- 3 Haziran 2018
- 286
- 177
- 18
Kuzum eşim dün akşam kavga etmiş burnu şişti hastanedeydik bütün gece hastanedeydik sabahta kalktı adamı bulmaya gitti adamı bulmaya gidince benim tabi nevrim döndü akşam gelince de biz tartıştık çıktı gitti çok kötü bi gündü gerçektenYok canım hiç denk gelmedim valla
Kızlar size bişey danışmak istiyorum. 4 aylık evliyim ve 3 ayı vajinismus olarak geçirdim. Şuanda da tam anlamıyla atlatabildim mi bilmiyorum ama tam anlamıyla girdiğini görüyorum sadece zevk alamıyorum ve canım yanıyor hala. Kusura bakmayın açık açık yazıyorum ama.. Neyse soruma gelelim. Evlendim evleneli ilk gece kanaması yada daha sonralarda kanama felan olmadı hiç, bi damla bile. Jinekolojik muayene olamadım bir iki sefer gittim ama cesaret edemedim korkumu yenemiyorum doktora müsaade edemiyorum. Kızlık zarı ne durumda onu da bilemiyorum. Hamile kalmayı çok istiyorum. Olur mu bu şekilde yada ne yapmam gerek nasıl yenebilirim bu doktor korkusunu bana bi söyler misinizzz
Agrim cok kotu olunca acile gitmek zorunda kaldim planli birsey degildi canim yumutladigimi sanmiyorum iliskiyi biraktik biz hayirlisi olsun canimCanım sen hani bekleyecektin, keşke bekleseydin öyle yapsaydın testini; ilk 10 gün çok da kesin olmayabilir kan testi de... Bir de kahverengi akıntıya yumurtlama döneminde de oluyor diyorlar; yeniden mi yumurtluyoruz acaba nedir?
Benim de devam biraz arttı ama renksiz sıvı da var.
Canim agrim hafifledi pembe leke geçti cok sagol canimsin sen nasilsinturko2727 kuzumm yazdklarini okudmm insallah Rabbim hayirlara cikarsin durumunu kuzumm sen umidi kesme her ay farkli seyler yasiyrz bizde sasirdik artk vucudumuza..ama umitliym senden Rabbim buyuk..simdi nasilsin cnm devam ediyrmu agrilarn..eger gebeliktn degilse kotu bisi olmasn cnm insallah
Canim inan bilmiyorum sonucu kan tahlili belirlerCanım özür dilerim çok rahatsız ettim ama mide bulantim ve karin altında ağrım var. Psikolojik midir yoksa hamilelik riski var mıdır? Bazı konularda adet olduktan sonra risk yoktur diyor bazı konularda hamilelik olabilir diyor.
Gulum bilmiyorum Artik umudum kalmadi bu aydan hepinize tesekkur ederim destekleriniz icinbalım adetin gelmeden ümidini kaybetme lütfen. dur bakalım daha var.
Bence de bircok ornek var; kan tahlilinin yanlis olma ihtimali, daha cok erken olma ihtimali vs. Bence hayirlisiysa olsun.Gulum bilmiyorum Artik umudum kalmadi bu aydan hepinize tesekkur ederim destekleriniz icin
Amin canim benim insallah sen bana guzel haber verirsin bende pembe leke bitti tamamen 2 gun surdu artik beklicem ama umudum kirildi canim hayirlisi olsun insallahBence de bircok ornek var; kan tahlilinin yanlis olma ihtimali, daha cok erken olma ihtimali vs. Bence hayirlisiysa olsun.
Ay insallah sanirim benim de bitti akintim...Bence sen de bir test daha yap 25’inde konustugumuz gibi...Amin canim benim insallah sen bana guzel haber verirsin bende pembe leke bitti tamamen 2 gun surdu artik beklicem ama umudum kirildi canim hayirlisi olsun insallah
Tamam canim hic umudum yok ama adet olmazsam yapacagimAy insallah sanirim benim de bitti akintim...Bence sen de bir test daha yap 25’inde konustugumuz gibi...
Mahfoldum dün biraz alışveriş yapalım dedik her zaman gittiğim bir mağazaya girdik kokusuna alışkınım aslında bu sefer duramadm yemek yicektim istemedim adamında hevesi kaçtı eve geldikÇubuk kraker ye kuzum birebir
Nedense pek sanmıyorum üşüttüm gibi geliyor bana bu kadar belirtiye olsa çıkardı testte. Az önce bir heveslenip yaptım ama negatifHamilesindir insallah
İlişki yoksa ne yerleşecek canım? Normal adetten sonra gebe kalınabilir tabi ama ilişki olması lazım ve aradan 10 gün geçmesi. Yumurtlama dönemi yaşıyorsun sadeceTeşekkür ederim. Adet olduktan sonra eşim il dışında olduğu için ilişkim olmadi. Gelen kahverengi akıntının yerleşme kanaması olma ihtimali var mi?
İnşallah kuzummbu son adet tarihin olur inşaallah balım
Kuzucum çok geçmiş olsun eşini sakinleştirmen iyi olmuş Allah korusun sonu kötü biterdi. O ateşse sen su ol derler atalarımız üstüne gitme tatlımEşim dün akşam kavga etmiş burnu şişmiş canım gece hastanedeydik sabahta adamı aramaya gitti çok ağır küfür etmiş herhalde anlatmıyor ama bu kadar sinirleneceği tek şey küfür olduğunu bildiğim için tahmin ediyorum... akşamda biz tartıştık çıktı gitti
Adetine varmi daha canimNedense pek sanmıyorum üşüttüm gibi geliyor bana bu kadar belirtiye olsa çıkardı testte. Az önce bir heveslenip yaptım ama negatif
1 hafta varAdetine varmi daha canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?