Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gozun aydin canim allah kucagina almayo nasip etsin tedaviylemi oldu

Hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Neden oyle diyosun canım daha adetine vardı ve gene 001 çıkmadı en azından ihtimalin var kuzum örnekler de var oyle olup yükselen bence boşuna canını sıkıyorsun bebeğin yeni yeni tutunuyor

kızlar sizce yumurtlama olmuştu akıntıda çok fazla

Eklentiler

• 15347638699581916924818.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 30
Kız nerden bilcen tüpler açık yada kapalı inandırma kendini öyle şeylere

Kuzum hacamatta kan gelmedi kuyruk sokumundan. haccame tıkalı dedi
İlk defa duydum olabilir belkide bilemedim hsg çektirmek her halukarda yararlı sonuçta ne zaman çektireceksin bayram sonrası mı

Dünden önceki gün degerlendirdim kuzum bide bugün değerlendiririm ay inşallah tutar
Papatyam araştırdığım kadarıyla yanlış yapıyormuşuz en azından ben. Yumurtlama sonrası değil öncesini değerlendirmek çok önemliymiş adet bitiminden yunurtlamadan 2 gün sonrasına kadar sonrası free. Ben hep en koyu ve sonralarını yapıyordum adete kadar ama maalesef düşük ihtimalmiş. Bu ay adet bitiminden yumurtlama sonrasına kadar gün aşırı denedim bakalım tuttuysa doğrudur

Canım yumurtlama öncesini değerlendirdiklerini hep bide bugünü doktor pazartesi itibaren gün aşırı demişti iyiki dünden önceki günde yapmisiz

Benim de 15'i canım hsg çektirmek istiyorum :) ondan önce de sülük seansına başlayacağım bakalım hangisi olursa artık :)
Sen ne zamandır bekliyosun bebişi kuzum. Kusura bakma bu topikte pek etkin değildim bilmiyorum o yüzden. Sülük seansını duydum ama korkarım sanki ben :)

M MrsRed
Öyle rest çekme de düzgünce duygularını anlatan bir yazı yaz video çek birşeyler dene öncesinde bence utanıyor gitmeye yada bir problem varda söylemiyor mu ne kadar zamandır deniyorsunuz

M MrsRed
Öyle rest çekme de düzgünce duygularını anlatan bir yazı yaz video çek birşeyler dene öncesinde bence utanıyor gitmeye yada bir problem varda söylemiyor mu ne kadar zamandır deniyorsunuz
4 senelik evliyim ama ilk 2 sene korunduk, geçen sene 5.ayda hamile kaldım boş gebelik oluştu, şimdi 6.ayımızdayız daha bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…