- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
- 133
Bende 2gun önce yaptım negatif 20si yumurtlamamdi bana göre dün adet olmam gerekti çünkü programda 21i yumurtlama yazip4u adet yazıldı:))suanlik adet ağrısı bı gelio bı gidio hayirlisiEvet canım negatifti. Netten 25 li gebelik testiyle 30 lu ovulasyon almıştım yapa yapa gebelik testim bitmişti 2 gün kala. Kanda vermiştim 7 gün kala sıfırdı. Çok fena dişim ağrıyodu elimde ovulasyon vardı yaptım kopkoyuydu birgün öncesi koyu değildi bende şaşkınım hala bir günde geçmiş idrara yani. Kanda çıkmasa hala inanmazdm :)
Yok cnm ya keşke olsa ama olmadığından adım gibi eminimCanım benimki son iki gün kalaya negatifti hep. Kanda testlerde çıkmıyordu ama hafif pembeleşme var daha da koyulaşırsa umut vardır. Erken gebelik testin varsa deneyebilirsin
Rabbim hepimize nasip eder inş ama Bn böyle çok gördüğüm için bu çok normal geliyor bana olsada bnde heyecandan delirsem ama nerde maalesef Bn kendimi o şanslı kesimde görmüyorumValla heyecanlandım canım :) inşaallah vardır bebişin :)
Yavrmmmmmm sen hic unutulurmusunnn yaaaaaa batlarimiz yakin diye didim onu bennnnn yksa dualarimdasin her zaman inankiii yavrmmmmmmbennn?? ben????
Iyidir kuzum debeleniyz senden nbrr nasil gidiyr varmi bulantin fln ne durumdasinNasılsınız kuzular
Yazdiginu okuyunca direk dedm ki ahh ahh kelin merhemi olsa kendi basina surerBuralardayım canım, izliyorum sizleri, bu ay benden umut yok ama Rabbimin mucizesinden umut kesilmez, ya da bana bişey önerin şu adamın yemeğine katayım
Ayni ben ve esimmm rahatligi beni olduruyr ya birasinu alir gelir ya nargile icer bu zevkleride tam yumtik zamanini bulurr..........Ya barışsak da adam bi çaba sarfetmiyo ki çocuk için, olursa olur diyo, tamam olursa olur anladık da sen bişey yapmazsan leylek mi getirecek bu çocuğu
Şükür olsun ki yok canım halsizlik bel ağrısı göğüs hassasiyeti bu kadar.. Anneminde bulantısı olmazmış şanslıyım galiba o bakımdan :) Nasıl gidiyor kuzum sizin durumlarIyidir kuzum debeleniyz senden nbrr nasil gidiyr varmi bulantin fln ne durumdasin
Nirmal kjzum yaa daha koyu olmasi gerek diye biliyrm insallah vardir gonul ondn yana tabikiKızlar benim bata 4 gün var meraktan yaptım ovu testi böyle çıkması normal dimi
Aa super kuzum insallah boyle devam eder diger agrilarda normal sanirim bulanti mahvediyr diyorlar..iyi vala yavrm nolsn degerlendirme gunleri 9. Gunden beri 2.3 gunde bir degerlendiriyrz bakalim hayirlisi hakkimizda..ama bu ay seffaf akintilardan sonra kremsi akinti gelmedi korkmadm degl..catlamadigindn korkuyrm simdideŞükür olsun ki yok canım halsizlik bel ağrısı göğüs hassasiyeti bu kadar.. Anneminde bulantısı olmazmış şanslıyım galiba o bakımdan :) Nasıl gidiyor kuzum sizin durumlar
Kisa ve net bi dua olmus cnm amiin insallahhBu ay herkes mucizesine kavuşur inşallah, ben de dahil
Adet sancısından tek farkı bebişte ara ara olması ağrının. Benim mesela normal regl ağrım hiç ara vermezdi belki gebelik deneyimin vardır bilmiyorum ama günün geçtiyse inşallah bebiş vardır :))Bende 2gun önce yaptım negatif 20si yumurtlamamdi bana göre dün adet olmam gerekti çünkü programda 21i yumurtlama yazip4u adet yazıldı:))suanlik adet ağrısı bı gelio bı gidio hayirlisi
Zor geçiyormuş aynen bulantıyla.. Ben akıntıdan anlayamazdım zaten belki bu ay öyle birşey olmuştur neden çatlamasın ki kuzum. Bende hamiş kaldığım ay yumdan sonra kupkuruydum battan birkaç gün önce birden akıntılarım çoğalmıştı hatta ayakta kalınca bayağı geliyordu falan. Çok kafa takma yani :)Aa super kuzum insallah boyle devam eder diger agrilarda normal sanirim bulanti mahvediyr diyorlar..iyi vala yavrm nolsn degerlendirme gunleri 9. Gunden beri 2.3 gunde bir degerlendiriyrz bakalim hayirlisi hakkimizda..ama bu ay seffaf akintilardan sonra kremsi akinti gelmedi korkmadm degl..catlamadigindn korkuyrm simdide
Yok herşey normal gibi davranıyorlar biz sinirden çatlarken onlar coollar ya deliriyorum ben :):)Kendi adıma iyiyim sen nasılsın kuzum
Ay bi de eve gelince yanaşıyolar hiçbir şey olmamış gibiAllah tan yıllık izindeyiz balım görevde olunca bi yere çıkamıyor :)
hâlâ barışmadınız mı kuzum. İllallah dedirtiyor şu erkekler :)
böyle ümitsiz olma kuzum, her şeyin bir zamanı vardır :) Allah'ın bizlerden de haberi var :)Rabbim hepimize nasip eder inş ama Bn böyle çok gördüğüm için bu çok normal geliyor bana olsada bnde heyecandan delirsem ama nerde maalesef Bn kendimi o şanslı kesimde görmüyorum
Bitane kızım var canım ama her gebelik farklı işte:))ilkinde sürpriz öğrenmiştim valla ağrı gelio sonra gidio ara ara gelio ama normalde dün olmam lazımdı yada bugün işte:)bekliyorum 2gun önce test yaptım negatiftiAdet sancısından tek farkı bebişte ara ara olması ağrının. Benim mesela normal regl ağrım hiç ara vermezdi belki gebelik deneyimin vardır bilmiyorum ama günün geçtiyse inşallah bebiş vardır :))
Al benden de o kadar canım :) Erkek değil miYok herşey normal gibi davranıyorlar biz sinirden çatlarken onlar coollar ya deliriyorum ben :):)
Duy bizi allahım bizde o muhteşem minnak seylerden istiyoruz:)böyle ümitsiz olma kuzum, her şeyin bir zamanı vardır :) Allah'ın bizlerden de haberi var :)
İnşallah olmazsın hayırlı haberlerini bekliyoruz canım rabbim kızına sağlık ömür versinBitane kızım var canım ama her gebelik farklı işte:))ilkinde sürpriz öğrenmiştim valla ağrı gelio sonra gidio ara ara gelio ama normalde dün olmam lazımdı yada bugün işte:)bekliyorum 2gun önce test yaptım negatifti
Benim hormonlar bugün coştu biraz ağlayıp zırlayıp adama sarıyorum ben ona söyleniyorum o bana diyoki hadi alışverişe gidelim bazen erkek doğsaydım keşke diyorumYok herşey normal gibi davranıyorlar biz sinirden çatlarken onlar coollar ya deliriyorum ben :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?