- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.498
- 498
bitmiyor valla bu ne çile :))Kolay gelsin kuzumm bende şimdi eve gidiyorum temizliğe devam:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitmiyor valla bu ne çile :))Kolay gelsin kuzumm bende şimdi eve gidiyorum temizliğe devam:))
ama sonuçta hamile kalabiliyorsun şükür canım. eşine her gün 1 fincan kahve içir en azından. sonra kabak çekirdeği (kavrulmamış) yedirmeye çalış. illa ki olacaktır sıkma canını senBenim 1.4cm bi çikolata kistim var, hangi doktora gittiysem engel değil dedi ki Zaten sonra hamile kaldım, boş gebelik oldu. Eşim inatla doktora gitmiyor, pekmez bal vs yedirmeye çalışıyorum yemiyor, kafana takma olur diyip geçiştiriyor, artık üzüntümden kanser olucam
Merhaba canim, benim de öyle bir sorunum vardı, vemcaine pump diye bir sprey kullandım şükür hemen atlattım.Kızlar size bişey danışmak istiyorum. 4 aylık evliyim ve 3 ayı vajinismus olarak geçirdim. Şuanda da tam anlamıyla atlatabildim mi bilmiyorum ama tam anlamıyla girdiğini görüyorum sadece zevk alamıyorum ve canım yanıyor hala. Kusura bakmayın açık açık yazıyorum ama.. Neyse soruma gelelim. Evlendim evleneli ilk gece kanaması yada daha sonralarda kanama felan olmadı hiç, bi damla bile. Jinekolojik muayene olamadım bir iki sefer gittim ama cesaret edemedim korkumu yenemiyorum doktora müsaade edemiyorum. Kızlık zarı ne durumda onu da bilemiyorum. Hamile kalmayı çok istiyorum. Olur mu bu şekilde yada ne yapmam gerek nasıl yenebilirim bu doktor korkusunu bana bi söyler misinizzz
aman kuzum öfkeyle kalkan zararla oturur. bi anlık öfke nelere mal oluyor. iyi ki göndermemişsin. milletin pisliği bitmiyor. Allah muhafaza etsin balımSağol kuzum şimdi iyiyiz şükür adamı bulmuş ama bana sordu gidiyim soruyum mu hesabını diye bende yok Allah’larından bulsunlar dedim
Vajinismus konusunda mı öneriyorsunuz? Ben kullandım onu ama bi faydasını göremedimMerhaba canim, benim de öyle bir sorunum vardı, vemcaine pump diye bir sprey kullandım şükür hemen atlattım.
belki senin zarın esnektir. ama doktorda korkulacak bir şey yok inan ki. spreyi sıkıp muayeneye girersen uyuşur, hissetmezsin en azından
dışına sıkma canım, içeriye doğru bol bol sık 10 dk içinde uyuşuyor. ben başta dışına sıkmıştım bi faydası olmadı. sonra bana öneren arkadaş içeriye doğru bol bol sıkmamı önerdi. valla ne olup bittiğini anlamadan bitmişti işimiz . sonrasında gerek duymadım kullanmaya.Vajinismus konusunda mı öneriyorsunuz? Ben kullandım onu ama bi faydasını göremedim
Balım 5 gün kala emin misin adet olacağına? Senin durum ya kist yada sorunlu bi gebelik canımAdete 5 gun var 25 agustos
Uyuşmada bir problem yaşamadım. İçine kullanmıştım zaten, uyuştuğu halde bir faydasını göremedim. Öneriniz için teşekkürler yinede :)dışına sıkma canım, içeriye doğru bol bol sık 10 dk içinde uyuşuyor. ben başta dışına sıkmıştım bi faydası olmadı. sonra bana öneren arkadaş içeriye doğru bol bol sıkmamı önerdi. valla ne olup bittiğini anlamadan bitmişti işimiz . sonrasında gerek duymadım kullanmaya.
3 hastane aradim jinekolok doktor yokkk haftaya kadar ye geberecem ya kalacam :)) kis oldu kesin yumurtam coktu bu ay igneden dolayi yumurtlamissin catladi dedi ama yumurta coktuBalım 5 gün kala emin misin adet olacağına? Senin durum ya kist yada sorunlu bi gebelik canım
O zaman sizin probleminiz psikolojik, yani vücut ilişkiye girmeyi reddetmeye programlanmış gibi. Rica ederim :)Uyuşmada bir problem yaşamadım. İçine kullanmıştım zaten, uyuştuğu halde bir faydasını göremedim. Öneriniz için teşekkürler yinede :)
Duynuştum çünkü yumurta sayısı çok olduğunda oluyormuş inşallah bebektir diyelim sağlıklısından acilde kadın doğum oluyor mu acaba3 hastane aradim jinekolok doktor yokkk haftaya kadar ye geberecem ya kalacam :)) kis oldu kesin yumurtam coktu bu ay igneden dolayi yumurtlamissin catladi dedi ama yumurta coktu
Olmuyor canim yoktur ben bulamadim 3 tane parol ictim cok azcik sakinlediDuynuştum çünkü yumurta sayısı çok olduğunda oluyormuş inşallah bebektir diyelim sağlıklısından acilde kadın doğum oluyor mu acaba
Çok sağolun cevapladığınız için. Sanki bundan hiç kurtulamayacakmışım gibi hissediyorum o yüzden bebek özlemim git gide artıyor.. Atlatırız inşAllah ..
Doktora gitmeden de sperm testi yaptırabilir. Ona ikna olmaz mı? Göze çarpan bi değer olursa gider belki
ama sonuçta hamile kalabiliyorsun şükür canım. eşine her gün 1 fincan kahve içir en azından. sonra kabak çekirdeği (kavrulmamış) yedirmeye çalış. illa ki olacaktır sıkma canını sen
Kız 3 tane içecek kadar çok mu ağrın var? 5 gün kala hiç normal değil bunlar bende merak ettim iyice neyin var acaba. Bayram sonu aksatma sakın sakınOlmuyor canim yoktur ben bulamadim 3 tane parol ictim cok azcik sakinledi
Canım bir şekilde ikna etmelisin eşini sperm durumunu bilmeden çabalamak boşa kürek çekmek demek. Erkeğin test vermesi çok önemli evde testi versin sen götür gerekirse ( max 45 dk) içiniz rahatlar en azından. Neyden çekiniyor? Özel odaları oluyor çekinecek hiçbir şey yok. Senin kontrollerin yapıldı mı?Canım kabak çekirdeği yiyo ama kavrulmuş olandan, kahveyi çok duydum, yapmaya çalışıcam, desteğin için gerçekten kalpten teşekkür ediyorum sana, gerçekten şu süreçte ayakta kalabilmeye ihtiyacım var
Sorma canım ya bide bı sıcak hava valla hiç cekilmiyirbitmiyor valla bu ne çile :))
Diğer aya inşallah sende çok güzel haberler alırsınYine sektirmedi gününü sağolsun yeni bat 17 eylül :) diğer bat günü sayanlar güzel haber alır inşallah 9 ay bat yerine bebiş günü sayarlar hayırlısıyla inşallah