yılma sakın canım :) bıkmadan usanmadan iste Allah'tan :)değerlendirdik kuzumolacağından değil ama bklm pazartesi randevu Aldım yeni bi doktora
İnş kuzum hepimiz için istiyorum sol tarafım da çok ağrı var acaba yumurta çatlıyor diye mi bıçak sapliyorlar sankiyılma sakın canım :) bıkmadan usanmadan iste Allah'tan :)
Stresin ceremesini çekiyorum canım çok önemli bi şey değil :)hayrola balım
Ohh miss ablamdan biliyorum o halleri kolay gelsin tatlım :):)Zeyah3917 bende kızımı sallıyorum canım gözümden uyku akio
Saol kuzummOhh miss ablamdan biliyorum o halleri kolay gelsin tatlım :):)
Allah seni napmasin emi :) ne guzel bi bayrm msji bu boyle yeni okuyrm 400 kusurden suan 380lerde falanimRabbim bu güzel günde kellere saç, hastasına ilaç ,züğürde para ,sıvacıya mala,işsize iş , dişsize diş ,olmayana çocuk ,üşüyene gocuk , kolaya buz ,yemeğe tuz,nazar değmişe hoca ,evde kalmışa koca ,dırdırcıya akıl , onu çekene sabır ihsan etsin. Bayramınız Kutlu Olsun :)
Sol taraftan yumurtlaman olmuştur kuzum. ilişkiden sonra ya da yatarken soluna doğru yat, bi topikte okumuştum onun da faydası oluyormuş :)İnş kuzum hepimiz için istiyorum sol tarafım da çok ağrı var acaba yumurta çatlıyor diye mi bıçak sapliyorlar sanki
Kızlar bazen bole adet olcakmisim gibi kasik ağrısı girio aynı anda belimede adette daha 3eylul erken deilmi sizce belirti için yumurtlama da 20siydi
gayet de mühim valla canım, toparlan lütfen :) burada el ele verip bebiş olsun diye mücadele edicez er ya da geç gelecek bebişler inşaallah :) Rabbim ne diyor hiçbir dişi benim iznim olmadan gebe kalamaz diyor. vakti geldi mi tıpış tıpış gelecek bebişlerimiz kuzum :)Stresin ceremesini çekiyorum canım çok önemli bi şey değil :)
oo neredesin sen kuzum ya :) Valla bayramda dua edeyim dedim bu denk geldiAllah seni napmasin emi :) ne guzel bi bayrm msji bu boyle yeni okuyrm 400 kusurden suan 380lerde falanim
Amenna ve saddakna kuzum onun stresi değil bendeki bi sinir boşalması yaşadım o yüzden bebişten yana sıkıntı yok Rabbim ol dediğinde kaçarı yok zaten biliyorum:):)gayet de mühim valla canım, toparlan lütfen :) burada el ele verip bebiş olsun diye mücadele edicez er ya da geç gelecek bebişler inşaallah :) Rabbim ne diyor hiçbir dişi benim iznim olmadan gebe kalamaz diyor. vakti geldi mi tıpış tıpış gelecek bebişlerimiz kuzum :)
Senin dediğin oldu gerçekten de :)) içine doğmuş demekkiKız hamilemisin hadi gözün aydın bak ne dedm ben sana :)
İnşallah canım bu gebelik testleri ne zaman kopkuyu oluyor 200 ü geçtiği zaman mı? Gerçi hala niye yapıyorum onuda bilmiyorum:)Benim de adete 1 gün kala 24 cıktı carsamba yaptırdığımda yani adetim 8 gün gecince 1983 cıktı önemli olan iki gune bir 2 katına cıkması olumlu dusun canım tebrikler
Bu akşam test vereceğim yine kuzum inşallah dua edin bana
Sat 31 temmuz bat bugündü canım içimi ferahlatıyor bu mesajlar :) birde dünden beri peçetete bir damla açık renkli leke geliyor bu yerleşme kanaması mı acaba? Her wcde olmuyor ama ara sıra birer damla kadar.Canım benim adetim 8 gün geçmişti değerim 150 cıktı bende senin gibi hep panik yaptım korktum ama şu an sağlıklı bebeğim önemli olan artması çünkü sat in ne zamandi
Canım bence idrarda yapıp da kafanı karıstırma kanda 2 güne bir artısı takip etmeni öneririm.Senin dediğin oldu gerçekten de :)) içine doğmuş demekki
İnşallah canım bu gebelik testleri ne zaman kopkuyu oluyor 200 ü geçtiği zaman mı? Gerçi hala niye yapıyorum onuda bilmiyorum:)
Belirtiletin gayet açıktı kuzum hayırlı olsun sağsalim kucagına alırsın inşallahhhSenin dediğin oldu gerçekten de :)) içine doğmuş demekki
İnşallah canım bu gebelik testleri ne zaman kopkuyu oluyor 200 ü geçtiği zaman mı? Gerçi hala niye yapıyorum onuda bilmiyorum:)
Tamam artık yapmıyorum test. Bu akşam kan vericem doktorun yönlendirmesine göre hareket ederim artıkCanım bence idrarda yapıp da kafanı karıstırma kanda 2 güne bir artısı takip etmeni öneririm.
Amin inşallah o belirtilerin hiçbiri yok şuan kuzum dokununca göğüslerim acıyor çok az ara sırada adet sancısı gibi geliyor o kadar he birde iştahım kapandı zerre birşey yiyesim yokBelirtiletin gayet açıktı kuzum hayırlı olsun sağsalim kucagına alırsın inşallahhh
Milletin iştahı kapanır benim iştahım açılıyor ya :))) deli gibi acıkıyorumAmin inşallah o belirtilerin hiçbiri yok şuan kuzum dokununca göğüslerim acıyor çok az ara sırada adet sancısı gibi geliyor o kadar he birde iştahım kapandı zerre birşey yiyesim yok
Tam tersi olabilir bence bebekten önce nasıldı :) ben bi oturuşta iki lahmacun gömen insanım dün yarım kase çorba yarım tabak fasülye zor yedim. İyice zayıflamayım diye zorluyorumMilletin iştahı kapanır benim iştahım açılıyor ya :))) deli gibi acıkıyorum
:)) haklısın iştahım birden açıldı benim :)Tam tersi olabilir bence bebekten önce nasıldı :) ben bi oturuşta iki lahmacun gömen insanım dün yarım kase çorba yarım tabak fasülye zor yedim. İyice zayıflamayım diye zorluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?