- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Öyle düşünüyorum bende canım. Hayırlısıyla :) Erkencisin yine sendeDogrudur canım ya :) ters giden bişeyler yoksa aşırı agrı ve kanama gibi bence herşey yolundadır kuzum içini ferah tut:)
Malum benim kız sabah kuşu canım el mahkum:)Öyle düşünüyorum bende canım. Hayırlısıyla :) Erkencisin yine sende
Öp minnoşu Benim içinMalum benim kız sabah kuşu canım el mahkum:)
Yumurta buyuyup catlamiyor canim yani pko var yumurtam cok kucukler buyuyup yumurtlama olmuyor igneler buyutuyor bu defa cok yumirta oluyor bu ay cok agri cektimtam olarak sorun ne canım
Öperim teyzesiÖp minnoşu Benim için
balım sen hiç kür uygulanmadığını söylemiştin. Biraz da kimyasallar yerine doğal kürleri uygula bak nasıl yumurtqn çatlıyor. Mevlamız yılanın zehrinde dermanı gizlemiş. İncir-havuç kürüyle gebe kalan çok kişi var. denemekten zarar gelmez ki. İncir Kur'an'da da geçiyor. mucizevi bir meyve . Belki senin de şifan onda saklıdır. Bilemeyiz balım :) Reglin biter bitmez başla derimYumurta buyuyup catlamiyor canim yani pko var yumurtam cok kucukler buyuyup yumurtlama olmuyor igneler buyutuyor bu defa cok yumirta oluyor bu ay cok agri cektim
Normal kadın doğumcular da çekiyor canımGünaydın bayanlar yaa rahim filmi için hangi bölüme gidicem. normal kadın hastalıklarına mı yoksa infertilite bölümüne mi
adetliyken mi randevu alıcam balımNormal kadın doğumcular da çekiyor canım
ayaktayız canım, bayram bitse de topiğimize dönsekEe ayakta olan var mı?
Olmadım canim daha. Test de yapmıyorum hamile olsamda geç geçer idrara diye düşünüyorum oğlumda 10 gün gecikince öğrendim canim. Hamile değilsek de adet olurum koy verdim yaniKainattaBirZerre regl oldun mu canım sen
Olmadım canim daha. Test de yapmıyorum hamile olsamda geç geçer idrara diye düşünüyorum oğlumda 10 gün gecikince öğrendim canim. Hamile değilsek de adet olurum koy verdim yani
Bende ilk bu ay farkettim ama geç farkettim o zaman yumurtlama olduğunu bilmiyordumCanım benim adetim pek düzenli değildir yani sürekli gecikmeli gider ovulasyon ne zaman oluyor takip etmedim kuzum
Tatlım kanaman bitince çekiyorlar ona gore randevu alabilirsin onlar çağırır hastaneyi aradigin zaman bilgi veriyorlar zaten.adetliyken mi randevu alıcam balım
tamam canım çok sağolTatlım kanaman bitince çekiyorlar ona gore randevu alabilirsin onlar çağırır hastaneyi aradigin zaman bilgi veriyorlar zaten.
Adet oldum canımRakika sen ne durumdasın şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?