• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar konuyla alakasız bir sorum olacak bi fikrimiz olurmu acaba ..
Konulara yazmış olduğumuz msj kar silinmiyormu acaba

kızlar bu ara çok ilgilenemedim yahu, tatil sonrası işler gümbür gümbür.. bir yandan işime de geliyor tabi bu durum, zaman görece daha hızlı geçiyor =)
İnşallah kuzum inslalah
Bu topikte kısa zamanda bir çok kişi hamile kalmis bence bizede ugurlu gelecek :)
ayy ağzın bal yesin arkadaşım, inşallah!

Canım benimki son iki gün kalaya negatifti hep. Kanda testlerde çıkmıyordu ama hafif pembeleşme var daha da koyulaşırsa umut vardır. Erken gebelik testin varsa deneyebilirsin
senin durum da insana umut veriyor kuzum, inşallah darısı başımıza
ee kendini nasıl hissediyorsun bakalım =)

Yavrmmmmmm sen hic unutulurmusunnn yaaaaaa batlarimiz yakin diye didim onu bennnnn yksa dualarimdasin her zaman inankiii yavrmmmmmm

Kuzucum bende yeni gördüm o msjı Allah razı olsun valla tabiki tavşanımızı unutmuyoruz :):):)
tavşanınız sizi yesin yesin :KK200: benim daha 8. günüm, off daha çok var önümde ya :bicak:
ilk günler neyse de sona doğru vakit iyice geçmez oluyor
sizlerde ne var ne yok :)

Zor geçiyormuş aynen bulantıyla.. Ben akıntıdan anlayamazdım zaten belki bu ay öyle birşey olmuştur neden çatlamasın ki kuzum. Bende hamiş kaldığım ay yumdan sonra kupkuruydum battan birkaç gün önce birden akıntılarım çoğalmıştı hatta ayakta kalınca bayağı geliyordu falan. Çok kafa takma yani :)
Anladm kuzum insallahh bakalim hayirlisi :) catlasinlarda kalmasinlar sikinti

Kuzular karnımın alt kısmına sancılar girdi, bıçak saplanıyor sanki, iznim bitsin hastaneye gidicem diyorum ama yetişmeyecek sanki

kızlar bu ara çok ilgilenemedim yahu, tatil sonrası işler gümbür gümbür.. bir yandan işime de geliyor tabi bu durum, zaman görece daha hızlı geçiyor =)

tavşanınız sizi yesin yesin :KK200: benim daha 8. günüm, off daha çok var önümde ya :bicak:
Oyy ck varmis yahuu..ise bogulmhsshn bi yonden iyi olms yavrmm :) dedigin gibi gunluk telaslardn ck gelmez aklima bu mevzular..
bnm 19. Gunum bugun bnmde ck varmis bole yazinca :)) neyse bakalim 2 3 gunde bir degerlendiryz hayirlisi hakkimizda

BiZimde daha çok var canım işine yoğunlaş bebeğe yoğunlaşınca gelmiyo ben gün saymıyorum :):) zaten beklentim yok zaten:):)

Oyy ck varmis yahuu..ise bogulmhsshn bi yonden iyi olms yavrmm :) dedigin gibi gunluk telaslardn ck gelmez aklima bu mevzular..
bnm 19. Gunum bugun bnmde ck varmis bole yazinca :)) neyse bakalim 2 3 gunde bir degerlendiryz hayirlisi hakkimizda
ayyy hakkat ya gün sayınca, günler geçmiyor kuzum.
gün aşırı değerlendirmeye dikkat edin, bir de kahve patlat öncesinde :))) burada kızlar hep onu öneriyordu
bu arada kremsi akıntı mevzunu ben de kendimde hiç fark etmiyorum, uzayanlar çok bariz oluyor da sonrasındaki akıntı olayını ben bir türlü anlayamadım. şimdiden kendini olumsuzluğa kaptırma yavrum

Ya o kadar üzülüyorum ki koskoca ay 2 kere yanaşırsa öp başına koy, kendimde kusur aramıyorum gayet bakımlı güzel bi bayanım, öküz işte :KK70: Ama bulursam bişey katacam o yemeğe
Kat kiz bizde bekliyrz tavsiyelerini :))) cnm bizdede oluyr bazen yaa insn kusur aramaya basliyr kendinde.. 3 yildir evliyiz sanki yillar yillar olms gibi bazen adam yanasmayinca

Back