• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum ödüm koptu valla bi de çok seviyorum eşeği canım çıktı ona bi şey olacak diye bende bu durumu sinirle ifade edince sıkıntı oldu sonra geldi sarıldım falan çok şükür sakinleşti arkadaşları da sağolsun yarıştırmışlar baya
tam siteye girdim bildirimin geldi :) Rabbim onları başımızdan eksik etmesin kuzum tartışsak da onlarsız olmuyor valla :)

tam siteye girdim bildirimin geldi :) Rabbim onları başımızdan eksik etmesin kuzum tartışsak da onlarsız olmuyor valla :)
Bende yeni bakabildim canım iş yapıyodum:) aynen olmaz ya Rabbim başımızdan eksik etmesin annem 18 senedir tek neler yaşadığını ben biliyorum Rabbim kimseye yaşatmasın :dua:

Ay bugün bende bir sinir bir sınır perde diktirmistim hafif kırısmis açılır aslında ama ordan bebeğe,vefat eden canım babacığıma ilk defa onsuz geçen kurban bayramına neler neler perde patlamasi yasadim yazık eşim de peşimde deli divane onu da üzdüm sanırım regl yarın ya onun da etkisi var

dinimiz tavsiye etmiyor canım bayram gecelerinde.

Ramazan bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, ana babasına asi olur.
Kurban bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, altı ve ya dört parmaklı olur.

dinimiz tavsiye etmiyor canım bayram gecelerinde.

Ramazan bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, ana babasına asi olur.
Kurban bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, altı ve ya dört parmaklı olur.
İlk kez duydum kız bunu araştırmak lazım e şimdi hiç yapmicazmi yani

R4bi4 R4bi4 kuzum bak günah değil yazio

Eklentiler

• Screenshot_20180820-184943.png
    Screenshot_20180820-184943.png
    86,2 KB · Görüntüleme: 36
http://biriz.biz/mahrem/cns16.htm

bu linkten okuyabilirsin kuzum günah değil tabii ki ama bi nevi adap diyelim :) Okuyunca anlayacaksın kuzum
Tatlım e yaparken operse konuşursa bilmem ne olur Dio e Allah bilir orasını kuzum fetva sitesinde günah deill yazio yani günleri hesaplamiiruzda mecbur bi gün ara vererek yapıyor uz valla bilemedim simdikk

Tatlım e yaparken operse konuşursa bilmem ne olur Dio e Allah bilir orasını kuzum fetva sitesinde günah deill yazio yani günleri hesaplamiiruzda mecbur bi gün ara vererek yapıyor uz valla bilemedim simdikk
Sonuçta niyet önemli kuzum mecburilik var o yüzden değerlendir <3

Back