Ben korkmam çok fazla yetiştiğim yerden dolayı da gerek yok canım büyütmeye eşime bi şey olacak diye korktum benGeçmiş olsun canim. Oldum olası erkek kavgalarından çok korkarım hep ortadan kaybolma taraftariyim. Eşim iyiki erkek değilsin diyor
tam siteye girdim bildirimin geldi :) Rabbim onları başımızdan eksik etmesin kuzum tartışsak da onlarsız olmuyor valla :)Aynen kuzum ödüm koptu valla bi de çok seviyorum eşeği canım çıktı ona bi şey olacak diye bende bu durumu sinirle ifade edince sıkıntı oldu sonra geldi sarıldım falan çok şükür sakinleşti arkadaşları da sağolsun yarıştırmışlar baya
İyiyiz çok şükür canım benim yatıştı gece baya konuştuk sakinleşti iyice :)Anladım kuzum erkeklerinde işte siniri çok kötü neyse canım sen yatıştırmaya bak tatlım şimdi nasilsiniz
Bende yeni bakabildim canım iş yapıyodum:) aynen olmaz ya Rabbim başımızdan eksik etmesin annem 18 senedir tek neler yaşadığını ben biliyorum Rabbim kimseye yaşatmasıntam siteye girdim bildirimin geldi :) Rabbim onları başımızdan eksik etmesin kuzum tartışsak da onlarsız olmuyor valla :)
vefat mı etti baban canım :/Bende yeni bakabildim canım iş yapıyodum:) aynen olmaz ya Rabbim başımızdan eksik etmesin annem 18 senedir tek neler yaşadığını ben biliyorum Rabbim kimseye yaşatmasın
Gunahmiki kizkesinlikle kaçırma kuzum. hatta yarın da değerlendir diycem de bayram günü ilişki olur mu bilmiyorum :)
İyi bari tatlım ağzınizin tadı bozulmasınİyiyiz çok şükür canım benim yatıştı gece baya konuştuk sakinleşti iyice :)
dinimiz tavsiye etmiyor canım bayram gecelerinde.Gunahmiki kiz
İlk kez duydum kız bunu araştırmak lazım e şimdi hiç yapmicazmi yanidinimiz tavsiye etmiyor canım bayram gecelerinde.
Ramazan bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, ana babasına asi olur.
Kurban bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, altı ve ya dört parmaklı olur.
Bende öle okudum simdiRegl dönemi ve lohusa olmadıkça sakınca yoktur
http://biriz.biz/mahrem/cns16.htmR4bi4 kuzum bak günah değil yazio
Tatlım e yaparken operse konuşursa bilmem ne olur Dio e Allah bilir orasını kuzum fetva sitesinde günah deill yazio yani günleri hesaplamiiruzda mecbur bi gün ara vererek yapıyor uz valla bilemedim simdikkhttp://biriz.biz/mahrem/cns16.htm
bu linkten okuyabilirsin kuzum günah değil tabii ki ama bi nevi adap diyelim :) Okuyunca anlayacaksın kuzum
Sonuçta niyet önemli kuzum mecburilik var o yüzden değerlendir <3Tatlım e yaparken operse konuşursa bilmem ne olur Dio e Allah bilir orasını kuzum fetva sitesinde günah deill yazio yani günleri hesaplamiiruzda mecbur bi gün ara vererek yapıyor uz valla bilemedim simdikk
Svdmsvdm yeni batın ne zaman canım ekleyelim
Aynen kuzum ya mecbur değerlendirmem lazım zaten kocis 2ayda bı gelii kız:))Sonuçta niyet önemli kuzum mecburilik var o yüzden değerlendir <3
nerde oluyor ki kuzum :)Aynen kuzum ya mecbur değerlendirmem lazım zaten kocis 2ayda bı gelii kız:))
Canım İzmir'de calisio 2ayda bı gelii iznenerde oluyor ki kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?