Gozun aydin canim allah kucagina almayo nasip etsintedaviylemi oldu
1 yılımız doldu bugün canım, 1 yıldır istiyoruz ya :)Sen ne zamandır bekliyosun bebişi kuzum. Kusura bakma bu topikte pek etkin değildim bilmiyorum o yüzden. Sülük seansını duydum ama korkarım sanki ben :)
Evet canım kısmetse inşaallahİlk defa duydum olabilir belkide bilemedim hsg çektirmek her halukarda yararlı sonuçta ne zaman çektireceksin bayram sonrası mı
Tü tü maşşallah nice Seneleriniz olsun inşallah
kesinlikle kaçırma kuzum. hatta yarın da değerlendir diycem de bayram günü ilişki olur mu bilmiyorum :)Dünden önceki gün degerlendirdim kuzum bide bugün değerlendiririm ay inşallah tutar
Evet malzemelerim geldi, zavallının dünyadan haberi yokTü tü maşşallah nice Seneleriniz olsun inşallahSüprüz naptın kız hallettin mi
Ay Rabbim bir an önce nasip etsin inşallah1 yılımız doldu bugün canım, 1 yıldır istiyoruz ya :)
Amin canım benim hep beraber inşallah :)Ay Rabbim bir an önce nasip etsin inşallah
Hadi bakalımEvet malzemelerim geldi, zavallının dünyadan haberi yok
Canım benim çok tanıdığım var bu şekilde gebe kalanKızlar göbek çekme ile gebe kalmak diye birşey varmışduyan var mı
Allah razı olsun balımHadi bakalımMuhteşem geçsin bu gününüz
Birde ilişkiden önce bardak çekme ve süt-maydonuz buharına oturma varmışCanım benim çok tanıdığım var bu şekilde gebe kalan
sen sorununu bilmeden bu işlere bulaşma kuzumBirde ilişkiden önce bardak çekme ve süt-maydonuz buharına oturma varmış
Doğru söylüyorsun forumda bakındım da ben çok korkarım ya göbeğim düşük değilse gider düşer bide onla uğraşsen sorununu bilmeden bu işlere bulaşma kuzumben soğan kürü yapmıştım , bende enfeksiyon falan yoktu yine de yaptım. sen misin bunu yapan. hemn sonrasında bi bakteri üredi kasığımda. hala ağrısını çekiyorum. zaten temiz olan rahmimi batırdım resmen. şimdi doktorlar teşhis bile koyamıyor ağrılarıma.
Saol balımmmAllahhHadi hayırlı olsun kuzuumm
valla kaş yaparken göz çıkarıyoruz. eminim canım soğandan olduğuna. rahim temizlendiyse enfeksiyon kapması daha kolay oluyor diye düşünüyorum . doktor antibiyotik yazdı, enfeksiyon gitmiş ama ağrısını çekiyorum dahaDoğru söylüyorsun forumda bakındım da ben çok korkarım ya göbeğim düşük değilse gider düşer bide onla uğraşsoğan küründen olduğuna emin misin? Antibiyotiğe direncin zayıflamış olabilir yapalm derken bozuyoruz sanırsam
sağol canım iyiyiz çok şükür:)Zeyah3917 cok geçmiş olsun canim daha iyisinizdir insallah
Sağol canım benim yatıştırdım çok şükür arkadaşları da sağolsun yatıştırdılar iyiyiz şimdi elhamdulillahKuzucum çok geçmiş olsun eşini sakinleştirmen iyi olmuş Allah korusun sonu kötü biterdi. O ateşse sen su ol derler atalarımız üstüne gitme tatlım
Aynen kuzum ödüm koptu valla bi de çok seviyorum eşeği canım çıktı ona bi şey olacak diye bende bu durumu sinirle ifade edince sıkıntı oldu sonra geldi sarıldım falan çok şükür sakinleşti arkadaşları da sağolsun yarıştırmışlar bayaaman kuzum öfkeyle kalkan zararla oturur. bi anlık öfke nelere mal oluyor. iyi ki göndermemişsin. milletin pisliği bitmiyor. Allah muhafaza etsin balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?