Gozun aydin canim allah kucagina almayo nasip etsinKızlar selamlar,
Bugün benim bat günüm kan testi 195 çıktı. Dün idrar testi yapmıştım ikinci çizgi daha da belirginleşmiş. Hala inanamasam da sanırım hamileyim. Hamileliği bekleyen tüm anne adayları için dua ediyorum, bugün mübarek bir gün. Allah en hayırlı en güzel zamanda hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Tüm yazılanları okuyamasam da sorunuz olursa muhakkak cevaplayacağım.
Sevgiler.. ❤
Neden oyle diyosun canım daha adetine vardı ve gene 001 çıkmadı en azından ihtimalin var kuzum örnekler de var oyle olup yükselen bence boşuna canını sıkıyorsun bebeğin yeni yeni tutunuyor
Benim de 15'i canım hsg çektirmek istiyorum :) ondan önce de sülük seansına başlayacağım bakalım hangisi olursa artık :)Ayy amiiin kuzum inşallah artık bu son olsun, eylülde müjdeli haberi alalım biz de ❤
Allah yardımcın olsun balımSorma canım ya bide bı sıcak hava valla hiç cekilmiyir
Sakal kuzummAllah yardımcın olsun balım
oo değerlendirmeye başla kuzum yumurta çatlamak üzereEki Görüntüle 2181297 kızlar sizce yumurtlama olmuştu akıntıda çok fazla
Kız nerden bilcen tüpler açık yada kapalı inandırma kendini öyle şeylereBenim eşim de öyle, hastaneye gitmek istemiyor canım. keçiboynuzu aldırdım yediriyorum, ceviz ve omega3 kullandırıyorum. sorun bende biliyorum tüplerim kapalı ama yine de yediriyorum yani :) Bizi bizden başkası anlamıyor bu süreçte güçlü olmamız lazım. her adet olduğumuzda ah vah edersek vay halimize :)
Kuzum hacamatta kan gelmedi kuyruk sokumundan. haccame tıkalı dediKız nerden bilcen tüpler açık yada kapalı inandırma kendini öyle şeylere
Dünden önceki gün degerlendirdim kuzum bide bugün değerlendiririm ay inşallah tutaroo değerlendirmeye başla kuzum yumurta çatlamak üzere
İlk defa duydum olabilir belkide bilemedim hsg çektirmek her halukarda yararlı sonuçta ne zaman çektireceksin bayram sonrası mıKuzum hacamatta kan gelmedi kuyruk sokumundan. haccame tıkalı dedi
Papatyam araştırdığım kadarıyla yanlış yapıyormuşuz en azından ben. Yumurtlama sonrası değil öncesini değerlendirmek çok önemliymiş adet bitiminden yunurtlamadan 2 gün sonrasına kadar sonrası free. Ben hep en koyu ve sonralarını yapıyordum adete kadar ama maalesef düşük ihtimalmiş. Bu ay adet bitiminden yumurtlama sonrasına kadar gün aşırı denedim bakalım tuttuysa doğrudurDünden önceki gün degerlendirdim kuzum bide bugün değerlendiririm ay inşallah tutar
Canım bir şekilde ikna etmelisin eşini sperm durumunu bilmeden çabalamak boşa kürek çekmek demek. Erkeğin test vermesi çok önemli evde testi versin sen götür gerekirse ( max 45 dk) içiniz rahatlar en azından. Neyden çekiniyor? Özel odaları oluyor çekinecek hiçbir şey yok. Senin kontrollerin yapıldı mı?[/QUOT
Defalarca anlattım, defalarca sordum, yok gitmicem diyo beni oyalıyo, boşanalım bile diyorum artık çünkü ben çocuk istiyorum ve yaşım geçiyo.
Canım yumurtlama öncesini değerlendirdiklerini hep bide bugünü doktor pazartesi itibaren gün aşırı demişti iyiki dünden önceki günde yapmisizPapatyam araştırdığım kadarıyla yanlış yapıyormuşuz en azından ben. Yumurtlama sonrası değil öncesini değerlendirmek çok önemliymiş adet bitiminden yunurtlamadan 2 gün sonrasına kadar sonrası free. Ben hep en koyu ve sonralarını yapıyordum adete kadar ama maalesef düşük ihtimalmiş. Bu ay adet bitiminden yumurtlama sonrasına kadar gün aşırı denedim bakalım tuttuysa doğrudur
Sen ne zamandır bekliyosun bebişi kuzum. Kusura bakma bu topikte pek etkin değildim bilmiyorum o yüzden. Sülük seansını duydum ama korkarım sanki ben :)Benim de 15'i canım hsg çektirmek istiyorum :) ondan önce de sülük seansına başlayacağım bakalım hangisi olursa artık :)
4 senelik evliyim ama ilk 2 sene korunduk, geçen sene 5.ayda hamile kaldım boş gebelik oluştu, şimdi 6.ayımızdayız daha bişey yok
AMinn canım çok saol darısı hepinize inşallahhHayırlı olsun canım çok sevindim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Hayirli olsun kuzum çok sevindim ay darısı bizeEvet canım yeni ögrendim:)
AllahhKızlarr benn şokkk hamileyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?