- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Bende öyleydim kuzum valla değişik geliyordu :) Şimdi evim evim güzel evimIlk evlendigim zamanlar esimle yasadigim evi yadirgiyordum :)) bi gun eviiimm diyecegim hic aklima gelmezdi :))) 1 seneden sonra alisip eviiimmmm demeye baslamistimm :))) cok sukur iyiki var evimiz :)
36 saat sonra iki katına çıkmasına normal diyorlar. Senin 3 katına çıkmış. İkiz mi diye düşündüm.Kızlar 20 saat sonraki sonucum 61 sizce nasıl? İlki 23,8 di
Çok güzel canmKızlar 20 saat sonraki sonucum 61 sizce nasıl? İlki 23,8 di
Canım 1 gün arayla yaptırmak lazım ve genelde iki katına cikmasi lazım e senin de çıkmış hatta fazla inşallah devam eder katlanarakKızlar 20 saat sonraki sonucum 61 sizce nasıl? İlki 23,8 di
Benimki şehir dışında olacakmış kuzum sıkıştıramıycam :))R4bi4 adami sikistir bi yerlerde es gecme bak :))))
Allah iyiliğini versin kuzumOlsun odan ayri degilmi sessizce bitirin işi :))))
Sonucun gayet iyi canımKızlar 20 saat sonraki sonucum 61 sizce nasıl? İlki 23,8 di
Gecmis olsun canim yaaaKızlar bugün hep ayaktaydım çok kötü sistit oldum, yatakta kıvranıyorum.
Allah razı olsun kuzum nasıl geçer bu illetG
Gecmis olsun canim yaaa
Geçmiş olsun canım bol bol su içSağolsun kayınvalidem doktora gidelim dedi, gitmedim. şu an deli gibi lavaboya gitmek istiyorum ama gidersem sancılarım artacakhoff
Bilmiyorum ki canimAllah razı olsun kuzum nasıl geçer bu illet
Canım batlarımız aynı hatta yumurtlama günlerimiz de aynı olabilir ben ovülasyın testi yapmadım ama tahminim yumurtlama 19. Yada 20. Gün falan. Bende belirti yok hiç acaba olmadı mı yine diyorumKızlar bazen bole adet olcakmisim gibi kasik ağrısı girio aynı anda belimede adette daha 3eylul erken deilmi sizce belirti için yumurtlama da 20siydi
İnşallah canım vardır bende test aldım ama yapmam daha 3u adet günüm bakalım inşallah vardır canimCanım batlarımız aynı hatta yumurtlama günlerimiz de aynı olabilir ben ovülasyın testi yapmadım ama tahminim yumurtlama 19. Yada 20. Gün falan. Bende belirti yok hiç acaba olmadı mı yine diyorumsadece çok hafif adet sancıları bende de oluyor Ama o kadar hafif ki tam karar bile veremiyorum şuan kendimi çok dinlediğim için de hissediyor olabilirim belki normalde de oluyordur. Gaz varmış gibi. Ama üşütmüş de olabilirim. İnşallah ikimizde de vardır bebiş ya çok istiyorum. Çarşamba günü belki test yaparım
sabahtan beri lavaboya git gel utandım valla kuzum deliricem :/Geçmiş olsun canım bol bol su iç
Geçmiş olsun tatlım usuttunmu acabasabahtan beri lavaboya git gel utandım valla kuzum deliricem :/
Kuzum çok geçmiş olsun internetten bi bak istersen benim başıma gelmedi hiç o yüzden bilemedim ne tavsiye etsemsabahtan beri lavaboya git gel utandım valla kuzum deliricem :/
Bol bol su içmen lazım enfeksiyonu atabilmek için, birde yoğurtla sil özel bölgeni , sirkeli suyla yıkamakta iyi geliyor. Ben ilaç kullanamadığımda bunları denemiştim haa birde karbonatlı su iç . çok geçmiş olsun . Rabbim tez zamanda şifanızı versin...Sağolsun kayınvalidem doktora gidelim dedi, gitmedim. şu an deli gibi lavaboya gitmek istiyorum ama gidersem sancılarım artacakhoff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?