Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız 3 tane içecek kadar çok mu ağrın var? 5 gün kala hiç normal değil bunlar bende merak ettim iyice neyin var acaba. Bayram sonu aksatma sakın sakın
Canim pardon 3 hastane aradim yazacaktim jinekolok yoktu 2 ilac ictim azcik sakinledi kis olmustur kesin adet olacam sanci ondan

Onu dA söyledim, testini yaptır bişey çıkarsa vitamin takviyeleri alıyorlar dedim bişey olmaz dedim yok, ikna olmuyor
İkna olur inşallah erkekten kaynaklı sorun oranı da azımsancak gibi değil aslında ama konduramıyolar sanırım kendilerine. Benim eşimde öyleydi de kabul etti sonunda çok şükür

kızlar birşey sormak istiyorum, benim reglim başladığında 2-3 gün çok az miktarda damla damla geliyor. 3. gün normal gelmeye başlıyor ve o gün çok ağrım oluyor. ben ovulasyon günü için ilk başladığı günü mü dikkate almalıyım yoksa ağrının başladığı ve tam olarak söküldüğü günü mü?böyle bi durumda olan var mı aranızda

Evet canım ben aynı şeyi yaşıyorum. İlk başladığı günü dikkate al

Kızlar selamlar,
Bugün benim bat günüm kan testi 195 çıktı. Dün idrar testi yapmıştım ikinci çizgi daha da belirginleşmiş. Hala inanamasam da sanırım hamileyim. Hamileliği bekleyen tüm anne adayları için dua ediyorum, bugün mübarek bir gün. Allah en hayırlı en güzel zamanda hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Tüm yazılanları okuyamasam da sorunuz olursa muhakkak cevaplayacağım.

Sevgiler.. ❤

Benim eşim de öyle, hastaneye gitmek istemiyor canım. keçiboynuzu aldırdım yediriyorum, ceviz ve omega3 kullandırıyorum. sorun bende biliyorum tüplerim kapalı ama yine de yediriyorum yani :) Bizi bizden başkası anlamıyor bu süreçte güçlü olmamız lazım. her adet olduğumuzda ah vah edersek vay halimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…