Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar göbek çekme ile gebe kalmak diye birşey varmış duyan var mı

Birde ilişkiden önce bardak çekme ve süt-maydonuz buharına oturma varmış
sen sorununu bilmeden bu işlere bulaşma kuzum ben soğan kürü yapmıştım , bende enfeksiyon falan yoktu yine de yaptım. sen misin bunu yapan. hemn sonrasında bi bakteri üredi kasığımda. hala ağrısını çekiyorum. zaten temiz olan rahmimi batırdım resmen. şimdi doktorlar teşhis bile koyamıyor ağrılarıma.

Doğru söylüyorsun forumda bakındım da ben çok korkarım ya göbeğim düşük değilse gider düşer bide onla uğraş soğan küründen olduğuna emin misin? Antibiyotiğe direncin zayıflamış olabilir yapalm derken bozuyoruz sanırsam

valla kaş yaparken göz çıkarıyoruz. eminim canım soğandan olduğuna. rahim temizlendiyse enfeksiyon kapması daha kolay oluyor diye düşünüyorum . doktor antibiyotik yazdı, enfeksiyon gitmiş ama ağrısını çekiyorum daha

Selam kızlar rabia nasılsın canım? Topiğin göbüşleri dolmaya başlamış çok sevindim herkesi tebrik ederim beni soracak olursanız riskli kategorideyim kızlar kese büyümezse düşük riskim var bana dua edin bayram günü bebeğim sağlıkla yerleşsin birşey olmasın.

Zeyah3917 cok geçmiş olsun canim daha iyisinizdir insallah
sağol canım iyiyiz çok şükür:)
Kuzucum çok geçmiş olsun eşini sakinleştirmen iyi olmuş Allah korusun sonu kötü biterdi. O ateşse sen su ol derler atalarımız üstüne gitme tatlım
Sağol canım benim yatıştırdım çok şükür arkadaşları da sağolsun yatıştırdılar iyiyiz şimdi elhamdulillah
aman kuzum öfkeyle kalkan zararla oturur. bi anlık öfke nelere mal oluyor. iyi ki göndermemişsin. milletin pisliği bitmiyor. Allah muhafaza etsin balım
Aynen kuzum ödüm koptu valla bi de çok seviyorum eşeği canım çıktı ona bi şey olacak diye bende bu durumu sinirle ifade edince sıkıntı oldu sonra geldi sarıldım falan çok şükür sakinleşti arkadaşları da sağolsun yarıştırmışlar baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…