• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
_D_O_ _D_O_ sen test yaptin mi.canim dun adet gununmüs simdi listeye baktimda A AloeeVeraa test yaptin mi canim pawlover pawlover canim seninde bugun bat gununmus kizlar.ne yaptiniz
Hiç regl olcak gibi bi ağrım yok benim ama sabah test yaptım o da negatif. Bu ayla birlikte bir yılı devirmiş bulunuyorum :) nasip artık

Parol hamileliktede iciliyormus ictim.sancim cok adet olacam belli tum.maddi manevi sikintilarim hepsi bosuna gitti bence rabbimin dedigi olur napalim :KK43:
Kaçıncı günündü bugün

Canim dgaa cok yeni evlisin bende vajinismus gecirdim benim 1.5 yıla yakin zamanimi mahfetti.. once bu sorundan tamamen kurtulmaya calis esinle kendini bu konuda ne zmn rahat hissederseniz o zmn gebelik dusun ve evet bu sekilde hamile kalabilirsin.. birde devlet yada ozep bir hastanede psikiyatri bolumunde uzman doktorlar var cised diye bir sayfa var bu konuda egitim almis olan doktorlari orda bulabilirsin.. bu sitede de vajinismusla ilgili aktif bir sayfa var birde orayi takip et orasıyla cem kecenin kitabi var oradaki bilgileri takip ederek yendim.. ayrica zarinda esneklik varsa eger kanaman olmayabiir bir jinekolaga gorun ve sadece birlesmeden sonra zarin durumunu ogrenmek icin geldigini söyle yardim olurlar detayli bir muayene olmk istemedigini belirsin.. gecmis olsun
Çok sağolun cevapladığınız için. Sanki bundan hiç kurtulamayacakmışım gibi hissediyorum o yüzden bebek özlemim git gide artıyor.. Atlatırız inşAllah ..

peki bi engel falan mı var canım

Benim 1.4cm bi çikolata kistim var, hangi doktora gittiysem engel değil dedi ki Zaten sonra hamile kaldım, boş gebelik oldu. Eşim inatla doktora gitmiyor, pekmez bal vs yedirmeye çalışıyorum yemiyor, kafana takma olur diyip geçiştiriyor, artık üzüntümden kanser olucam :KK43:

Benim 1.4cm bi çikolata kistim var, hangi doktora gittiysem engel değil dedi ki Zaten sonra hamile kaldım, boş gebelik oldu. Eşim inatla doktora gitmiyor, pekmez bal vs yedirmeye çalışıyorum yemiyor, kafana takma olur diyip geçiştiriyor, artık üzüntümden kanser olucam :KK43:
Doktora gitmeden de sperm testi yaptırabilir. Ona ikna olmaz mı? Göze çarpan bi değer olursa gider belki

Back