• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha yeni basladin galiba tedaviye bu ay ne kullandin canim igne tedavisiyle.hamile.kalan cok ben bu ay basladim tutmadi sanirim gelevek ayda igne tedavisi denicem olmazsa birakicam bu ay cok ccektim bende rabbim kurtarsin bizleri insallah canim
Ben daha tedavi olmadım bile düşün sadece muayene testler hormon smear falan onlar yapıldı. Doktor deneyin bu ay olmazsa yumurta takibi demişti ama ben bu ay bebek olmazsa hsg çekinicem önce tüpler yumurtalar ne durumda hiç bilgim yok muammaya kürek çekiyorum sanki

Ozaman zaman varmis insallah tedaviye gerek kalmicak canim insallah
Her gebelik haberi aldığımda içim sızlıyo daha da ümitsizleşiyorum sanki. Bak arkadaşımız iki korunmasız ilişkiyle kaldı ben aylardır her iki günde bir yoruldm artık.
Tebrik ederim güzel kuzum Ay-hal Ay-hal

Her gebelik haberi aldığımda içim sızlıyo daha da ümitsizleşiyorum sanki. Bak arkadaşımız iki korunmasız ilişkiyle kaldı ben aylardır her iki günde bir yoruldm artık.
Tebrik ederim güzel kuzum Ay-hal Ay-hal
Canım benim olucak seninde ve ben hissdiyorumki sen de var bişeler daha regline var hem neden ümidini kestin sen

Canım benim olucak seninde ve ben hissdiyorumki sen de var bişeler daha regline var hem neden ümidini kestin sen
Bilmiyorum dünden sonra gebelik değilde enfeksiyon var gibi düşünüyorum hiç öyle hamileyim hissi yok kasık ağrım arada geliyo ama öyle tarif ettikleri gibi bıçak kesiği tadında değil normal adet ağrısı gibi saniyelik ağrılar. Göğüslerimde kararma falanda yok. Sadece göğüslerim acıyor ( bunregl olacağım zamanda oluyo) midem bulanıyor ve uyuyorum buda zaten adet geçmeden imkansızmış belirtiler. Kısaca bu ayda gitti.

Insallah bizde guzel haberler aliriz canim dua edelim
İnşallah canım bugün bin tane ihlas okumaya çalışacağım öğle ve akşam ezanı arası okunuyormuş arife gününde. Ama dediğim gibi içimi bi umutsuzluk kaplamş durumda

İnşallah canım bugün bin tane ihlas okumaya çalışacağım öğle ve akşam ezanı arası okunuyormuş arife gününde. Ama dediğim gibi içimi bi umutsuzluk kaplamş durumda
Bende cok istedim okumayi ama cok sancim var sanirim adet olacam ilac ictim.her isim duruyor sancim olmasa okucam okuyacak durumda degilim kirmizilar gelicek belli :(

Kuzum eşim dün akşam kavga etmiş burnu şişti hastanedeydik bütün gece hastanedeydik sabahta kalktı adamı bulmaya gitti adamı bulmaya gidince benim tabi nevrim döndü akşam gelince de biz tartıştık çıktı gitti çok kötü bi gündü gerçekten
Anladım kuzum erkeklerinde işte siniri çok kötü neyse canım sen yatıştırmaya bak tatlım şimdi nasilsiniz

Bende cok istedim okumayi ama cok sancim var sanirim adet olacam ilac ictim.her isim duruyor sancim olmasa okucam okuyacak durumda degilim kirmizilar gelicek belli :KK43:
Keşke ilaç içmeseydin değerin belki artacak kuzum ya inşallah sağlıkla atlatırsın reglsede bebeksede ben ikimiz adınada okurum :KK60:

Keşke ilaç içmeseydin değerin belki artacak kuzum ya inşallah sağlıkla atlatırsın reglsede bebeksede ben ikimiz adınada okurum :KK60:
Parol hamileliktede iciliyormus ictim.sancim cok adet olacam belli tum.maddi manevi sikintilarim hepsi bosuna gitti bence rabbimin dedigi olur napalim :(

Back