Sen tahlil yaptin mi canimİnşallah canım bu ay daha çok umutluydum diğer taraftan çok üzülmemek için üstüne dusmeyeyim diyorum ama kaptırdım baya.hayırlısı olsun.
ama olur mu hiç öyle canım lütfen yıpratma kendini. Dünyanın sonu değil. imtihanlarla dolu bir hayat yaşıyoruz. herşeyin bir vakti var, zuhur edince kendisi gelecek bebişin :) Hırpalamayalım kendimizi. güçlü olalım
Ayyyyyyyy testin rwsmini at cok mutlu oldummmmm gozun aydinnnn canimm benim yaaaKızlarr benn şokkk hamileyimmm
Erken test yaptığım için hep negatif yarın sabaha kadar sabredip öyle yapıcam hayırlısı.Kan versem bu kadar kivranmamis olurdum ama özel hastane yok burda diğerleri de 1 gün bekletiyorSe
Sen tahlil yaptin mi canim
Canım yaaa çok sevindim tebrik ediyorum kan değerlerin de artarak devam etsin insallah Allahim sağlıklı sıhhatli bir gebelik nasip etsinKızlarr benn şokkk hamileyimmm
Canim yaa gozun aydin tekrar cok sevindim ben masallah
Benim de dün sabahtan çok ağrılarım oldu ve bi kaç saate adet oldum. Çok moralim bozuldu ama moral bozmamak lazım canım her şeyin hayırlısıHayirlisi olsun canim beklicez dua edicez Bende olacam galiba bugunde cok kotu adet sancim var parol ictim kivraniyorun dunde 3 gundur sancim var
Canım merhaba, öncelikle hayırlısı olsun gözün aydın darısı başımıza :) sağlıkla sıhhatle al inşallah bebeğini kucağına. Belirtilerinden bize bahseder misin acaba
Çok bariz net ikinci cizgi en guzel bayram:))
Saol kuzm darısı başınıza inşallhhCanim yaa gozun aydin tekrar cok sevindim ben masallah
peki bi engel falan mı var canımcanım ben kendime öyle diyemiyorum maalesef.. Yaşım 33....
Saol canım teşekkür ederim gaz kasık bel agrısı canım bide beyaz akıntı kuzumCanım merhaba, öncelikle hayırlısı olsun gözün aydın darısı başımıza :) sağlıkla sıhhatle al inşallah bebeğini kucağına. Belirtilerinden bize bahseder misin acaba
Yaa dimi darısı başına kuzum yaaaÇok bariz ikinci çizgi
Çok bariz net ikinci cizgi en guzel bayram:))
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah biz de artık bu ay hamile kalırızSaol canım teşekkür ederim gaz kasık bel agrısı canım bide beyaz akıntı kuzum
Amiiinn inşallahh kuzum benimmmÇok teşekkür ederim canım. İnşallah biz de artık bu ay hamile kalırız
kuzumm :) çok sevindim balım yaa sağlıkla kucağına al inşaallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?