Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama sonuçta hamile kalabiliyorsun şükür canım. eşine her gün 1 fincan kahve içir en azından. sonra kabak çekirdeği (kavrulmamış) yedirmeye çalış. illa ki olacaktır sıkma canını sen

Merhaba canim, benim de öyle bir sorunum vardı, vemcaine pump diye bir sprey kullandım şükür hemen atlattım.

belki senin zarın esnektir. ama doktorda korkulacak bir şey yok inan ki. spreyi sıkıp muayeneye girersen uyuşur, hissetmezsin en azından

Sağol kuzum şimdi iyiyiz şükür adamı bulmuş ama bana sordu gidiyim soruyum mu hesabını diye bende yok Allah’larından bulsunlar dedim
aman kuzum öfkeyle kalkan zararla oturur. bi anlık öfke nelere mal oluyor. iyi ki göndermemişsin. milletin pisliği bitmiyor. Allah muhafaza etsin balım

Vajinismus konusunda mı öneriyorsunuz? Ben kullandım onu ama bi faydasını göremedim

Vajinismus konusunda mı öneriyorsunuz? Ben kullandım onu ama bi faydasını göremedim
dışına sıkma canım, içeriye doğru bol bol sık 10 dk içinde uyuşuyor. ben başta dışına sıkmıştım bi faydası olmadı. sonra bana öneren arkadaş içeriye doğru bol bol sıkmamı önerdi. valla ne olup bittiğini anlamadan bitmişti işimiz . sonrasında gerek duymadım kullanmaya.

Uyuşmada bir problem yaşamadım. İçine kullanmıştım zaten, uyuştuğu halde bir faydasını göremedim. Öneriniz için teşekkürler yinede :)

Balım 5 gün kala emin misin adet olacağına? Senin durum ya kist yada sorunlu bi gebelik canım
3 hastane aradim jinekolok doktor yokkk haftaya kadar ye geberecem ya kalacam :)) kis oldu kesin yumurtam coktu bu ay igneden dolayi yumurtlamissin catladi dedi ama yumurta coktu

Uyuşmada bir problem yaşamadım. İçine kullanmıştım zaten, uyuştuğu halde bir faydasını göremedim. Öneriniz için teşekkürler yinede :)
O zaman sizin probleminiz psikolojik, yani vücut ilişkiye girmeyi reddetmeye programlanmış gibi. Rica ederim :)

3 hastane aradim jinekolok doktor yokkk haftaya kadar ye geberecem ya kalacam :)) kis oldu kesin yumurtam coktu bu ay igneden dolayi yumurtlamissin catladi dedi ama yumurta coktu
Duynuştum çünkü yumurta sayısı çok olduğunda oluyormuş inşallah bebektir diyelim sağlıklısından acilde kadın doğum oluyor mu acaba

Yine sektirmedi gününü sağolsun yeni bat 17 eylül :) diğer bat günü sayanlar güzel haber alır inşallah 9 ay bat yerine bebiş günü sayarlar hayırlısıyla inşallah

ama sonuçta hamile kalabiliyorsun şükür canım. eşine her gün 1 fincan kahve içir en azından. sonra kabak çekirdeği (kavrulmamış) yedirmeye çalış. illa ki olacaktır sıkma canını sen

Canım kabak çekirdeği yiyo ama kavrulmuş olandan, kahveyi çok duydum, yapmaya çalışıcam, desteğin için gerçekten kalpten teşekkür ediyorum sana, gerçekten şu süreçte ayakta kalabilmeye ihtiyacım var

Olmuyor canim yoktur ben bulamadim 3 tane parol ictim cok azcik sakinledi
Kız 3 tane içecek kadar çok mu ağrın var? 5 gün kala hiç normal değil bunlar bende merak ettim iyice neyin var acaba. Bayram sonu aksatma sakın sakın

Canım bir şekilde ikna etmelisin eşini sperm durumunu bilmeden çabalamak boşa kürek çekmek demek. Erkeğin test vermesi çok önemli evde testi versin sen götür gerekirse ( max 45 dk) içiniz rahatlar en azından. Neyden çekiniyor? Özel odaları oluyor çekinecek hiçbir şey yok. Senin kontrollerin yapıldı mı?

Yine sektirmedi gününü sağolsun yeni bat 17 eylül :) diğer bat günü sayanlar güzel haber alır inşallah 9 ay bat yerine bebiş günü sayarlar hayırlısıyla inşallah
Diğer aya inşallah sende çok güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…