Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 dk dan sonraki görüntü değilse bu bence hamilesiniz.
Tek şüphelendiğim şey ben aşırı derecede gribim normal değil bu dedim çünkü evde durup dururken ne gribi test yapayım dedim inşallah doğrudur eşim gelsin hemen acile gideceğim daha önce bir kimyasalım vardı tekrar olmasın diye önlemimi almalıyım

Kanda baktırmak en doğrusu zaten. Ben 10 gün kala test yapıp her testin içinde bulunan beyaz bantı çizgi sanmıştım bence gebesi sağlıkla gelsin.

Kanda baktırmak en doğrusu zaten. Ben 10 gün kala test yapıp her testin içinde bulunan beyaz bantı çizgi sanmıştım bence gebesi sağlıkla gelsin.
Ah kuzum sen bide beni görsen 10gün kaldı mı başlıyorum var mı var mı beyaz niye çıktı o niye oldu Işık’ta aydınlıkta sabahta akşamda inceliyorum inşallah vardır eşim gelsin acile gideyim haberi vereceğim

hamile bi arkadaşımla konuştum. Korunmadığı ilk ay hamile kalmış. İlk ay zaten olmaz diye hiç aklına bile gelmemiş. Kendime kızdım sonra memeleri dinle yumurtaları dinle acaba midem bulanıyor mu falan diye diye kafayı yedim. Akışına bıraksan zaten olacak diye.

Canım idrarı fazlamı bosalttın bozukta olablr dagınık çıkmıs çizgi düz çıkması lazm tam harfin altında

Canim iyi yapmissin benimkide.pazartesi belli.olacak gec kaldik.derse bu ay ara vericez hemen basla dersr yine ignelere baslariz bakalim.hayirlisi insallah kendiliginden gelir melegin canim
Şifa olsun iğneler balım. Hiç beklemediğin anda gelsin minişin :)

mesele o zaten canım akışına bırakamıyorz yani illa aklımızda olck :)

süper valla, değerlendir canım, ama bebek düşüncesiyle ilişkiye girme ve besmele çekerek başlayn eşinle canım

_D_O_ canım inşaallah değerlern yükselir, seni de ağustos annelerine ekleyelim

Hanımlar :) 1-2 gün yoğun olucam, bat sat bebiş gibi bildirimleri eklemek için ismimi etiket yapın
İnşaallah bu kısa zaman dilimi içerisinde güzel haberlerinizi alırız :) Sizleri seviyorum Bol hamişli haftalar dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…