- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
bıktım bende negatif görmekteeeeeen Hayırlısıyla gelsinler artık..Ben yine test yaptm dayanamadim tabi 4 kaldi kaldi. Yine negatif artk adete olmaya hazırlıyorum kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bıktım bende negatif görmekteeeeeen Hayırlısıyla gelsinler artık..Ben yine test yaptm dayanamadim tabi 4 kaldi kaldi. Yine negatif artk adete olmaya hazırlıyorum kendimi
Dün 3 gun kalmisti bugun 2 gün ama inanin belirsizlikten kurtulayim diye kan verdim hepten belirsizlige düstümBelki artabilir.. 2 gün sonra tekrar baktırın değer artmışsa gebelik varlığından bahsedilebilir. Yada adet gününü bekle 3 gün kalmış zaten hesabım doğru olduysa :)
Canım valla en güzeli bat gününü beklemek yoksa insan gerçekten yoruluyor. Ben testi açıp o çizgiyi görcem diye yırtınıyordum sürekli 2 gün kalmış zaten az daha sabır üzme tatlı canınıDün 3 gun kalmisti bugun 2 gün ama inanin belirsizlikten kurtulayim diye kan verdim hepten belirsizlige düstüm
Haklisin ayni duurumdayimCanım valla en güzeli bat gününü beklemek yoksa insan gerçekten yoruluyor. Ben testi açıp o çizgiyi görcem diye yırtınıyordum sürekli 2 gün kalmış zaten az daha sabır üzme tatlı canını
Belirti falan var mı canım, hamile kalınca hissedilir derler ondan soruyorum.Haklisin ayni duurumdayim
4 yaşinda bir oglum.var :) ona hamileyken inanilmaz gazım vardi goguslerim adetten oncede sisip hasaslasiyorBelirti falan var mı canım, hamile kalınca hissedilir derler ondan soruyorum.
Evet özelde c kollu makine. Eski tip makinelerde ağrı oluyomuş ona göre araştırabilirsin sende :)Bolu'ya taşındım canım, Ankaradaydım :) Özelde mi çektirdin :)
Amin inşallah, hayırlı olsun gebeliğin.benim de bat 13'dü sabırsızlığım dan bebişi erken öğrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım moralini boşuna bozma 2. çocuk genelde biraz geç oluyor sanırım. Benimde küçük kardeşim var annem klomenle gebe kalabildi. 4-5 ay denedikten sonra yaş geçmesin diyeydi tabi ama olsun :) 2014 aralık ablasıydımKi bende evliliklerinin 9. ayında doğmuşum4 yaşinda bir oglum.var :) ona hamileyken inanilmaz gazım vardi goguslerim adetten oncede sisip hasaslasiyor
Ama bu ay adet aylardan farkli olarak gogus uclarim o kadar hasas ki inanilmaz oglumu 2 yil emzirdim gogusum cok sut dolinca emzirme istegi geliyordu suan o kadar gergin ve hasas ki ayni his var emzirme istegi :) ve esim oglumda da hamile olduguma yuzde yuz eminde tek korunmadigimkz iliski sonucu olmustu.. simdi 2 aydir deniyoruz olmuyor ... bu ay ben de farkli hissediyorum sanki ama.deger düsük gelince moralim.bozuldu.. bi yandan da diyorum eger ki yok olsaydi 0.5 den kucuk diye belirtirlerdi gecen aylarda oldugu gibi ..
Saçmalama yahu koca gün aç durup elma mı yiyorsun güçten düşeceksin bu günden itibaren yoklama alıcam bak gelmemek yokCümlemize inşallah canım, şey ben sahur yapmıyorum :) iftarımı da 1 yeşil elma sadece. Onu da yazarsam şok diyet dersiniz
Okadar çok negatif gördüm ki yapmam canım adetim bir hafta geçmeden :) hoşbulduk bu aradaHoşgeldin :)
4 gün var. testte çıkar bence :)
Günaydın canımGünaydın canlar
ÇoK geçmiş olsun canım bnimsizlerden ırak, ciddi bir hastalık başlangıcı vardı ondan dolayı kullanmıştım. Bu kadar mı çabuk etki etti çok şükür Allaha :)
Yaa hemen çıktıysa hayırlı olsun var gibi duruyor net yani belliEki Görüntüle 2178374 Dayanamadım yaptım yine Adete 3 günüm var çatlatma iğnesi vurulalı 2 hafta oldu işte idrar testim
Fotoda belli olmadıgı için siyah beyaz çektim halisünasyon görüyor da olabilirim veya iğne etkisi olabilirYaa hemen çıktıysa hayırlı olsun var gibi duruyor net yani belli