- 26 Mart 2018
- 3.083
- 3.983
- 83
Sen benden bi gün önceydin demi kuzum :):)Sendende Allah razi olsn yavrmmm..yk ya unuturmuym hicc..ucumuzun batlari yakin diye ole dediydimm cirladi hemen :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen benden bi gün önceydin demi kuzum :):)Sendende Allah razi olsn yavrmmm..yk ya unuturmuym hicc..ucumuzun batlari yakin diye ole dediydimm cirladi hemen :))))
Vala bi yapabildim bi yapamadim bazen 2 bazen 3 gunde bir oluyo amaann kuzucuk napalim yaa umut dunyasi :) o kremsi akintiyi hep gorurdum akintilarin ardina goremeyince acep ne istir dedim hayir olsn biz hayra yoralim :)ayyy hakkat ya gün sayınca, günler geçmiyor kuzum.
gün aşırı değerlendirmeye dikkat edin, bir de kahve patlat öncesinde :))) burada kızlar hep onu öneriyordu
bu arada kremsi akıntı mevzunu ben de kendimde hiç fark etmiyorum, uzayanlar çok bariz oluyor da sonrasındaki akıntı olayını ben bir türlü anlayamadım. şimdiden kendini olumsuzluğa kaptırma yavrum
Biz guzel haberlerini bekliyr olucazzzz :*İnşallah kuzum da hayra alamet değil sanki
Bakk onu doru dedn :) aklima gelmemisti :))kuvvet macunu falan yedirin ben önüme geleni yediriyorum kuzu
Aynn yavrm ole hatirliyrm bndee :)Sen benden bi gün önceydin demi kuzum :):)
hep beraber balımBiz guzel haberlerini bekliyr olucazzzz :*
kuzum belki bebiş yerleşiyordurKuzular karnımın alt kısmına sancılar girdi, bıçak saplanıyor sanki, iznim bitsin hastaneye gidicem diyorum ama yetişmeyecek sanki
İnşaallah güzel haberlerinizi alırız kuzum :):)Aynn yavrm ole hatirliyrm bndee :)
gönlümüz ondan yana balım ama enfeksiyon kaptım sanki.kuzum belki bebiş yerleşiyordur
Kat kiz bizde bekliyrz tavsiyelerini :))) cnm bizdede oluyr bazen yaa insn kusur aramaya basliyr kendinde.. 3 yildir evliyiz sanki yillar yillar olms gibi bazen adam yanasmayinca
Kuzum kokulu akıntı yanında yanman varsa sık idrara çıkıyorsan enfeksiyon oluyo bende senin gibi enfeksiyon var bende sanıyodum çünkü akıntım hiç kesilmez benim sürekli vardır ama değilmiş nasıl kapcan ki enfeksiyonu bu sıcakta inşaallah değildirgönlümüz ondan yana balım ama enfeksiyon kaptım sanki.
yok balım yanma, kötü koku falan yok. Sadece yumurtlama akıntısı ve karın altında batmalar var. valla ben de bilmiyorum neler olduğunu. İnşaallah bebiştendirKuzum kokulu akıntı yanında yanman varsa sık idrara çıkıyorsan enfeksiyon oluyo bende senin gibi enfeksiyon var bende sanıyodum çünkü akıntım hiç kesilmez benim sürekli vardır ama değilmiş nasıl kapcan ki enfeksiyonu bu sıcakta inşaallah değildir
İnşaallah canımyok balım yanma, kötü koku falan yok. Sadece yumurtlama akıntısı ve karın altında batmalar var. valla ben de bilmiyorum neler olduğunu. İnşaallah bebiştendir
Yk vala esim gececi kizlarla ptt yapiyz :))Uyudunuz mu kızlaaaarrr :):)
Aminn balım hoşgeldin, nerelerdesin :)Bol bebekli bir ay olsun inşallahhh