- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.498
- 498
O zaman sağlam değerlendir kuzum. inşaallah tutar :)Canım İzmir'de calisio 2ayda bı gelii izne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman sağlam değerlendir kuzum. inşaallah tutar :)Canım İzmir'de calisio 2ayda bı gelii izne
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin msjları yeni okuyabiliyorum :):)
Evet canımvefat mı etti baban canım :/
Amin canım benimİyi bari tatlım ağzınizin tadı bozulmasın
Aminnn çook çokk saol canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin msjları yeni okuyabiliyorum :):)
Amin tatlım beni de ayırmasın içinden inşaallah :)Aminnn çook çokk saol canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Ayırmaz kuzum :) darısı başına inşallahhhAmin tatlım beni de ayırmasın içinden inşaallah :)
Amiiinnn tatlım :)Ayırmaz kuzum :) darısı başına inşallahhh
İnşallah kuzumm amiiiiiinO zaman sağlam değerlendir kuzum. inşaallah tutar :)
Rabbim rahmetiyle muamele etsin, nur içinde yatsın kuzumEvet canım
Regl iken insanın canı tatlı istiyor, ama bi test ile garantileseydin eczaneler kapanmadan =)Merhaba Kızlar
Bugün regl günüm
Bugün ve dün lekelenme oluyor sökmüyor
Karnımda ağrıyo
Ped doldu sanıyorum bakıyorum leke
Sabahtan beri karnım ağrıyo
Gerginlik de var
Canım çikolata da istiyo
Hanile olma ihtimalim var mı
Bu durumu yaşayan var mı
Amin canım Allah razı olsunRabbim rahmetiyle muamele etsin, nur içinde yatsın kuzum
Yarın yapayım :)Regl iken insanın canı tatlı istiyor, ama bi test ile garantileseydin eczaneler kapanmadan =)
Aman nasil olayim rabiacim. Tatildeyiz regl oldum gunumde. Yine huzun dolu bir ay ve yine onumuzde umutla bekleyen yeni bir ay.1 17platon17 canım nasılsın
Güzel haberlerini bekliyoruz :)Yarın yapayım :)
Tatildesin kuzum kafa dağıt şimdilik bunlara kafanızı yormayın, eylüle bomba gibi girin :) bu da senin son reglin olsun hayırlısıyla eylülde güzel haberlerini alalım canım :)Aman nasil olayim rabiacim. Tatildeyiz regl oldum gunumde. Yine huzun dolu bir ay ve yine onumuzde umutla bekleyen yeni bir ay.
Hsg sonrasi umitliydim ilk ay olmadi. Bakalim insallah gelecek ay.
Pes etmek yok esimle birbirimize bugun soz verdik sonuna kadar ugrasacagiz.
En cok da ona uzuluyorum ama sagolsun bana hep destek.
Insaah eylulde hersey iyi olur.
Bat 20 eylul eklersen sevinirim cnm.
Insallah sende iyisindir bu arada?
herkeste bayram telaşı kuzum kimse yokKızlaaaaar napiosunuz uyudunuz mu