- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Ay inşallah kuzumm evet salı günüydüKuzummm taze hamisimizz iyi vala evime geldim tadini cikariyrmm :)
Sen napiysn kuzum nasil gidiyr sali gunuydu demi randevu..bekliyrmmm guzel duygularini anlatmani yavrmm
Çok güzel canım sevindim adına :):)Kuzumm 10 yili askindir gitmiyordum memlekete guzel olmazmi yaa nasil ozlemisimm sukur ck guzel gectii..
Canım adet olmayı bekliyorum daha olmadımKainattaBirZerre canım ne alemdesinn
Canım test yapsana yaaCanım adet olmayı bekliyorum daha olmadım
Sen nasılsın canim nasıl gidiyor özlemiş misin hamileliğiKainattaBirZerre canım ne alemdesinn
Sen nasılsın canim nasıl gidiyor özlemiş misin hamileliği
İyi gidiyor şimdilik daha bulantı falan yok canım evet özlemişim:) perşembe gidicektimde zafer bayramıymıs ogün bnde salıya randevu aldım 4 eylüle bakalım canım inşş güzel haberler alırımSen nasılsın canim nasıl gidiyor özlemiş misin hamileliği
Moralim bozuluyor testte negatif görünceCanım test yapsana yaa
Inşaallah canim benimİyi gidiyor şimdilik daha bulantı falan yok canım evet özlemişim:) perşembe gidicektimde zafer bayramıymıs ogün bnde salıya randevu aldım 4 eylüle bakalım canım inşş güzel haberler alırım
Canım ama baya geçmiş ya yap bnce yanında varsa sen erken yapmıstın ilkni daha bat gelmeden ondan çıkmadı benceMoralim bozuluyor testte negatif görünce
Eşime aldırmıyorum canim moralim bozulur diye. :) yarın senin icin yapayım inşaallah.Canım ama baya geçmiş ya yap bnce yanında varsa sen erken yapmıstın ilkni daha bat gelmeden ondan çıkmadı bence
Yap canım yaa bence vardır hiç bukadar gecikirmiydin? Ve akıntın falan varmı kuzum suanEşime aldırmıyorum canim moralim bozulur diye. :) yarın senin icin yapayım inşaallah.
Neredeydin derken canim evdeydim :)) bayrami sancilarla acilde gecirdim butun maddi.manevi cektiklerim bosuna gitti bakalim.hayirlisiHadi inş kuzum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ins sen neredeydin kuzuturko2727
Senden de güzel haberler alırız inşallahEşime aldırmıyorum canim moralim bozulur diye. :) yarın senin icin yapayım inşaallah.
çok geçmiş olsun kuzum inş bu son olur yani ben yanlış sordum galiba :) hangi şehirde yaşıyorsunNeredeydin derken canim evdeydim :)) bayrami sancilarla acilde gecirdim butun maddi.manevi cektiklerim bosuna gitti bakalim.hayirlisi
Insallah canim sagol ben gaziantepteyimçok geçmiş olsun kuzum inş bu son olur yani ben yanlış sordum galiba :) hangi şehirde yaşıyorsun
Saliyi iple cekiyrz o zmn :))Ay inşallah kuzumm evet salı günüydüBende iyiyim evde olmanın huzurunu ve rahatlığını yaşıyorum insanın kendi evi gibisi yok vallahii.
Ben ayrı duramıyorum çok özlüyorum :) evcilim galibaSaliyi iple cekiyrz o zmn :))
Yk kuzum yaa o kdr gelmek istemedim ama evi gibisi yk insanin gercektnn ck sukurr
Ilk evlendigim zamanlar esimle yasadigim evi yadirgiyordum :)) bi gun eviiimm diyecegim hic aklima gelmezdi :))) 1 seneden sonra alisip eviiimmmm demeye baslamistimm :))) cok sukur iyiki var evimiz :)Ben ayrı duramıyorum çok özlüyorum :) evcilim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?