Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallhh canım benm

Geçmiş olsun canim. Oldum olası erkek kavgalarından çok korkarım hep ortadan kaybolma taraftariyim. Eşim iyiki erkek değilsin diyor

Canım bende 15 gün önce tahmini yumurtlama zamanında böyle şeyler yaşadım. Çok gaz sancim vardı sag kasıgim da yumru gibi bisey vardı eğilip kalkamıyordum sonra afedersin kanlı akıntı geldi. Ben o günleri değerlendirdim mi hatırlamıyorum ama sen iyi degerlendir bebiş icin insaallah

Ama içim rahat değil diyorsan doktora git.

Hayirlisi olsun insallah vardir canim benimde dunku testten sonra umudum kalmadi
Neden oyle diyosun canım daha adetine vardı ve gene 001 çıkmadı en azından ihtimalin var kuzum örnekler de var oyle olup yükselen bence boşuna canını sıkıyorsun bebeğin yeni yeni tutunuyor

Daha cikmaz testte canim jnsallah vardir benim 2 gunluk pembeler dun beyaza dondu ama kan tahlili umudumu goturdu
Bende pembe yada kahve akıntı olmadı canım inşallah yükselir sonucun kendim için içimde sen hamilesin diyen bir ses yok Yine olmadı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…