Canim pardon 3 hastane aradim yazacaktim jinekolok yoktu 2 ilac ictim azcik sakinledi kis olmustur kesin adet olacam sanci ondanKız 3 tane içecek kadar çok mu ağrın var? 5 gün kala hiç normal değil bunlar bende merak ettim iyice neyin var acaba. Bayram sonu aksatma sakın sakın
tebrik ederimm sağlıkla gelsin inşallahEvet canım yeni ögrendim:)
Yine sektirmedi gününü sağolsun yeni bat 17 eylül :) diğer bat günü sayanlar güzel haber alır inşallah 9 ay bat yerine bebiş günü sayarlar hayırlısıyla inşallah
İkna olur inşallah erkekten kaynaklı sorun oranı da azımsancak gibi değil aslında ama konduramıyolar sanırım kendilerine. Benim eşimde öyleydi de kabul etti sonunda çok şükürOnu dA söyledim, testini yaptır bişey çıkarsa vitamin takviyeleri alıyorlar dedim bişey olmaz dedim yok, ikna olmuyor
İnşallah canımm tüm bekleyenlerle birlikte inşallahDiğer aya inşallah sende çok güzel haberler alırsın
Evet canım ben aynı şeyi yaşıyorum. İlk başladığı günü dikkate alkızlar birşey sormak istiyorum, benim reglim başladığında 2-3 gün çok az miktarda damla damla geliyor. 3. gün normal gelmeye başlıyor ve o gün çok ağrım oluyor. ben ovulasyon günü için ilk başladığı günü mü dikkate almalıyım yoksa ağrının başladığı ve tam olarak söküldüğü günü mü?böyle bi durumda olan var mı aranızda
Daha adet olmadım canımKainattaBirZerre yeni bat ne zaman canım
Canım benim yeni bat 16 eylül. 17 de olabilir ama 16 yazabilirsin
o şekilde hesapladığımda 14 eylül yeni bat tarihim canımEvet canım ben aynı şeyi yaşıyorum. İlk başladığı günü dikkate al
Benim eşim de öyle, hastaneye gitmek istemiyor canım. keçiboynuzu aldırdım yediriyorum, ceviz ve omega3 kullandırıyorum. sorun bende biliyorum tüplerim kapalı ama yine de yediriyorum yani :) Bizi bizden başkası anlamıyor bu süreçte güçlü olmamız lazım. her adet olduğumuzda ah vah edersek vay halimize :)Canım kabak çekirdeği yiyo ama kavrulmuş olandan, kahveyi çok duydum, yapmaya çalışıcam, desteğin için gerçekten kalpten teşekkür ediyorum sana, gerçekten şu süreçte ayakta kalabilmeye ihtiyacım var
Canım dün yaptım çıkmadı biraz daha bekleyeyim diyorum. Kayinvalidemlerdeyim hiç ilgi çekmeye gerek yokCanım sen de test yapacak mısın bugün
Canım benim yeni bat 16 eylül. 17 de olabilir ama 16 yazabilirsin
Son batlarımız olsun inşallah kızlar, beklenen tarihlerde güzel haberlerler alalımo şekilde hesapladığımda 14 eylül yeni bat tarihim canım
Ayy amiiin kuzum inşallah artık bu son olsun, eylülde müjdeli haberi alalım biz de ❤Son batlarımız olsun inşallah kızlar, beklenen tarihlerde güzel haberlerler alalım
hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım :)Daha adet olmadım canım
Amin canım inşallahSon batlarımız olsun inşallah kızlar, beklenen tarihlerde güzel haberlerler alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?