Daha cikmaz testte canim jnsallah vardir benim 2 gunluk pembeler dun beyaza dondu ama kan tahlili umudumu goturdu1 hafta var
Ah canım yaa bugun arefe diye nöbetçilet açıkmıs eşim sen ugrasma çocukla dedi akşam getircek inşallah gelirken canım akşam yapıcam bakalım
İnşallhh canım benmEşim şikayet etmez kuzum kendi sorarsa sorar hesabını ama şimdi daha sakin çok şükür gidip medenice konuşuyum diyo sanki tanımıyorum kendisiniağzını burnunu dağıtacak adamın öyle içi rahatlayacak ama biraz nasihat ettim hz.Aliyi örnek verdim haklısın hayatım dedi inşaallah iyice sakinleşir
Yaaaa bende sabah yapacaksin diye heyecanlandim :) hadi bakalim aksamida bekleriz :)Ah canım yaa bugun arefe diye nöbetçilet açıkmıs eşim sen ugrasma çocukla dedi akşam getircek inşallah gelirken canım akşam yapıcam bakalım
Vallaha şimdi çıkıp alıcaktım dedim netten bakayım açıkmı değilmi iyiki bakmısım yani :)Yaaaa bende sabah yapacaksin diye heyecanlandim :) hadi bakalim aksamida bekleriz :)
Canım ben sanci ile uyandım kesin adet oldum dedim şuan bisey yok ama adet oldum olacağım gibiBurdaki gebeler adet günü sancısıyla aynı olduğunu söylüyorlardı inşallah bebektir idrara geçmemiştir
Geçmiş olsun canim. Oldum olası erkek kavgalarından çok korkarım hep ortadan kaybolma taraftariyim. Eşim iyiki erkek değilsin diyorKuzum eşim dün akşam kavga etmiş burnu şişti hastanedeydik bütün gece hastanedeydik sabahta kalktı adamı bulmaya gitti adamı bulmaya gidince benim tabi nevrim döndü akşam gelince de biz tartıştık çıktı gitti çok kötü bi gündü gerçekten
Geçen ay hsg çektirdim ve bugun yumurtalama günüm 3 gündür gaz karnımda acı gibi gazsancısı gibi bişi bulantım oluyo ve sol kasığımda agrı var birazcıkkta sert gibi şişlik gibi bişi var kisttir diye çok korkuyorum ama her 2 3 ayda doktora gidiyordum hamilelik için kontrol için 3 ay içinde oluşmaz herhalde[/QUOTE
Canım bende 15 gün önce tahmini yumurtlama zamanında böyle şeyler yaşadım. Çok gaz sancim vardı sag kasıgim da yumru gibi bisey vardı eğilip kalkamıyordum sonra afedersin kanlı akıntı geldi. Ben o günleri değerlendirdim mi hatırlamıyorum ama sen iyi degerlendir bebiş icin insaallah
Canım bende 15 gün önce tahmini yumurtlama zamanında böyle şeyler yaşadım. Çok gaz sancim vardı sag kasıgim da yumru gibi bisey vardı eğilip kalkamıyordum sonra afedersin kanlı akıntı geldi. Ben o günleri değerlendirdim mi hatırlamıyorum ama sen iyi degerlendir bebiş icin insaallahGeçen ay hsg çektirdim ve bugun yumurtalama günüm 3 gündür gaz karnımda acı gibi gazsancısı gibi bişi bulantım oluyo ve sol kasığımda agrı var birazcıkkta sert gibi şişlik gibi bişi var kisttir diye çok korkuyorum ama her 2 3 ayda doktora gidiyordum hamilelik için kontrol için 3 ay içinde oluşmaz herhalde
Ama içim rahat değil diyorsan doktora git.Geçen ay hsg çektirdim ve bugun yumurtalama günüm 3 gündür gaz karnımda acı gibi gazsancısı gibi bişi bulantım oluyo ve sol kasığımda agrı var birazcıkkta sert gibi şişlik gibi bişi var kisttir diye çok korkuyorum ama her 2 3 ayda doktora gidiyordum hamilelik için kontrol için 3 ay içinde oluşmaz herhalde
Canım seninde adet sancısı gibi bisey giriyor mu karnına veya kasıklarınaVallaha şimdi çıkıp alıcaktım dedim netten bakayım açıkmı değilmi iyiki bakmısım yani :)
Arada bir oluyor canım gaz var birde sen adet oldun muCanım seninde adet sancısı gibi bisey giriyor mu karnına veya kasıklarına
Günaydın inş canımGünaydın kızlar bugün bayram öncesi güzel haberlerinizi alırız inşallahhh
Ayy hadi yaaaaa git guzel haberlerini bekliyorum canim hadiiturko2727 kuzum nöbetci eczane bana yakın gbi birazdan almaya gdebilirim :)
Ay benim hiç umudum yok kuzum ya :)Ayy hadi yaaaaa git guzel haberlerini bekliyorum canim hadii
Hayirlisi olsun insallah vardir canim benimde dunku testten sonra umudum kalmadiAy benim hiç umudum yok kuzum ya :)
Neden oyle diyosun canım daha adetine vardı ve gene 001 çıkmadı en azından ihtimalin var kuzum örnekler de var oyle olup yükselen bence boşuna canını sıkıyorsun bebeğin yeni yeni tutunuyorHayirlisi olsun insallah vardir canim benimde dunku testten sonra umudum kalmadi
Bende pembe yada kahve akıntı olmadı canım inşallah yükselir sonucun kendim için içimde sen hamilesin diyen bir ses yokDaha cikmaz testte canim jnsallah vardir benim 2 gunluk pembeler dun beyaza dondu ama kan tahlili umudumu goturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?