Kasık ağrın var mı ne durumda:)) haklısın iştahım birden açıldı benim :)
Bazen yorulunca oluyor canım suan hiç bir agrım yok meselaKasık ağrın var mı ne durumda
Yerleşme de olabilir çünkü değerin düşük hala yerleşme olmamaış olabilirSat 31 temmuz bat bugündü canım içimi ferahlatıyor bu mesajlar :) birde dünden beri peçetete bir damla açık renkli leke geliyor bu yerleşme kanaması mı acaba? Her wcde olmuyor ama ara sıra birer damla kadar.
Büyük bi sivilce çıkmış silerken o kanıyomuş az önce farkettim dünden sonra olmadı o leke zatenYerleşme de olabilir çünkü değerin düşük hala yerleşme olmamaış olabilir
Çok sağol canım benim darısı bu ay sizlere hemencik alalım haberlerinizi_D_O_ canimmmm degerin kat kat artsin minigin siki siki tutunsun saglikla gelsin insallahhhh ck sevndm kuzum yaa ust uste alalim bu guzel Hberleri sira bize gelsn :))
Çok şükür canım ya sürekli bi sirkülasyon halindeyiz bakalım nolacak :):) sen n’aptın nasıl geçti bayram tatili :):)Sonunda tum msjalri okudum
Zeyah3917 beybi sendn nbr simdi nasilsin kuzum bitmistir umarm gerginlikler
Olsun odan ayri degilmi sessizce bitirin işi :))))yok kuzum ,regl biteli 4 gün oldu şu an kayınvalidemdeyim ilişki olmaz yani bu ay :)
Rabbim rast getirsin canim bende pazartesi doktora gidicem belki 2.igne denemesine baslariz yine gec kalmadiysakdeğerlendirdik kuzumolacağından değil ama bklm pazartesi randevu Aldım yeni bi doktora
Ay cnm bnm insallahh biz tum bekleyenlerÇok sağol canım benim darısı bu ay sizlere hemencik alalım haberlerinizi
Kuzumm 10 yili askindir gitmiyordum memlekete guzel olmazmi yaa nasil ozlemisimm sukur ck guzel gectii..Çok şükür canım ya sürekli bi sirkülasyon halindeyiz bakalım nolacak :):) sen n’aptın nasıl geçti bayram tatili :):)
Kuzummm taze hamisimizz iyi vala evime geldim tadini cikariyrmm :)
Bnde diyrm sikistir bi yerlerde :))))) sona bi bahaneyle banyo yaparsiniz :))Olsun odan ayri degilmi sessizce bitirin işi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?