Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta buyuyup catlamiyor canim yani pko var yumurtam cok kucukler buyuyup yumurtlama olmuyor igneler buyutuyor bu defa cok yumirta oluyor bu ay cok agri cektim
balım sen hiç kür uygulanmadığını söylemiştin. Biraz da kimyasallar yerine doğal kürleri uygula bak nasıl yumurtqn çatlıyor. Mevlamız yılanın zehrinde dermanı gizlemiş. İncir-havuç kürüyle gebe kalan çok kişi var. denemekten zarar gelmez ki. İncir Kur'an'da da geçiyor. mucizevi bir meyve . Belki senin de şifan onda saklıdır. Bilemeyiz balım :) Reglin biter bitmez başla derim

Günaydın bayanlar yaa rahim filmi için hangi bölüme gidicem. normal kadın hastalıklarına mı yoksa infertilite bölümüne mi

Canım benim adetim pek düzenli değildir yani sürekli gecikmeli gider ovulasyon ne zaman oluyor takip etmedim kuzum
Bende ilk bu ay farkettim ama geç farkettim o zaman yumurtlama olduğunu bilmiyordum 14 gün sonra regl olunur yaşıyor internette ama ben olmadım gelecek ay ovulasyon testi alacağım bakacağım kesin hangi gün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…