• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendi adıma iyiyim sen nasılsın kuzum

Ay bi de eve gelince yanaşıyolar hiçbir şey olmamış gibi :-)Allah tan yıllık izindeyiz balım görevde olunca bi yere çıkamıyor :)

:-) hâlâ barışmadınız mı kuzum. İllallah dedirtiyor şu erkekler :)
Sağol kuzum iyiiyim bende :KK200:

Kızlar benim bata 4 gün var meraktan yaptım ovu testi böyle çıkması normal dimi

Eklentiler

• IMG_20180904_112028.jpg
    IMG_20180904_112028.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20180904_115836.jpg
    IMG_20180904_115836.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar benim bata 4 gün var meraktan yaptım ovu testi böyle çıkması normal dimi
Canım benimki son iki gün kalaya negatifti hep. Kanda testlerde çıkmıyordu ama hafif pembeleşme var daha da koyulaşırsa umut vardır. Erken gebelik testin varsa deneyebilirsin

Ya barışsak da adam bi çaba sarfetmiyo ki çocuk için, olursa olur diyo, tamam olursa olur anladık da sen bişey yapmazsan leylek mi getirecek bu çocuğu
Bak o konuda haklısın canım, erkekler biraz daha savsak davranıyor bu konuda. Benim eşim de öyle maalesef.

Canım benimki son iki gün kalaya negatifti hep. Kanda testlerde çıkmıyordu ama hafif pembeleşme var daha da koyulaşırsa umut vardır. Erken gebelik testin varsa deneyebilirsin
Aaa canım senin son 2gune kadar negatif muydi

Aaa canım senin son 2gune kadar negatif muydi
Evet canım negatifti. Netten 25 li gebelik testiyle 30 lu ovulasyon almıştım yapa yapa gebelik testim bitmişti 2 gün kala. Kanda vermiştim 7 gün kala sıfırdı. Çok fena dişim ağrıyodu elimde ovulasyon vardı yaptım kopkoyuydu birgün öncesi koyu değildi bende şaşkınım hala bir günde geçmiş idrara yani. Kanda çıkmasa hala inanmazdm :)

Back