• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım negatifti. Netten 25 li gebelik testiyle 30 lu ovulasyon almıştım yapa yapa gebelik testim bitmişti 2 gün kala. Kanda vermiştim 7 gün kala sıfırdı. Çok fena dişim ağrıyodu elimde ovulasyon vardı yaptım kopkoyuydu birgün öncesi koyu değildi bende şaşkınım hala bir günde geçmiş idrara yani. Kanda çıkmasa hala inanmazdm :)
Bende 2gun önce yaptım negatif 20si yumurtlamamdi bana göre dün adet olmam gerekti çünkü programda 21i yumurtlama yazip4u adet yazıldı:))suanlik adet ağrısı bı gelio bı gidio hayirlisi

Canım benimki son iki gün kalaya negatifti hep. Kanda testlerde çıkmıyordu ama hafif pembeleşme var daha da koyulaşırsa umut vardır. Erken gebelik testin varsa deneyebilirsin
Yok cnm ya keşke olsa ama olmadığından adım gibi eminim

Ya barışsak da adam bi çaba sarfetmiyo ki çocuk için, olursa olur diyo, tamam olursa olur anladık da sen bişey yapmazsan leylek mi getirecek bu çocuğu
Ayni ben ve esimmm rahatligi beni olduruyr ya birasinu alir gelir ya nargile icer bu zevkleride tam yumtik zamanini bulurr..........

Iyidir kuzum debeleniyz senden nbrr nasil gidiyr varmi bulantin fln ne durumdasin
Şükür olsun ki yok canım halsizlik bel ağrısı göğüs hassasiyeti bu kadar.. Anneminde bulantısı olmazmış şanslıyım galiba o bakımdan :) Nasıl gidiyor kuzum sizin durumlar

Şükür olsun ki yok canım halsizlik bel ağrısı göğüs hassasiyeti bu kadar.. Anneminde bulantısı olmazmış şanslıyım galiba o bakımdan :) Nasıl gidiyor kuzum sizin durumlar
Aa super kuzum insallah boyle devam eder diger agrilarda normal sanirim bulanti mahvediyr diyorlar..iyi vala yavrm nolsn degerlendirme gunleri 9. Gunden beri 2.3 gunde bir degerlendiriyrz bakalim hayirlisi hakkimizda..ama bu ay seffaf akintilardan sonra kremsi akinti gelmedi korkmadm degl..catlamadigindn korkuyrm simdide

Bende 2gun önce yaptım negatif 20si yumurtlamamdi bana göre dün adet olmam gerekti çünkü programda 21i yumurtlama yazip4u adet yazıldı:))suanlik adet ağrısı bı gelio bı gidio hayirlisi
Adet sancısından tek farkı bebişte ara ara olması ağrının. Benim mesela normal regl ağrım hiç ara vermezdi belki gebelik deneyimin vardır bilmiyorum ama günün geçtiyse inşallah bebiş vardır :))

Aa super kuzum insallah boyle devam eder diger agrilarda normal sanirim bulanti mahvediyr diyorlar..iyi vala yavrm nolsn degerlendirme gunleri 9. Gunden beri 2.3 gunde bir degerlendiriyrz bakalim hayirlisi hakkimizda..ama bu ay seffaf akintilardan sonra kremsi akinti gelmedi korkmadm degl..catlamadigindn korkuyrm simdide
Zor geçiyormuş aynen bulantıyla.. Ben akıntıdan anlayamazdım zaten belki bu ay öyle birşey olmuştur neden çatlamasın ki kuzum. Bende hamiş kaldığım ay yumdan sonra kupkuruydum battan birkaç gün önce birden akıntılarım çoğalmıştı hatta ayakta kalınca bayağı geliyordu falan. Çok kafa takma yani :)

Kendi adıma iyiyim sen nasılsın kuzum

Ay bi de eve gelince yanaşıyolar hiçbir şey olmamış gibi :-)Allah tan yıllık izindeyiz balım görevde olunca bi yere çıkamıyor :)

:-) hâlâ barışmadınız mı kuzum. İllallah dedirtiyor şu erkekler :)
Yok herşey normal gibi davranıyorlar biz sinirden çatlarken onlar coollar ya deliriyorum ben :):)

Rabbim hepimize nasip eder inş ama Bn böyle çok gördüğüm için bu çok normal geliyor bana olsada bnde heyecandan delirsem ama nerde maalesef Bn kendimi o şanslı kesimde görmüyorum
böyle ümitsiz olma kuzum, her şeyin bir zamanı vardır :) Allah'ın bizlerden de haberi var :)

Adet sancısından tek farkı bebişte ara ara olması ağrının. Benim mesela normal regl ağrım hiç ara vermezdi belki gebelik deneyimin vardır bilmiyorum ama günün geçtiyse inşallah bebiş vardır :))
Bitane kızım var canım ama her gebelik farklı işte:))ilkinde sürpriz öğrenmiştim valla ağrı gelio sonra gidio ara ara gelio ama normalde dün olmam lazımdı yada bugün işte:)bekliyorum 2gun önce test yaptım negatifti

Bitane kızım var canım ama her gebelik farklı işte:))ilkinde sürpriz öğrenmiştim valla ağrı gelio sonra gidio ara ara gelio ama normalde dün olmam lazımdı yada bugün işte:)bekliyorum 2gun önce test yaptım negatifti
İnşallah olmazsın hayırlı haberlerini bekliyoruz canım rabbim kızına sağlık ömür versin

Yok herşey normal gibi davranıyorlar biz sinirden çatlarken onlar coollar ya deliriyorum ben :):)
Benim hormonlar bugün coştu biraz ağlayıp zırlayıp adama sarıyorum ben ona söyleniyorum o bana diyoki hadi alışverişe gidelim bazen erkek doğsaydım keşke diyorum :D

Back