Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah biz 6 yıl bekledık yapmak için umarımda oda bizi bekletmez
Bayağı beklemişsiniz Stres en büyük düşman illa hemen olacak diye diretmezseniz bebişte bekletmez diye düşünüyorum. Klişe oluyor ama umudu kestiğim ay hamile kalmışım. Hatta düşünme diyenlere de kızıyordum nasıl olacak o gibisinden. Vakitlerini biliyorlar kuzucuklar :)

Biz çok çok çok erken evlendık . :) 18 dik eşimde bende . eşimin okulu bitti . ev aldık derken 6 yıl oldu :) 24 yaşındayız şimdi . Öyle acelemiz yok . hemen olsun olsun da demıyorum . Ne zaman gelicekse sağlıkla sıhhatle gelsın inşallah .

Kızlar son yaptığım testler anlayan var mı Prolaktin (PRL)
16,37 ng/mL TSH
0,93 µIU/ml FSH
4,52 mIU/ml LH
11,98 mIU/ml Estradiol (E2)
105 pg/mL Dehidroepiandrosteron-sülfat (DHEA-SO4)
437 ug/dL
Çok anlamıyorum ama ortalama değerlere yakın çıkmış gibime geldi. Doktor kontrolü ne zamandı, yanıltmak istemem. Lh biraz yüksek gibi sanki ama emin olamadım
İnşallah, amin

Reactions: H E
Çok anlamıyorum ama ortalama değerlere yakın çıkmış gibime geldi. Doktor kontrolü ne zamandı, yanıltmak istemem. Lh biraz yüksek gibi sanki ama emin olamadı
Kuzum cumarte s i ama doktorun acil ameliyatı cıktı arayıp baska fun verelim dedi daha almadım tekrar ama kuzum bunlar yumurtlama gununde yapıldı ondan LH normal gibi geldi bana o donemde yüksek olur ya

Kuzum cumarte s i ama doktorun acil ameliyatı cıktı arayıp baska fun verelim dedi daha almadım tekrar ama kuzum bunlar yumurtlama gununde yapıldı ondan LH normal gibi geldi bana o donemde yüksek olur ya
He tamam kuzu bende adetliyken yapıldı sandım o zaman normal yüksek çıkması. Ama sanırım yumurtlama döneminde değerlerin referans aralıklarıda farklı olabiliyor. Hiç yorum yapmayayım o zaman

He tamam kuzu bende adetliyken yapıldı sandım o zaman normal yüksek çıkması. Ama sanırım yumurtlama döneminde değerlerin referans aralıklarıda farklı olabiliyor. Hiç yorum yapmayayım o zaman
Yok kuzum gittiğim gün doktor yumurta gece catlamış ilişki olmadysa olsun dedi bende anlamıyorum ve merak edıyorum

nyks_42 hamile misiniz batınız 25 ağustos lakin bildirim yapmamışsınız
Merhabalar test yaptım pozitif çıktı . Şimdi dr. Dan geldim. Beta hcg 505 çıktı. Dr. Kese görünmüyor ddi pzt tekrar gel bakalım gebelik var ama ne durımda bilmiyoruz ddi. Bakalım neler olacak böyle yaşayanlar var mı ?

Regl olmayı bekliyorum hsg için canım :) inşaallah işe yarar vicks =)
hadi bakalım canım inşallah işe yarar. ama şu sarımsak koyup kokusu ağza gelirse tüplerin açık olduğu yorumu yapılması mısırlılara dek uzanıyormuş. eski zamanlarda doğurganlık durumunu kontrol etmede yapılırmış yani. hsg de tertemiz çıksın

hacamat olayında ne ne demek oluyor onu bilemediğim için pek yorum yapamıyorum kuzum. ama rahatladığını hissetmen güzel bir şeydir diye umuyorum :)
yumurtlama zamanı lekelenme olabilir canım, hatta yumurtanın kaliteli olduğu şeklinde yorumlanır, bugünlerde hareketlerine de dikkat et, umarım tutar :)

sağlıklı bir yaşama geçmekle çok iyi etmişsiniz. fiyat farkı konusunda emin değilim, dilersen bir eczaneye danış. ama adetin 3. günü gidip hormon testlerini yaptırırsan ona göre denemeye başlarsınız. bazen hiç akla gelmeyecek bir değerdeki yükseklik ya da düşüklük zaman kaybına neden olabiliyor.. ama nihayetinde 35 yaş altı için 1 yıl, üstü için ise 6 ay denedikten sonra yardımcı üreme tekniklerine başvuruluyor. hakkınızda hayırlısı olsun.

Kızlar son yaptığım testler anlayan var mı Prolaktin (PRL)
16,37 ng/mL TSH
0,93 µIU/ml FSH
4,52 mIU/ml LH
11,98 mIU/ml Estradiol (E2)
105 pg/mL Dehidroepiandrosteron-sülfat (DHEA-SO4)
437 ug/dL
canım anladığım kadarıyla adet döneminde yapılmamış tahliller, o nedenle yorumlamamız yanlış olabilir.
tsh dikkatimi çekti. normalde testin yapıldığı yere göre değişmekle birlikte, 0,54-5,00 mIU/ml arası olur. burada ng/ml imiş, testteki referans aralıkları nasıl?

canım TSH normal degil mı 0,93 en düşük 0,35 en yüksek değer 4,94 hastanenin referans aralığı

O değerle kese görünmez zaten erken 3000 lerde filan gözükür hayırlı olsun bu arada

hadi bakalım canım inşallah işe yarar. ama şu sarımsak koyup kokusu ağza gelirse tüplerin açık olduğu yorumu yapılması mısırlılara dek uzanıyormuş. eski zamanlarda doğurganlık
O zaman hata yapmamışım sarımsak koymakla kuzum :) hayırlısı olsun :)

canım TSH normal degil mı 0,93 en düşük 0,35 en yüksek değer 4,94 hastanenin referans aralığı
değerlerin çok güzel canım

Çok şükür canım rahatladım :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…