• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada bu uzayan akıntıyı bu sabah gördüm. Bu yumurtlama akıntısı ise, O gördüğüm pembe leke neydi hiçbir fikrim yok :/ Artık hayırlısı olsun, sadece 1 gün değerlendirdik, eşim gitti :)

Kızlar merhaba. Yazdiklarinizi okuyorum ama is yeri cok yoğun mesaiye kaliyorum pek yazamıyorum. .birşey sormak istiyorum 12 14 16 günleri değerlendirdikten sonra ilişki yaşıyor musunuz, eğer döllenme olmuşsa bir sorun yaratabilir mi dersiniz

Kızlar merhaba. Yazdiklarinizi okuyorum ama is yeri cok yoğun mesaiye kaliyorum pek yazamıyorum. .birşey sormak istiyorum 12 14 16 günleri değerlendirdikten sonra ilişki yaşıyor musunuz, eğer döllenme olmuşsa bir sorun yaratabilir mi dersiniz
Benim tanıdığım bir ebe, regle 1 hafta kala ilişkiyi kesin diyordu canım.

Hamile kalan arkadaşlar, ilişki düzeniniz nasıldı çok özel olmazsa?
Yumurtlama gününden bir gün önce ve sonra oldu ondan sonra 6 gün sonra oldu daha olmadı bu ay yarım yamalak ilişkiyle tuttu önceki ayşar ödev gibi çok dikkat ederdim bir ölçütü yok galiba

Kızlar bu arada bu uzayan akıntıyı bu sabah gördüm. Bu yumurtlama akıntısı ise, O gördüğüm pembe leke neydi hiçbir fikrim yok :/ Artık hayırlısı olsun, sadece 1 gün değerlendirdik, eşim gitti :)
Enfeksiyon falan yoktu dimi kuzum? Yumurtaların güzel gelişmiş olabilir

Hamile kalan arkadaşlar, ilişki düzeniniz nasıldı çok özel olmazsa?
İlk aylar kafamıza göreydi baktık olmuyor. heralde Yum günü denk getiremiyoruz dedik. Ovu testi aldım ona göre ovulasyon haftasında çalışmalar yaptık 4 5 ay yine olmadı. Testleri bir kenara attım stres yaptırıyor diye 3 4 aydır sürekli günaşırı oluyordu. Son Hamile kaldığım ay regl biter bitmez başladık en son 13. Gün ilişkimiz olmuş. Eşimin vardiyası ve benim işim öyle bir çakıştı ki 10 gün birbirimizi göremedik dedim bu ay tutmaz.. Ama olmuş:KK45:

Sorun yaratacağını zannetmiyorum canım öyle hamile kalan çok var.

Az önce yaptım canım malesef negatif:KK43: tahminime göre yarın öbür gün adet olurum. Eylülün sonunda artık bir sonraki bat. Sen naptın yaptınmı test. Giremedim dünden beri okuyamadım mesajları
Pzt günü yapicam canım

Bu arada Eylül ayı hayır ve bereket getirsin :)
Screenshot_20180901-231015.png

Back