Canım bide idrara agır kokuÇok teşekkür ederim canım. İnşallah biz de artık bu ay hamile kalırız
Aminn inşallah saol kuzumm darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhkuzumm :) çok sevindim balım yaa sağlıkla kucağına al inşaallah :)
Ben daha tedavi olmadım bile düşün sadece muayene testler hormon smear falan onlar yapıldı. Doktor deneyin bu ay olmazsa yumurta takibi demişti ama ben bu ay bebek olmazsa hsg çekinicem önce tüpler yumurtalar ne durumda hiç bilgim yok muammaya kürek çekiyorum sankiDaha yeni basladin galiba tedaviye bu ay ne kullandin canim igne tedavisiyle.hamile.kalan cok ben bu ay basladim tutmadi sanirim gelevek ayda igne tedavisi denicem olmazsa birakicam bu ay cok ccektim bende rabbim kurtarsin bizleri insallah canim
Benim 26 ağustos balım yanlış yazılmış_D_O_ sen test yaptin mi.canim dun adet gununmüs simdi listeye baktimda A AloeeVeraa test yaptin mi canim @Masalim17 canim seninde bugun bat gununmus kizlar.ne yaptiniz
Ozaman zaman varmis insallah tedaviye gerek kalmicak canim insallahBenim 26 ağustos balım yanlış yazılmış
düzelttim canım k. bakmaBenim 26 ağustos balım yanlış yazılmış
Her gebelik haberi aldığımda içim sızlıyo daha da ümitsizleşiyorum sanki. Bak arkadaşımız iki korunmasız ilişkiyle kaldı ben aylardır her iki günde bir yoruldm artık.Ozaman zaman varmis insallah tedaviye gerek kalmicak canim insallah
Estf bebeğim belkide ben yanlıs yazmısımdır kafam gidik bayadüzelttim canım k. bakma
Canım benim olucak seninde ve ben hissdiyorumki sen de var bişeler daha regline var hem neden ümidini kestin senHer gebelik haberi aldığımda içim sızlıyo daha da ümitsizleşiyorum sanki. Bak arkadaşımız iki korunmasız ilişkiyle kaldı ben aylardır her iki günde bir yoruldm artık.
Tebrik ederim güzel kuzumAy-hal
Insallah bizde guzel haberler aliriz canim dua edelimHer gebelik haberi aldığımda içim sızlıyo daha da ümitsizleşiyorum sanki. Bak arkadaşımız iki korunmasız ilişkiyle kaldı ben aylardır her iki günde bir yoruldm artık.
Tebrik ederim güzel kuzumAy-hal
Bilmiyorum dünden sonra gebelik değilde enfeksiyon var gibi düşünüyorum hiç öyle hamileyim hissi yok kasık ağrım arada geliyo ama öyle tarif ettikleri gibi bıçak kesiği tadında değil normal adet ağrısı gibi saniyelik ağrılar. Göğüslerimde kararma falanda yok. Sadece göğüslerim acıyor ( bunregl olacağım zamanda oluyo) midem bulanıyor ve uyuyorum buda zaten adet geçmeden imkansızmış belirtiler. Kısaca bu ayda gitti.Canım benim olucak seninde ve ben hissdiyorumki sen de var bişeler daha regline var hem neden ümidini kestin sen
İnşallah canım bugün bin tane ihlas okumaya çalışacağım öğle ve akşam ezanı arası okunuyormuş arife gününde. Ama dediğim gibi içimi bi umutsuzluk kaplamş durumdaInsallah bizde guzel haberler aliriz canim dua edelim
Bende cok istedim okumayi ama cok sancim var sanirim adet olacam ilac ictim.her isim duruyor sancim olmasa okucam okuyacak durumda degilim kirmizilar gelicek belliİnşallah canım bugün bin tane ihlas okumaya çalışacağım öğle ve akşam ezanı arası okunuyormuş arife gününde. Ama dediğim gibi içimi bi umutsuzluk kaplamş durumda
Çok teşekkür ederim canımCanım bide idrara agır koku
Anladım kuzum erkeklerinde işte siniri çok kötü neyse canım sen yatıştırmaya bak tatlım şimdi nasilsinizKuzum eşim dün akşam kavga etmiş burnu şişti hastanedeydik bütün gece hastanedeydik sabahta kalktı adamı bulmaya gitti adamı bulmaya gidince benim tabi nevrim döndü akşam gelince de biz tartıştık çıktı gitti çok kötü bi gündü gerçekten
Az önce yazmıştım kuzum ben dün adet oldum malesef, çok üzgünüm. İnşallah artık bu ay gelir bebişlerimizA AloeeVeraa bugün senin bat. var mı belirti kuzum
Günaydın kuzum iyiyim sen nasilsinKızlar günaydın nasılsınız :)
Keşke ilaç içmeseydin değerin belki artacak kuzum ya inşallah sağlıkla atlatırsın reglsede bebeksede ben ikimiz adınada okurumBende cok istedim okumayi ama cok sancim var sanirim adet olacam ilac ictim.her isim duruyor sancim olmasa okucam okuyacak durumda degilim kirmizilar gelicek belli
Parol hamileliktede iciliyormus ictim.sancim cok adet olacam belli tum.maddi manevi sikintilarim hepsi bosuna gitti bence rabbimin dedigi olur napalimKeşke ilaç içmeseydin değerin belki artacak kuzum ya inşallah sağlıkla atlatırsın reglsede bebeksede ben ikimiz adınada okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?