam zaten adet gördükten sonra gidip görüşücem doktorla kimisine 1 adet görmen yeterli diyo tabi bu rahime ve kişiye bağlı
Evet canım bize de 15 gün ilişki yok demişti. En az 3 ay korunun demişti. Tabi ben korktum yeni bebek tutunamazsa diye 5 ay korundum. Şimdi de bu korunmadığımız 5.ayımız hala gelemedi bebiş. Vakti vardır diyorum ama çok üzülüyorum. Kürtaj olduğum bebeğim hemen ilk ay olmuştu hiç bekletmedi. Şimdi böyle olmadıkça her ay hayal kırıklığı yaşıyorum, umutsuzluğa kapılıyorum

hayırlısıyla inşallah canım artık başka haberlere sevinirim...
Belki sağlıksız doğacaktı canım bilemeyiz, her şerde bir hayır vardır, çok şükür hamile kalabiliyorsun :)

Allah iyiliğini versin senin kuzum :-) Yap tabii tadını çıkar :)

Kese oluşmadıysa göremezlerdi sanırım balım :) O bir önceki doktor da benim aklıma yatmadı valla :)
Aynen kuzum bakalım yarını bekliyorum olsaydı ovu da koyu olurdu o da silikleşmiş.. Rabbim en kısa zamanda göbüşlerimizi doldursun inş hayırlı sağlıklı minnaklarla

Kuzum ne denir bilmiyorum rabbim yardımcın olsun... Herseyde vardır Bi hayır bırde ıyı tarafından bak Allaha çok şukur hamile kalabiliyorsun... Bak ortada neden yok Bı bucuk yıl olucak neredeyse.. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasıp etsin inş
Canım öncelikle sağol allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin ben korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra kalabildim 2 aylık gebeydim kalbi durdu çok acı ama her doktorun sağlıksızdı doğsa sakat olabilirdi demesi beni baya etkiledi sonuçta tüm testlerim yapılmıştı planlı gebelik olduğu için baya kendimi önce testlere soktum daha sonra düşündüm pat diye de olmadı yani dediğin gibi vardır elbet bir hayır rabbimin işine akıl sır ermez bir bildiği var demekki böyle oldu o kulunu sebepsiz üzmez imtihan dünyası işte elbet birşeyden imtihan oluyorz öönemli olan o imtihanı başarıyla geçmek.İnşallah bende geçerim dualarım şuan gebelik bekleyenlere allah herkese herşeyin hayırlısını versin

Back