Insallah oyledir oyle olursa cok şasiracagim iki gunluk leke dun beyaza dondu ogleden sonra bugun ise karnimda adet sancisi var biraz ama leke falan yok umutsuzum canim arrikNeden oyle diyosun canım daha adetine vardı ve gene 001 çıkmadı en azından ihtimalin var kuzum örnekler de var oyle olup yükselen bence boşuna canını sıkıyorsun bebeğin yeni yeni tutunuyor
Bende kendimden umudu kestim seninde daha gunun var test icin bekle bana donemsin insallah seviniriz canimBende pembe yada kahve akıntı olmadı canım inşallah yükselir sonucun kendim için içimde sen hamilesin diyen bir ses yokYine olmadı galiba
Bilmiyorum kuzum garip bir şekilde dün içimdeki umut söndü. İnstagramda çocuksuz arkadaşım kalmadı hepsi ya hamile ya doğurdu bazen düşünüyorum Allah affetsin 100 tane doğuran olduysa 1 şansız neden ben. Sizinde içinizi şişirmim pek umudum yok bebekten yana benim sanki hiç olmıcakmış gibiBende kendimden umudu kestim seninde daha gunun var test icin bekle bana donemsin insallah seviniriz canim
Yok öyle dusunme rabbime dua edicez insallah olacak canimsinBilmiyorum kuzum garip bir şekilde dün içimdeki umut söndü. İnstagramda çocuksuz arkadaşım kalmadı hepsi ya hamile ya doğurdu bazen düşünüyorum Allah affetsin 100 tane doğuran olduysa 1 şansız neden ben. Sizinde içinizi şişirmim pek umudum yok bebekten yana benim sanki hiç olmıcakmış gibi
Canım beyaz akıntıda belirtidir ama ben test aldım smdi ıkı tane 2 saat sonra yapayım dıorum ilk idrarımı yapmıstım çünkiInsallah oyledir oyle olursa cok şasiracagim iki gunluk leke dun beyaza dondu ogleden sonra bugun ise karnimda adet sancisi var biraz ama leke falan yok umutsuzum canim arrik
Tamam gulum hadi bakalim rabbim kalbine gore versinde sevinelim bizde :)Canım beyaz akıntıda belirtidir ama ben test aldım smdi ıkı tane 2 saat sonra yapayım dıorum ilk idrarımı yapmıstım çünki
Amin hepiimizin inşallah canımTamam gulum hadi bakalim rabbim kalbine gore versinde sevinelim bizde :)
Devlete randevu alıp gittim ilgilenmedi bile benimle. Eşimle ilgilendiler en azından sperm testi falan. Mecbur özel hastaneye gittik benim için muayenelere para testlere para ona buna herşeye para. Sırf ilk adım için bile maaşın yarısı gitti. Aşılama tüp bebek aşamasına varırsa iş naparım bilmiyorum çünkü o kadar bütçemiz yok ev falan aldık. Allah sabır versin hepimize gerçekten maddiyatınıda geçtim manevi olarak zor. Kimisi haberi olmadan hamile kalır kimisi çabalar durur. Mesela benim arkadaşım ikizleri doğurdu onlar bir yaşındayken bi daha ikizlere kaldı üstelik spiral vardı. Diyorum demekki nasipse naparsam yapayım olmayacak_D_O_ maddi manevi yoruluyoruz ben bu ay 500 tl harcadim ve cok agrilar yasadim hep halsizlil.uyku sanci agri halada devam ediyor ve sonuc ortada adet.olursam.diger ay harcamam daha cok olacak tedavim icin igneler pahali
Bekliyoruz heyecanla inşallah senin olmuşturCanım beyaz akıntıda belirtidir ama ben test aldım smdi ıkı tane 2 saat sonra yapayım dıorum ilk idrarımı yapmıstım çünki
Amin inşallah canım hepimizin kuzumBekliyoruz heyecanla inşallah senin olmuştur
Daha yeni basladin galiba tedaviye bu ay ne kullandin canim igne tedavisiyle.hamile.kalan cok ben bu ay basladim tutmadi sanirim gelevek ayda igne tedavisi denicem olmazsa birakicam bu ay cok ccektim bende rabbim kurtarsin bizleri insallah canimDevlete randevu alıp gittim ilgilenmedi bile benimle. Eşimle ilgilendiler en azından sperm testi falan. Mecbur özel hastaneye gittik benim için muayenelere para testlere para ona buna herşeye para. Sırf ilk adım için bile maaşın yarısı gitti. Aşılama tüp bebek aşamasına varırsa iş naparım bilmiyorum çünkü o kadar bütçemiz yok ev falan aldık. Allah sabır versin hepimize gerçekten maddiyatınıda geçtim manevi olarak zor. Kimisi haberi olmadan hamile kalır kimisi çabalar durur. Mesela benim arkadaşım ikizleri doğurdu onlar bir yaşındayken bi daha ikizlere kaldı üstelik spiral vardı. Diyorum demekki nasipse naparsam yapayım olmayacak
Sende cift çizgiyi görelim inşallah bugün sabirsizlikla bekliyorumArada bir oluyor canım gaz var birde sen adet oldun mu
Canım sen de test yapacak mısın bugünCanım ben sanci ile uyandım kesin adet oldum dedim şuan bisey yok ama adet oldum olacağım gibi
:)) ayy inşallah kuzum yaa sabahta seni bekliyoz çifte bayram olur inşallahhSende cift çizgiyi görelim inşallah bugün sabirsizlikla bekliyorum
O gaz beni bitirdi bide goguslerime dokununca aciyor hala.Yarın bat.Adet öncesi belirti de olabilir.Testlerimi çözdüm hepsi bitti:)eşime aldirayim yarın sabah yaparım ben.
İnşallah canım bu ay daha çok umutluydum diğer taraftan çok üzülmemek için üstüne dusmeyeyim diyorum ama kaptırdım baya.hayırlısı olsun.:)) ayy inşallah kuzum yaa sabahta seni bekliyoz çifte bayram olur inşallahh
Vardır kuzum bence sende benimde idrarım gelsin yapıcam hemen çok merak edıyorum umudum yok ama emin olurum en azından çıkmasadaİnşallah canım bu ay daha çok umutluydum diğer taraftan çok üzülmemek için üstüne dusmeyeyim diyorum ama kaptırdım baya.hayırlısı olsun.
Hayirlisi olsun canim beklicez dua edicez Bende olacam galiba bugunde cok kotu adet sancim var parol ictim kivraniyorun dunde 3 gundur sancim varMalesef canım ben dün adet oldum, teste gerek kalmadı. Çok üzgünüm ama her şey nasip, inşallah bu ay kavuşuruz bebişlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?