- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Bize de kocaman bir AMİİİN demek düşer canım :)Duy bizi allahım bizde o muhteşem minnak seylerden istiyoruz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize de kocaman bir AMİİİN demek düşer canım :)Duy bizi allahım bizde o muhteşem minnak seylerden istiyoruz:)
Kuzucum bende yeni gördüm o msjı Allah razı olsun valla tabiki tavşanımızı unutmuyoruz :):):)Yavrmmmmmm sen hic unutulurmusunnn yaaaaaa batlarimiz yakin diye didim onu bennnnn yksa dualarimdasin her zaman inankiii yavrmmmmmm
İnşallah canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin evladını bağışlasın inşallah sizde o duyguyu yaşarsınız:)İnşallah olmazsın hayırlı haberlerini bekliyoruz canım rabbim kızına sağlık ömür versin
Yazdiginu okuyunca direk dedm ki ahh ahh kelin merhemi olsa kendi basina surer
Hayat onlara dümdüz ya gerçekten biz her ayrıntıyı düşünüyoruz ne yazık ki :):):)Benim hormonlar bugün coştu biraz ağlayıp zırlayıp adama sarıyorum ben ona söyleniyorum o bana diyoki hadi alışverişe gidelim bazen erkek doğsaydım keşke diyorum
Hayırlısı olsun canım bazılarının sonradan çokıyor inşallah öyle olurCanım 2gun önce yapmıştım negatifti
Sanmıyorum ama hadi inşallah canimHayırlısı olsun canım bazılarının sonradan çokıyor inşallah öyle olur
ayy ağzın bal yesin arkadaşım, inşallah!İnşallah kuzum inslalah
Bu topikte kısa zamanda bir çok kişi hamile kalmis bence bizede ugurlu gelecek :)
senin durum da insana umut veriyor kuzum, inşallah darısı başımızaCanım benimki son iki gün kalaya negatifti hep. Kanda testlerde çıkmıyordu ama hafif pembeleşme var daha da koyulaşırsa umut vardır. Erken gebelik testin varsa deneyebilirsin
Yavrmmmmmm sen hic unutulurmusunnn yaaaaaa batlarimiz yakin diye didim onu bennnnn yksa dualarimdasin her zaman inankiii yavrmmmmmm
tavşanınız sizi yesin yesin benim daha 8. günüm, off daha çok var önümde yaKuzucum bende yeni gördüm o msjı Allah razı olsun valla tabiki tavşanımızı unutmuyoruz :):):)
Anladm kuzum insallahh bakalim hayirlisi :) catlasinlarda kalmasinlar sikintiZor geçiyormuş aynen bulantıyla.. Ben akıntıdan anlayamazdım zaten belki bu ay öyle birşey olmuştur neden çatlamasın ki kuzum. Bende hamiş kaldığım ay yumdan sonra kupkuruydum battan birkaç gün önce birden akıntılarım çoğalmıştı hatta ayakta kalınca bayağı geliyordu falan. Çok kafa takma yani :)
Hayır canımKızlar konuyla alakasız bir sorum olacak bi fikrimiz olurmu acaba ..
Konulara yazmış olduğumuz msj kar silinmiyormu acaba
Oyy ck varmis yahuu..ise bogulmhsshn bi yonden iyi olms yavrmm :) dedigin gibi gunluk telaslardn ck gelmez aklima bu mevzular..kızlar bu ara çok ilgilenemedim yahu, tatil sonrası işler gümbür gümbür.. bir yandan işime de geliyor tabi bu durum, zaman görece daha hızlı geçiyor =)
ayy ağzın bal yesin arkadaşım, inşallah!
senin durum da insana umut veriyor kuzum, inşallah darısı başımıza
ee kendini nasıl hissediyorsun bakalım =)
tavşanınız sizi yesin yesin benim daha 8. günüm, off daha çok var önümde ya
ilk günler neyse de sona doğru vakit iyice geçmez oluyor
sizlerde ne var ne yok :)
Allahimmm hadi insallahhhKuzular karnımın alt kısmına sancılar girdi, bıçak saplanıyor sanki, iznim bitsin hastaneye gidicem diyorum ama yetişmeyecek sanki
BiZimde daha çok var canım işine yoğunlaş bebeğe yoğunlaşınca gelmiyo ben gün saymıyorum :):) zaten beklentim yok zaten:):)kızlar bu ara çok ilgilenemedim yahu, tatil sonrası işler gümbür gümbür.. bir yandan işime de geliyor tabi bu durum, zaman görece daha hızlı geçiyor =)
ayy ağzın bal yesin arkadaşım, inşallah!
senin durum da insana umut veriyor kuzum, inşallah darısı başımıza
ee kendini nasıl hissediyorsun bakalım =)
tavşanınız sizi yesin yesin benim daha 8. günüm, off daha çok var önümde ya
ilk günler neyse de sona doğru vakit iyice geçmez oluyor
sizlerde ne var ne yok :)
ayyy hakkat ya gün sayınca, günler geçmiyor kuzum.Oyy ck varmis yahuu..ise bogulmhsshn bi yonden iyi olms yavrmm :) dedigin gibi gunluk telaslardn ck gelmez aklima bu mevzular..
bnm 19. Gunum bugun bnmde ck varmis bole yazinca :)) neyse bakalim 2 3 gunde bir degerlendiryz hayirlisi hakkimizda
Sendende Allah razi olsn yavrmmm..yk ya unuturmuym hicc..ucumuzun batlari yakin diye ole dediydimm cirladi hemen :))))Kuzucum bende yeni gördüm o msjı Allah razı olsun valla tabiki tavşanımızı unutmuyoruz :):):)
İnşallah kuzum da hayra alamet değil sankiAllahimmm hadi insallahhh
Kat kiz bizde bekliyrz tavsiyelerini :))) cnm bizdede oluyr bazen yaa insn kusur aramaya basliyr kendinde.. 3 yildir evliyiz sanki yillar yillar olms gibi bazen adam yanasmayincaYa o kadar üzülüyorum ki koskoca ay 2 kere yanaşırsa öp başına koy, kendimde kusur aramıyorum gayet bakımlı güzel bi bayanım, öküz işte Ama bulursam bişey katacam o yemeğe
kuvvet macunu falan yedirin ben önüme geleni yediriyorum kuzuKat kiz bizde bekliyrz tavsiyelerini :))) cnm bizdede oluyr bazen yaa insn kusur aramaya basliyr kendinde.. 3 yildir evliyiz sanki yillar yillar olms gibi bazen adam yanasmayinca