• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size bişey danışmak istiyorum. 4 aylık evliyim ve 3 ayı vajinismus olarak geçirdim. Şuanda da tam anlamıyla atlatabildim mi bilmiyorum ama tam anlamıyla girdiğini görüyorum sadece zevk alamıyorum ve canım yanıyor hala. Kusura bakmayın açık açık yazıyorum ama.. Neyse soruma gelelim. Evlendim evleneli ilk gece kanaması yada daha sonralarda kanama felan olmadı hiç, bi damla bile. Jinekolojik muayene olamadım bir iki sefer gittim ama cesaret edemedim korkumu yenemiyorum doktora müsaade edemiyorum. Kızlık zarı ne durumda onu da bilemiyorum. Hamile kalmayı çok istiyorum. Olur mu bu şekilde yada ne yapmam gerek nasıl yenebilirim bu doktor korkusunu bana bi söyler misinizzz :(

Yok canım hiç denk gelmedim valla
Kuzum eşim dün akşam kavga etmiş burnu şişti hastanedeydik bütün gece hastanedeydik sabahta kalktı adamı bulmaya gitti adamı bulmaya gidince benim tabi nevrim döndü akşam gelince de biz tartıştık çıktı gitti çok kötü bi gündü gerçekten

Kızlar size bişey danışmak istiyorum. 4 aylık evliyim ve 3 ayı vajinismus olarak geçirdim. Şuanda da tam anlamıyla atlatabildim mi bilmiyorum ama tam anlamıyla girdiğini görüyorum sadece zevk alamıyorum ve canım yanıyor hala. Kusura bakmayın açık açık yazıyorum ama.. Neyse soruma gelelim. Evlendim evleneli ilk gece kanaması yada daha sonralarda kanama felan olmadı hiç, bi damla bile. Jinekolojik muayene olamadım bir iki sefer gittim ama cesaret edemedim korkumu yenemiyorum doktora müsaade edemiyorum. Kızlık zarı ne durumda onu da bilemiyorum. Hamile kalmayı çok istiyorum. Olur mu bu şekilde yada ne yapmam gerek nasıl yenebilirim bu doktor korkusunu bana bi söyler misinizzz :KK43:

Canim dgaa cok yeni evlisin bende vajinismus gecirdim benim 1.5 yıla yakin zamanimi mahfetti.. once bu sorundan tamamen kurtulmaya calis esinle kendini bu konuda ne zmn rahat hissederseniz o zmn gebelik dusun ve evet bu sekilde hamile kalabilirsin.. birde devlet yada ozep bir hastanede psikiyatri bolumunde uzman doktorlar var cised diye bir sayfa var bu konuda egitim almis olan doktorlari orda bulabilirsin.. bu sitede de vajinismusla ilgili aktif bir sayfa var birde orayi takip et orasıyla cem kecenin kitabi var oradaki bilgileri takip ederek yendim.. ayrica zarinda esneklik varsa eger kanaman olmayabiir bir jinekolaga gorun ve sadece birlesmeden sonra zarin durumunu ogrenmek icin geldigini söyle yardim olurlar detayli bir muayene olmk istemedigini belirsin.. gecmis olsun

Canım sen hani bekleyecektin, keşke bekleseydin öyle yapsaydın testini; ilk 10 gün çok da kesin olmayabilir kan testi de... Bir de kahverengi akıntıya yumurtlama döneminde de oluyor diyorlar; yeniden mi yumurtluyoruz acaba nedir?

Benim de devam biraz arttı ama renksiz sıvı da var.
Agrim cok kotu olunca acile gitmek zorunda kaldim planli birsey degildi canim yumutladigimi sanmiyorum iliskiyi biraktik biz hayirlisi olsun canim

turko2727 turko2727 kuzumm yazdklarini okudmm insallah Rabbim hayirlara cikarsin durumunu kuzumm sen umidi kesme her ay farkli seyler yasiyrz bizde sasirdik artk vucudumuza..ama umitliym senden Rabbim buyuk..simdi nasilsin cnm devam ediyrmu agrilarn..eger gebeliktn degilse kotu bisi olmasn cnm insallah
Canim agrim hafifledi pembe leke geçti cok sagol canimsin sen nasilsin

Canım özür dilerim çok rahatsız ettim ama mide bulantim ve karin altında ağrım var. Psikolojik midir yoksa hamilelik riski var mıdır? Bazı konularda adet olduktan sonra risk yoktur diyor bazı konularda hamilelik olabilir diyor.
Canim inan bilmiyorum sonucu kan tahlili belirler

Bence de bircok ornek var; kan tahlilinin yanlis olma ihtimali, daha cok erken olma ihtimali vs. Bence hayirlisiysa olsun.
Amin canim benim insallah sen bana guzel haber verirsin bende pembe leke bitti tamamen 2 gun surdu artik beklicem ama umudum kirildi canim hayirlisi olsun insallah

Çubuk kraker ye kuzum birebir
Mahfoldum dün biraz alışveriş yapalım dedik her zaman gittiğim bir mağazaya girdik kokusuna alışkınım aslında bu sefer duramadm yemek yicektim istemedim adamında hevesi kaçtı eve geldik

Teşekkür ederim. Adet olduktan sonra eşim il dışında olduğu için ilişkim olmadi. Gelen kahverengi akıntının yerleşme kanaması olma ihtimali var mi?
İlişki yoksa ne yerleşecek canım? Normal adetten sonra gebe kalınabilir tabi ama ilişki olması lazım ve aradan 10 gün geçmesi. Yumurtlama dönemi yaşıyorsun sadece

Eşim dün akşam kavga etmiş burnu şişmiş canım gece hastanedeydik sabahta adamı aramaya gitti çok ağır küfür etmiş herhalde anlatmıyor ama bu kadar sinirleneceği tek şey küfür olduğunu bildiğim için tahmin ediyorum... akşamda biz tartıştık çıktı gitti :KK43:
Kuzucum çok geçmiş olsun eşini sakinleştirmen iyi olmuş Allah korusun sonu kötü biterdi. O ateşse sen su ol derler atalarımız üstüne gitme tatlım

Back